נקודה למחשבה על מהירות נסיעה
-
@aiib כתב בנקודה למחשבה על מהירות נסיעה:
@Lexus כתב בנקודה למחשבה על מהירות נסיעה:
@מאיר כתב בנקודה למחשבה על מהירות נסיעה:
@לך-תדע כתב בנקודה למחשבה על מהירות נסיעה:
אכן, וזה לא ממש חדש, לפחות שנה (מבחינת וויז, יתכן שמשום מה רק כעת זה הופיע אצלך).
ויעויין עוד כאן.נכון וכנראה שלר' @aiib יש מכשיר יחסית חדש או שהוא איפס את המכשיר ואחרי תקופה מסויימת שהוא הצליח לזהות דפוס נהיגה הוא נותן הודעה שכזו.
אגב היום עשיתי נסיעה עם הוויז שלי ושל מישהו אחר והיה פער של 6 דק' עם אותו המסלול מכיוון שהוא מתיישר עם הנהג..
אני בדרך קבע מנסה להתחרות עם הוויז וברוב מוחלט של המקרים בחוסר הצלחה גמור, מהטעם הנ"ל שהוויז לומד את הנהג
אני בדרך כלל מנצח אותו בכמה דקות בודדות. בלי נהיגת שודים, פשוט נהיגה מעל המותר בצורה סבירה יחסית.
כמה דקות 1/2? או יותר?
-
@מאיר כתב בנקודה למחשבה על מהירות נסיעה:
@לך-תדע כתב בנקודה למחשבה על מהירות נסיעה:
אכן, וזה לא ממש חדש, לפחות שנה (מבחינת וויז, יתכן שמשום מה רק כעת זה הופיע אצלך).
ויעויין עוד כאן.נכון וכנראה שלר' @aiib יש מכשיר יחסית חדש או שהוא איפס את המכשיר ואחרי תקופה מסויימת שהוא הצליח לזהות דפוס נהיגה הוא נותן הודעה שכזו.
אגב היום עשיתי נסיעה עם הוויז שלי ושל מישהו אחר והיה פער של 6 דק' עם אותו המסלול מכיוון שהוא מתיישר עם הנהג..
אני בדרך קבע מנסה להתחרות עם הוויז וברוב מוחלט של המקרים בחוסר הצלחה גמור, מהטעם הנ"ל שהוויז לומד את הנהג
אני בדרך כלל מנצח אותו בכמה דקות בודדות. בלי נהיגת שודים, פשוט נהיגה מעל המותר בצורה סבירה יחסית.
כמה דקות 1/2? או יותר?
1,2,3,4 מקסימום.
-
עם אותו הוויז הזה?
אתמול כשפתחתי את האפליקציה קפצה לי הודעה על תכונה חדשה שניתן להגדיר לפי הממוצע האישי שלי. ככה שאני מבין שלפחות עד אתמול זה לא היה ככה.
כי אם כן, זה לא קשור, כל הטענה היתה משום שהוא לומד את הנהג, וממילא הוא למד שאתה טייס, אבל אותך הוא עדיין לא למד.
@פתוח-לשמוע כתב בנקודה למחשבה על מהירות נסיעה:
אז יש רשות לרוץ עיין בהמניח בב"ק
אני בטוח שלא התכוונת, שיש לספק רודפים האלו שטסים כמו חיות בערב שבת רשות ''לרוץ''....
-
-