כמה אמור לעלות טיפול 10000
-
@ראובן-שבתי כתב בכמה אמור לעלות טיפול 10000:
טיפול 10 לא כולל את מה שאמרת
נכון טיפול עשרת אלפים רגיל עושים רק את השמנים
אבל בד"כ בודקים לך על הדרך אם יש עוד דברים שזה מייקר ויש מוסכים שמספרים לך סיפורים על ברקסים וכדו' שאתה צריך להחליף
חוץ מזה אם אין דברים אחרים באמת זה גם אפשר לעשות לבד ולחסוך עוד קצת -
@יוני כתב בכמה אמור לעלות טיפול 10000:
ויש מוסכים שמספרים לך סיפורים על ברקסים
קשה לעבוד על בן אדם בנושא הברקסים
תמיד מומלץ לבקש מהמוסך לפני הפירוק להציץ לראות את הברקסים
אפשר גם לבקש לראות איך נראה רפידה חדשה ולהשוות עם הישן
ברקסים ישנים אמורים להיות ממש ממש דקים
אם יש להם עובי בדרך כלל הם תקינים -
@ישראל-1 כתב בכמה אמור לעלות טיפול 10000:
יש לי קיה פורטה 2013 עם 160000 ומישהו הציע לי טיפול גדול ב600
מה אתם אומרים?יש לי משהו מירושלים לוקח על טיפול 10 אלף בלי פלאגים באיזור ה300 שח כולל חלפים טובים מווילאם למי שמכיר מגבעת שאול על פפלאגים בטח עוד כמה שקלים
מי שרוצה יכול לפנות אלי a02532532@gmail.com -
@ישראל-1 אתה בבני ברק?
יש ברחוב הירקון חי חלפים ואוטו מודיעין.
מנסיון (דל) שלי, אוטו מודיעין תמיד יצא לי זול יותר.
אין מה לדעת. אתה מבקש שמן פילטרים ופלאגים לדגם הספיציפי.
שמן אני קניתי בהום סנטר יצא לי הכי זול (יש לי שם 25 אחוז הנחה אם מישהו צריך) -
יישר כח לכל היועצים! בשביל כזאת עזרה הוקם הפורום.
אבל כדאי לדעת שהמחיר שהוצע לו הוא מחיר הוגן לא זול ולא יקר, ומחיר חלפים רשמי לצרכן הוא בסביבות 350 ש"ח. -
@נייטרון-חפשי יש לי מישהו כמו שכתבתי למעלה בכ300 שח כולל חלפים!!! וחלפים טובים לא זבל
-
@צילפינגים זאת הפעם הראשונה שאני שומע על גמ"ח מכונאות רכב (חוץ מגמ"ח דיר קדיס) הוא מרוויח 120 לכל היותר על עבודה מקצועית שדורשת גם ידע וגם עבודה פיזית וגם ללכת לקנות חלפים וגם להשתבש עם הלקוח שרוצה לדעת על מה הוא משלם כ"כ הרבה (בצדק, ככה אני למדתי, אבל שילמתי על זה מחיר מלא) וגם זה בהגזמה אם הוא קונה חלפים במחיר יבואן.
-
@נייטרון-חפשי צודק בכל מילה אני פעם שעברה עשיתי אצלו רק עבודה ואת החלקים אני הבאתי יצא לי באזור 250 שח חלקים ועוד 100 שח עבודה ןהוא אמר לי שחבל שלא עשיתי אצלו כולל חלקים היה יוצא לי 300 שח והוא אמר לי שהוא קונה מאותו מקום שאני קניתי כי הוא ראה את החשבונית בשקית של המוצרים....
-
@Klonimoos לענ"ד לא!