חיבור קיט חניה
-
@טכנולוג כתב בחיבור קיט חניה:
@חנינא הפיוז עצמו כן מתאים זה אותו גודל מה שלא הסתדר לו זה שהחלק השחור שמחזיק את הפיוז לא נכנס
לדעתי זה בעיה ספציפית אצלו ולא בכל אאוטלנדר
ובכל מצב ניתן לקנות מפצל כמו שהוא עצמו הביא שם
ואפשר גם לבקש מ @tzvihe2 שיספר לנו מה בסוף הוא עשהאני עוד לא סיימתי עם זה, הזמנתי מפצל פיוז כמו שהבאתי שם בתמונה.
מחכה שיגיע .
בינתיים חיברתי עם הכבל הרגיל (גם מוסתר אבל ללא חנייה) -
@tzvihe2 כתב בחיבור קיט חניה:
אני עוד לא סיימתי עם זה, הזמנתי מפצל פיוז כמו שהבאתי שם בתמונה.
אפשר לקלף את החלק השחור די בקלות עם מספריים קטנות רק תזהר לא להרוס את ההלחמה של החוט עם הפיוז
-
מה אתם אומרים למה לא משתמשים באיזה מצבר קטן כדי להפעיל את המצלמת דרך
זה אמור להיות רעיון הרבה יותר טוב כך המצבר לא נהרס הרי בסופו של דבר הוא זה שמתניע את האוטו
במקום זה לשים בטריה קצת חזקה ולחבר אותה גם להטענה מהירה שכשהאוטו נוסע היא תטען
אולי יש למישהו רעיון איך ליישם את זה -
זה אמור להיות רעיון הרבה יותר טוב כך המצבר לא נהרס הרי בסופו של דבר הוא זה שמתניע את האוטו
אולי יש למישהו רעיון איך ליישם את זה@המאעסטר כתב בחיבור קיט חניה:
אולי יש למישהו רעיון איך ליישם את זהדובר על זה באריכות עם נושא מיוחד כאן מחפש חבר פורום שהתקין מצלמת דרך שמחוברת למצבר
-
@המאעסטר כתב בחיבור קיט חניה:
אולי יש למישהו רעיון איך ליישם את זהדובר על זה באריכות עם נושא מיוחד כאן מחפש חבר פורום שהתקין מצלמת דרך שמחוברת למצבר
-
@עומר כמו שאמרתי למעלה - לנסוע עם הרכב/להטעין את המצבר
אם זה לא עוזר לחבר את שני הפיוזים ל15 אמפר@טכנולוג כתב בחיבור קיט חניה:
כמו שאמרתי למעלה - לנסוע עם הרכב/להטעין את המצבר
@חנינא @טכנולוג @שאר-מומחי-הפורום
משהו מוזר אם אני על הכי פחות הגנה על מצבר (11.8) זה צילם לי כל הלילה ואז כל הבוקר. הפסיק באיזה 11…
שמתי על 12.0 זה הפסיק תוך כמה דקות.
זה נשמע מוזר!
מאיפה בכלל הוא יודע כמה נשאר במצבר?
ולמה יש כזה הפרש?
ולמה הוא מפסיק אחרי דקה? המצבר חדש! -
כמו שאמרתי למעלה - לנסוע עם הרכב/להטעין את המצבר
@חנינא @טכנולוג @שאר-מומחי-הפורום
משהו מוזר אם אני על הכי פחות הגנה על מצבר (11.8) זה צילם לי כל הלילה ואז כל הבוקר. הפסיק באיזה 11…
שמתי על 12.0 זה הפסיק תוך כמה דקות.
זה נשמע מוזר!
מאיפה בכלל הוא יודע כמה נשאר במצבר?
ולמה יש כזה הפרש?
