תגלית | שימוש נכון בספוילר, שתי בעיות עם פתרון אחד - לא מה שהכרתם!
-
@מיכאלוש כתב בתגלית | שימוש נכון בספוילר, שתי בעיות עם פתרון אחד - לא מה שהכרתם!:
@לך-תדע
אם כבר אתה רוצה להקפיץ תחדש משהוא למשל תכין כזאת תמונהאני לא אוהב לרמות, להקפיץ עם דרדלה תירוץ, ותירוץ טוב זו עבודה רק ל’לא-עצלנים’…
אופס, התיעוד המוצלח שלך ממחיש את באג מס’ 1 אך מחמיץ את באג מס’ 2, והוא הנפוץ והחמקמק יותר…
-
@לך-תדע בוקר טוב הייתי ממליץ (כמובן אם יש איך לשכתב את זה בצורה סיפורית ומעוררת השראה כהרגלך )
להוסיף את הפתרון לסמיילים נמרחים בספויילראנטר
ועוד אנטר ולבסוף עוד אנטר בלא מלל בין השורה האחרונה לסמיילי (שסך הכל יצא שלש שורות כשהסמיילי בשלישי עם רווח בסופו) -
@לך-תדע כתב בתגלית | שימוש נכון בספוילר, שתי בעיות עם פתרון אחד - לא מה שהכרתם!:
השני הוא בבחינת תגלית של ממש, ועיון קל באינסוף הספוילרים שמעטרים את הפורום יעיד ע"כ!
בהחלט! אין סוף ספויילרים יצאו לי ככה. תודה!
@שלמה גם העצה שלך מצויינת, כמו שעזרת לי באותה הפעם שנמרח לי (ואפילו לא שמתי לב…)
-
@שלמה כתב בתגלית | שימוש נכון בספוילר, שתי בעיות עם פתרון אחד - לא מה שהכרתם!:
אנטר
ועוד אנטר ולבסוף עוד אנטר בלא מלל בין השורה האחרונה לסמיילי (שסך הכל יצא שלש שורות כשהסמיילי בשלישי עם רווח בסופו)לא צריך את כל זה.
מספיק כמו שכתב מו’'ר @לך-תדע לרדת באופן קבע שני שורות בכל ספויילר ואז לכתוב את התוכן רגיל, הכל יסתדר.
ואגב זה גם פותר הורדת שורות כשמדגישים טקסט, ועוד…ירדתי שני שורות ואז התחלתי לכתוב
מעולה לא?
עריכה: שני האימוג’ים בכוונה לא באותה שורה, ע’'מ להראות שגם לא נמרח וגם לא ירד שורה. נו נו…