אני צריך להחליף 4 צמיגים, מה לקנות תכלס
-
@יהודה
לדעתי תקנה רבעיית גרלנדר באוטו דיפו,
אם זה לא ממש דחוף תחכה ליום שיש מבצעים יותר שווים ותקבל רבעיה בקצת יותר מ600 שח (בצירוף הקופון 7 אחוז)
קח בחשבון שבאוטו דיפו אתה מזמין באתר (בחנות לא יתנו לך את המחיר הזה) וצריך להמתין שיתקשרו לומר לך לבוא, אתה יכול לנסות לבדוק ולהתקשר אם אפשר להגיע ואם ימרחו אותך תאיים שאתה מבטל את ההזמנה... -
@יהודה במבצעים שיש להם לעיתים קרובות לאחר הקופון זה יעלה לך קצת יותר מ600 ש"ח (ועם אתה עובר דרך אתר קשבק אז זה עוד כמה עשרות שקלים).
בגדול, אם תקנה חברה מוכרת ויקרה, תשלם פי 2, וזה כנראה לא יחזיק פי 2.זו דעתי האישית בלבד. יש שיאמרו שעדיף לשלם יקר בשביל שקט נפשי.
-
@סים-שלום כתב באני צריך להחליף 4 צמיגים, מה לקנות תכלס:
בגדול, אם תקנה חברה מוכרת ויקרה, תשלם פי 2, וזה כנראה לא יחזיק פי 2.
ההבדל בין צמיגים מחברה מכובדת לצמיגים הסינים הכי פשוטים הוא לא באורך החיים אלא בעיקר בביצועים.
החתיכות גומי האלו הם אלו שמחברים בין הטון וחצי שטס על מאה קמש לכביש ולפעמים גם לכביש רטוב,
זה נוגע להאצה זה נוגע לפניה והכי חשוב זה נוגע לבלימה...ושלא נדע לבלימת חירום .אני לא אומר כמה להשקיע כי יש באמת פערי מחיר משמעותיים וכל אחד יעשה את שיקוליו שלו אבל השקעה בצמיג טוב זה קודם כל עניין בטיחותי
-
@יהודה
פלקן ZE310
כמו שכתבו לך אסור לזלזל בזה
רביעייה אמורה לעלות הכי הרבה 1200 -
אני יש לי סיני רגיל וגם ברכב הקודם היה לי סיני עלה לי 4 ב 900
הבלימות טובות הצריכת דלק רגילה, אני לא רואה סיבה (חזקה) לקנות אחרים
בלמתי כמה וכמה פעמים בלימות חירום גם בכביש יבש וגם ברטוב והכל בסדר
מי שרוצה להחמיר בזה (ולכווין שמקיים בזה מצוות עשה דאו' ) תבוא עליו הברכה
מי שלא , יוצא יד"ח גם בסיני (ספציפית את מה שהם מוכרים אני לא מכיר נראה לי שזה יותר חלש) -
@מרכז כתב באני צריך להחליף 4 צמיגים, מה לקנות תכלס:
לדעתי תקנה רבעיית גרלנדר באוטו דיפו,
שים לב, שיש להם סניפים שמחללים שבת רח''ל.
ואגב, משום מה כמעט כל פנצ'רייה שפגשתי, ופגשתי כמה וכמה, המליצו על הסיני לרכב סטנדרטי, וחבל לבזבז כסף....
הם מרוויחים על זה הכי הרבה? מה הפשט? -
@יוני כתב באני צריך להחליף 4 צמיגים, מה לקנות תכלס:
הבלימות טובות הצריכת דלק רגילה, אני לא רואה סיבה (חזקה) לקנות אחרים
בלמתי כמה וכמה פעמים בלימות חירום גם בכביש יבש וגם ברטוב והכל בסדרזה כמו שתגיד קניתי אוזניות בעשר שקל ושומעים את כל השיר ואפילו את הבאסים שומעים טוב מי שרוצה להחמיר ולקנות אוזניות טובות וכו...אבל תכלס לא שומעים כמו אוזניות איכותיות
כמו בכל דבר בחיים על איכות משלמים [כמובן שיש יוצאים מן הכלל ולפעמים זה רק מיתוג ריק]בקיצור ברוך השם שבנתיים לא היית צריך את המטרים הנוספים של הצמיגים האיכותיים ובעזרת השם שישאר ככה
-
@יצחק-רשטונ כתב באני צריך להחליף 4 צמיגים, מה לקנות תכלס:
זה כמו שתגיד קניתי אוזניות בעשר שקל ושומעים את כל השיר ואפילו את הבאסים שומעים טוב מי שרוצה להחמיר ולקנות אוזניות טובות וכו...אבל תחלס לא שומעים כמו אוזניות איכותיות
כמו בכל דבר בחיים על איכות משלמים [כמובן שיש יוצאים מן הכלל ולפעמים זה רק מיתוג ריק]אתה צודק לא כתבתי על זה
אלא על זה
@ראובן-שבתי כתב באני צריך להחליף 4 צמיגים, מה לקנות תכלס:כמו שכתבו לך אסור לזלזל בזה
-
בסך הכל כל הצמיגים עוברים את התו התקן הישראלי מה שאומר שהם בטוחים דיים ואיכותיים
-
@עניו-וצנוע כתב באני צריך להחליף 4 צמיגים, מה לקנות תכלס:
בסך הכל כל הצמיגים עוברים את התו התקן הישראלי מה שאומר שהם בטוחים דיים ואיכותיים
אתה צודק שכל צמיג שמשווק בארץ עומד בדרישות התקן האמריקאי DOT או האירופאי E MARK שקבילים בארץ אך עדיין יש יותר טובים ויש פחות.
ולכן אני לא אומר שחד משמעית אין לקנות צמיג זול אבל בהחלט לצמיג איכותי חשיבות רבה במקרה של סיבוב חד או בלימת חירום