ולמה הוא מפסיק אחרי דקה? המצבר חדש!@עומר לא מספיק שהמצבר חדש הוא צריך גם להיות מוטען והטעינה מתבצעת תוך כדי נסיעה ע"י האלטרנטור אם המצלמה כבתה זאת אומרת שהמצבר היה ממש ריק ולכן המתח שלו יורד ומשום כך לא עוזר שתסע 5 דקות צריך לנסוע לפחות שעה כדי שהוא שוב יהיה מלא ורק אחר כך לבדוק כמה זמן המצלמה מחזיקה
-
לי יש שאלה אחרת טרמפ: האם שייך בכל זאת להשתמש במצב חניה במצלמת 70MAI A510 בלי לקנות את הכבל המקורי שלהם, גנבים?
ובמידה ולא, איזה נזק יכול להיות מהשארת המצלמה מחוברת למצבר קבוע, כל היום וכל הלילה על מצב רגיל, עם הקיט ההוא מאליאקספרס?@EBA כתב בחיבור קיט חניה:
לי יש שאלה אחרת טרמפ: האם שייך בכל זאת להשתמש במצב חניה במצלמת 70MAI A510 בלי לקנות את הכבל המקורי שלהם, גנבים?
מה שידוע לי כן - אם קונים כבל שתואם בדיוק לזה הבאתי במדריך
ובמידה ולא, איזה נזק יכול להיות מהשארת המצלמה מחוברת למצבר קבוע, כל היום וכל הלילה על מצב רגיל, עם הקיט ההוא מאליאקספרס?
ריקון של מצבר עופרת (שזה מצבר רגיל) גורם להרס מוחלט שלו (מעבר לכך שהרכב לא יניע)
-
@EBA כתב בחיבור קיט חניה:
ובמידה ולא, איזה נזק יכול להיות מהשארת המצלמה מחוברת למצבר קבוע, כל היום וכל הלילה על מצב רגיל, עם הקיט ההוא מאליאקספרס?
ריקון של מצבר עופרת (שזה מצבר רגיל) גורם להרס מוחלט שלו (מעבר לכך שהרכב לא יניע)
זה? לא מופיע שם דגם A510. המצלמה אמורה לזהות אותו כקיט חניה?
כי אני כרגע להוותי קניתי שלושה כאלה, אחד נאבד, אחד קניתי בטעות [למכירה! מי רוצה?] והשלישי כעת חיברתי…ריקון של מצבר עופרת (שזה מצבר רגיל) גורם להרס מוחלט שלו (מעבר לכך שהרכב לא יניע)
ברור, אבל בקיט שאני קניתי אמורה להיות הגנה מזה, לא? או שאם לא מגדירים את הסף זה לא מגן בכלל?
התכוונתי לשאול האם במצב פעולה קבוע יכול להיות נזק כלשהו למצלמה עצמה, שהרי פירש כת"ר במדריך שזו מצלמה מבוססת סוללה משום מה. או שהיא סתם תתעייף או תתחמם מעבודה רצופה בשמש בלי הפסקות.
שכוייח -
זה? לא מופיע שם דגם A510. המצלמה אמורה לזהות אותו כקיט חניה?
כי אני כרגע להוותי קניתי שלושה כאלה, אחד נאבד, אחד קניתי בטעות [למכירה! מי רוצה?] והשלישי כעת חיברתי…ריקון של מצבר עופרת (שזה מצבר רגיל) גורם להרס מוחלט שלו (מעבר לכך שהרכב לא יניע)
ברור, אבל בקיט שאני קניתי אמורה להיות הגנה מזה, לא? או שאם לא מגדירים את הסף זה לא מגן בכלל?
התכוונתי לשאול האם במצב פעולה קבוע יכול להיות נזק כלשהו למצלמה עצמה, שהרי פירש כת"ר במדריך שזו מצלמה מבוססת סוללה משום מה. או שהיא סתם תתעייף או תתחמם מעבודה רצופה בשמש בלי הפסקות.
