בקשה לכתיבת מדריך לנהיגה והכרת הרכב
-
@יוני לפחות אינדקס…
@יוני כתב בבקשה לכתיבת מדריך לנהיגה והכרת הרכב:
אמיתי, לא ידעתי שצריך להתניע חשבתי שמסובבים עד הסוף וזהו, שמתי רוורס נסע גלשתי לכביש וכשהעברתי לדרייב הרכב לא זז…
מה עושים באמת?
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה לכתיבת מדריך לנהיגה והכרת הרכב:
מה עושים באמת?
משאירים רבע שניה עד ששומעים ומרגישים שהותנע
-
האמת היא שאני מסכים עם הנושא כי אני עשיתי רישיון על משאית.
אני מעל כולם. אני רואה הכל. משא"כ ברכב רגיללמעשה היום עשיתי את הנסיעה הראשונה שלי עם רכב (בשעה 4 לפנות בוקר) הכל היה בסדר. אבל כשנסעתי בשעה 8 בבוקר זה היה פחד אלוקים (יכול להיות גם בגלל העייפות) ממש קיבלתי פחד לנסוע עם הרכב כשיש רכבים לידי. אבל התנחמתי במה שהזכיר @Klonimoos היקר שצריך בערך 60 שעות נסיעה כדי ללמוד באמת
-
תעשה מדריך היום קיבלתי קנס 500 ש"ח על נת"צ שאשתי נסעה בו והיא לא ידעה מה זה הריבוע הצהוב
אם למישהו יש ניסיון בביטול קנס בת"א שיעדכן -
אוקיי אוקיי באו נעשה קצת סדר
דבר ראשון מורה נהיגה צריך ללמד ההההכללל
וזה כולל הכלאבל כמו שאמרו חברי לא הכל המורה מלמד ויש דברים שאי אפשר ללמוד בלי לראות
לכן בואו ונפתח פרוייקט חדשכאן בשרשור נכניס סרטונים מיוטיוב מה עושים כש…
כמה כללים קטנים בנוגע לזה
- הסרטון צריך להיות דקה עד 3 דקות
- עדיף שהסרטונים יהיו בעברית ואם לא שיש אופציה של תרגום לעברית
- הסרטונים חייבים להיות פתוחים בנטפרי (אם אתה בלי נטפרי פתח עיניים ואוזניים לראות אם הסרטון יכול להפתח
אני עוקב אחרי השרשור וכל סרטון שעולה יעלה לנושא מוסתר עד שיהיו בו סרטונים שמקיפים את כל הדברים שצריך לדעת בתקופה הראשונה אחרי שמקבלים רישיון
מחכה לכם
-
-
ראה ראיתי את הדעות שמצדדות לכאן ולכאן.
לדעתי כן יהיה מומלץ לעשות “מדריך לנהג המתחיל” בו יוסברו דברים בסיסיים. מי שנהג ותיק יוכל לדלג לשרשור הבא…
העניין הוא שלעשות מדריך שכזה זה חתיכת פרוייקט שגם מצריך עדכונים תכופים. אם @צבי-דורש-ציון או משתמש אחר מעוניין לשבת על המדוכה זה יהיה מבורך. הצעתי היא שיהיה שרשור בו המשתמשים יכניסו עצות או שאלות ורעיונות, ושרשור נוסף בו בעל המטלה יסנן ויערוך את השרשור לפוסט מסודר ומפורט.
אני חושב שיש בזה תועלת רבה ואני זוכר שכשהייתי נהג חדש חשבתי שטיפולים משמעותם תיקון תקלות, ובכלל לא ידעתי שצריך לבדוק מים או למה יש מחוג של טמפרטורה. שנמשיך? אני צריך לישון הלילה…
-
@מאיר כתב בבקשה לכתיבת מדריך לנהיגה והכרת הרכב:
שנמשיך? אני צריך לישון הלילה
אין צורך
גם אני צריך לישוןאני סוג של קיבלתי על עצמי את הפרוייקט
ומוכן ללכת על זה בזמני הפנוי בלבד (אין לי הרבה כאלה ביום) -
@Klonimoos כתב בבקשה לכתיבת מדריך לנהיגה והכרת הרכב:
זה הכי פשוט גם ללכת פעם אחת, לבקש עזרה, וזה השיעור הכי פשוט וקל
הפעם הראשונה שבאתי למלאות אוויר בצמיגים לא היה לי שמץ…
ביקשתי די בבושה מאדם שניפח לעצמו את הצמיגים שיראה לי מה עושים
הוא הראה לי בסבלנות בדיוק מה לעשות…
בפעם הבאה שבאתי לנפח אוויר בצמיגים אני בעצמי הפכתי למדריך לנהג חדש שרצה לדעת איך למלאות אוויר בצמיג
הסברתי לו ב"ידענות מופלגת" מה עושים.
אם הוא רק היה יודע שזו הפעם הראשונה שאני ממלא אוויר לבד…