הזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!)
-
מישהו מוכן לומר לי איך אני נכנס לכיכר כאן???
-
@יעקב-מ.-פינס תתקשר ל-106 ותאמר להם שיסדרו את הקִוקוּו.
עשיתי את זה כמה פעמים ברכסים, והיה צורך בסבלנות יתירה להסביר לגאון שמעבר לקו, מה אני רוצה ממנו בכלל.@גיל כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
@יעקב-מ.-פינס תתקשר ל-106 ותאמר להם שיסדרו את הקִוקוּו.
עשיתי את זה כמה פעמים ברכסים, והיה צורך בסבלנות יתירה להסביר לגאון שמעבר לקו, מה אני רוצה ממנו בכלל.@יעקב-מ.-פינס אם זה בירושלים, או אם באזור ההוא ה106 יש אפשרות לפנות אליהם גם באתר, אז אתה פשוט מצרף תמונה…
-
לא ידעתי שזה אפשרי בכלל
אבל ש @מאיר יתקשר אני כנראה לא ידרוך בנתיבות שוב בזמן הקרוב…@יעקב-מ.-פינס כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
אני כנראה לא ידרוך בנתיבות שוב בזמן הקרוב…
ההפסד יהיה כולו שלך
-
@יעקב-מ.-פינס כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
אולי השאלה שלך היא:
איך ההוא מהכיכר יוצא ממנו?!או, השאלה מי הנהג ברכב שרוצה להיכנס לכיכר, ומי ברכב שרוצה לצאת
-
לא ידעתי שזה אפשרי בכלל
אבל ש @מאיר יתקשר אני כנראה לא ידרוך בנתיבות שוב בזמן הקרוב…@יעקב-מ.-פינס כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
לא ידעתי שזה אפשרי בכלל
אבל ש @מאיר יתקשר אני כנראה לא ידרוך בנתיבות שוב בזמן הקרוב…מתוך דבריך נשמע שיש עירייה בנתיבות. מעניין מה שאתה אומר…
-
@יעקב-מ.-פינס כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
לא ידעתי שזה אפשרי בכלל
אבל ש @מאיר יתקשר אני כנראה לא ידרוך בנתיבות שוב בזמן הקרוב…מתוך דבריך נשמע שיש עירייה בנתיבות. מעניין מה שאתה אומר…
-
-
לטובת העניין הוספתי קווים להמחשת:
אגב, לכאורה במקרה הזה מכיוון שיש תמרור הוא גובר על סימונים בכביש ומותר למעשה מבחינה חוקית ליסוע על אי התנועה… נכון @גיל?
@מאיר כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
אגב, לכאורה במקרה הזה מכיוון שיש תמרור הוא גובר על סימונים בכביש ומותר למעשה מבחינה חוקית לנסוע על אי התנועה… נכון @גיל?
בערך. אתה צודק בהחלט שהתמרור גובר על סימונים בכביש, אבל אין כאן משמעות מהתמרור לנסוע על אי התנועה. אם כבר, התמרור מאפשר לך בעצם לנסוע נגד כיוון התנועה.
ושוב אני מציע לדווח ל-106. ברכסים היה דומה אבל שונה, אשלח לך בהזדמנות, כדי לא לחרוג מכאן. -
@מאיר כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
אגב, לכאורה במקרה הזה מכיוון שיש תמרור הוא גובר על סימונים בכביש ומותר למעשה מבחינה חוקית לנסוע על אי התנועה… נכון @גיל?
בערך. אתה צודק בהחלט שהתמרור גובר על סימונים בכביש, אבל אין כאן משמעות מהתמרור לנסוע על אי התנועה. אם כבר, התמרור מאפשר לך בעצם לנסוע נגד כיוון התנועה.
ושוב אני מציע לדווח ל-106. ברכסים היה דומה אבל שונה, אשלח לך בהזדמנות, כדי לא לחרוג מכאן. -
@גיל אולי תעלה לכאן את התמונה של כיכר מרן, שמעליו אם מישהו יורד מהוורדים ורוצה לעלות ישר לכלניות, לפני החוק הוא צריך לרדת למטה, להקיף את הכיכר, ולעלות חזרה וימינה, אבל מעשית? טרם ראיתי מישהו שחשב לעשות את זה… ואני לא מדבר על אלה שפשוט חונים שם.
@EBA כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
@גיל אולי תעלה לכאן את התמונה של כיכר מרן, שמעליו אם מישהו יורד מהוורדים ורוצה לעלות ישר לכלניות, לפני החוק הוא צריך לרדת למטה, להקיף את הכיכר, ולעלות חזרה וימינה, אבל מעשית? טרם ראיתי מישהו שחשב לעשות את זה… ואני לא מדבר על אלה שפשוט חונים שם.
אולי פשוט כי…אין סיבה לעשות את זה. אתה צודק שזה נראה רע, אבל הקו הוא מקווקוו, ולכן אם אין תמרור שאוסר (ואין) - אין שום בעיה להמשיך מהורדים ישר אל הכלניות. זה עוד כשל של המועצה. מה קורים אותו “מפגע תעבורתי”.
לכבודך, אשתדל להעלות תמונה בהזדמנות.ואני מזכיר לך מה הבטחת לעשות כשאתה ברכסים…
בנתיים, הנה תמונת לוויין. המסלול האדום - הדרך שאמרת שאסור לעשות. המסלול הירוק - הדרך החוקית (לדבריך, הראויה לדברַי).
-
@EBA כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
אולי פשוט כי…אין סיבה לעשות את זה. אתה צודק שזה נראה רע, אבל הקו הוא מקווקוו, ולכן אם אין תמרור שאוסר (ואין) - אין שום בעיה להמשיך מהורדים ישר אל הכלניות. זה עוד כשל של המועצה. מה קורים אותו “מפגע תעבורתי”.
לכבודך, אשתדל להעלות תמונה בהזדמנות.ואני מזכיר לך מה הבטחת לעשות כשאתה ברכסים…
בנתיים, הנה תמונת לוויין. המסלול האדום - הדרך שאמרת שאסור לעשות. המסלול הירוק - הדרך החוקית (לדבריך, הראויה לדברַי).
-
@גיל
תמרור אין שם?@יעקב-מ.-פינס עיניך הרואות…וגם,
@גיל כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
הקו הוא מקווקוו, ולכן אם אין תמרור שאוסר (ואין)
-
@גיל החץ הזה הוא היסטוריה, עוד מהימים שהכלניות היה דו סטרי, כל המדרכה הרחבה הזו משמאל לא היתה, והיה נתיב ישר ומסודר לנסיעה ישר.
@EBA כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
@גיל החץ הזה הוא היסטוריה, עוד מהימים שהכלניות היה דו סטרי, כל המדרכה הרחבה הזו משמאל לא היתה, והיה נתיב ישר ומסודר לנסיעה ישר.
אמת, אבל בתכלס…הוא נשאר. פירושו של דבר שהוא תקף, עד שיימחק, כדינו של כל תמרור.
-
אגב, לכאורה במקרה הזה מכיוון שיש תמרור הוא גובר על סימונים בכביש ומותר למעשה מבחינה חוקית ליסוע על אי התנועה… נכון @גיל?
@מאיר כתב בהזויים בדרכים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
באמת שלא הבנתי מה הבעיה בזה
אני נוסע שם הרבה וזה קצת מרגיז התימרון אבל עוברים את זה
אשמח להסבר