שכוייח@EBA לדעתי הקיט שהבאתי במדריך מתאים גם למצלמה שלך אבל אני לא חותם על זה כי לא ניסיתי אותו עם המצלמה שלך (מציע לך לכתוב למוכר)
בכל מצב כאן זה יותר זול
הקיט שאתה קנית הוא לא כ"כ מומלץ לאף מצלמה (ל @ראובן-שבתי היה איזה סיפור עם הקיט הזה במצלמה של ddpai) ובוודאי לא ל70mai ששם רוב הקיטים הלא מקוריים לא מתפקדים כראוי
ולכן המצלמה לא נכנסת למצב חניה ולמעשה אין כאן שום הגנה על המצבר כי אין תקשורת בין המצלמה לקיט והיא ממשיכה לעבוד גם אם המתח בסוללה ירד למצב קריטי
לגבי המצלמה עצמה אז יש לה סוללה אבל קטנה מאוד שמספיקה מקסימום ל5 דקות (שמטרתה היא לכבות את המצלמה בצורה בטוחה ולשמור את הסרטון במקרה של ניתוק מקור חשמל בפתאומיות כדוגמת תאונה ח"ו) כך שאין לזה שום משמעות במקרה שלך
אבל מצד המצלמה עצמה אין שום בעיה שהיא תעבוד גם חודש שלם ברצף היא בנויה בדיוק בשביל זה -
@EBA לדעתי הקיט שהבאתי במדריך מתאים גם למצלמה שלך אבל אני לא חותם על זה כי לא ניסיתי אותו עם המצלמה שלך (מציע לך לכתוב למוכר)
בכל מצב כאן זה יותר זול
הקיט שאתה קנית הוא לא כ"כ מומלץ לאף מצלמה (ל @ראובן-שבתי היה איזה סיפור עם הקיט הזה במצלמה של ddpai) ובוודאי לא ל70mai ששם רוב הקיטים הלא מקוריים לא מתפקדים כראוי
ולכן המצלמה לא נכנסת למצב חניה ולמעשה אין כאן שום הגנה על המצבר כי אין תקשורת בין המצלמה לקיט והיא ממשיכה לעבוד גם אם המתח בסוללה ירד למצב קריטי
לגבי המצלמה עצמה אז יש לה סוללה אבל קטנה מאוד שמספיקה מקסימום ל5 דקות (שמטרתה היא לכבות את המצלמה בצורה בטוחה ולשמור את הסרטון במקרה של ניתוק מקור חשמל בפתאומיות כדוגמת תאונה ח"ו) כך שאין לזה שום משמעות במקרה שלך
אבל מצד המצלמה עצמה אין שום בעיה שהיא תעבוד גם חודש שלם ברצף היא בנויה בדיוק בשביל זה -
@EBA לדעתי הקיט שהבאתי במדריך מתאים גם למצלמה שלך אבל אני לא חותם על זה כי לא ניסיתי אותו עם המצלמה שלך (מציע לך לכתוב למוכר)
בכל מצב כאן זה יותר זול
ולמעשה אין כאן שום הגנה על המצבר
זה לא אמור להיות התפקיד של הקוביה שבאמצע הכבל?
טוב שאתה אומר, אני יורד לנתק אותה, יש לי נסיעה מחר על הבוקר והבוסטר שלי לא אצלי… -
ובמידה ולא, איזה נזק יכול להיות מהשארת המצלמה מחוברת למצבר קבוע, כל היום וכל הלילה על מצב רגיל, עם הקיט ההוא מאליאקספרס? -
@EBA כתב בחיבור קיט חניה:
לי יש שאלה אחרת טרמפ:
טרמפיס יקר, בפעם הבאה ראוי שתמנע מטרמפים בסגנון הזה…
שמתי עוקב על הנושא וכל הזמן קופצות לי התראות על תשובות לשאלה שלך…חג שמח אח יקר ותודה לכל העוזרים לכולם
-
@עומר נושא השרשור הוא “חיבור קיט חניה”, לכן לדעתי מתאימות לכאן כל השאלות שקשורות לחיבור קיט חניה.
מונית, לא טרמפ.