איך אשמור על הרכב שלי?
-
@טכנולוג
קודם כל שמך נאה לך ואתה באמת טכנולוג אני נהנה מאד לקרוא את הידע המקצועי שלך
אני בדיוק החלפתי לעצמי נוזל בלמים וגילתי שלא החליפו נוזל מהיום שהרכב יצא מהחברה [15 שנה ] ואפילו שעד לפני שנה הוא טופל במוסך של החברה ! בכל אופן השמן [השחור] הוחלף ב dot4 של ברמבו בשיטה המסורתית של פימפום עם טיפ שראיתי לסגור את הפיה כל פעם בסוף הלחיצה לפני הפימפום על מנת שלבטח לא יכנסו בועות למערת
[דרך אגב היום יש שמן דוט 5.1 שהוא מבוסס על אותו החומר של 3 ו4 וניתן לערבב אותו איתם המעלה שלו זה כמובן נקודת רתיחה גבוה יותר ] -
לסוע רגוע ,
- זה חוסך בדלק שהיום עולה 8 שקלים
- מציל חיים כפשוטו
- הנסיעה רגועה ומהנה
- כמעט לא משתמשים בבלמים
- שומר על הרכב
- הסיכוי לתאונה קטן מאד וכנל עוצמת התאונה שלא תבוא.
נהג בוגר: נוסע רגוע ובאתם למצב התנועה
נהג חדש ומתפתח : נוסע מהר מזגזג , מרגיש מלך הכביש ואז במודקם או במאוחר עושה תאונה ואז לומד שכדאי להיות נהג בוגר
-
@ARIE516 כתב באיך אשמור על הרכב שלי?:
אבל כשהקדמי מתפוצץ יש את ההגה
אם זה קורה ב100 קמש בגלגל קדמי זה כמעט קרוב לוודאי שיגרום להתהפכות במקרה כזה צריך לתפוס את ההגה ישר ולא לסטות ימינה או שמאלה כי אז וודאי זה התהפכות מסוכנת ואם הגלגל האחורי מתופצץ יש לך שני גלגלים קדמיים שתופסים את הרכב משא"כ כשהקדמים מתפוצצים במה יש לך אחיזה בדיוק בצמיג חתוך???
תשאל את המורה שלך נראה מה הוא יגיד -
@צילפינגים כתב באיך אשמור על הרכב שלי?:
@ARIE516 כתב באיך אשמור על הרכב שלי?:
אבל כשהקדמי מתפוצץ יש את ההגה
אם זה קורה ב100 קמש בגלגל קדמי זה כמעט קרוב לוודאי שיגרום להתהפכות במקרה כזה צריך לתפוס את ההגה ישר ולא לסטות ימינה או שמאלה כי אז וודאי זה התהפכות מסוכנת ואם הגלגל האחורי מתופצץ יש לך שני גלגלים קדמיים שתופסים את הרכב משא"כ כשהקדמים מתפוצצים במה יש לך אחיזה בדיוק בצמיג חתוך???
תשאל את המורה שלך נראה מה הוא יגידפיצוץ של צמיג אחורי נחשב ליותר מסוכן כי הנהג לא שולט בכלל בזנב של הרכב שמשתולל בלי שום יכולת לתקן את הסטיה
צמיג קדמי שמתפוצץ יוצר משיכה בהיגוי שנהג מקצועי אמור להסתדר אם זה