קניית רכב פשוט וזול
-
@simon כתב בקניית רכב פשוט וזול:
אישית קשה לי להבין איך אפשר לנהוג על סיריון ועוד לחשוב שהוא אמין, בפעמים שהייתי ברכב הזה, התחושה היא של עגלה שעומדת להתפרק כל רגע, ומרגישים את הכביש כמעט כמו בקורקינט, ויש פחד שכל רגע איזה חלק יכול להיפרד מהרכב ולסכן את יושביו ח"ו.
לא מדובר על אנשים כמוך שנוסעים ביום יום על איזה פורשה אנחנו אנשים פשוטים
שנוסעים על סיריון. {בטוח נסעת על סיריון שקרעו לה את הצורה לכן הרגשת ככה }
לי יש והוא אחלה רכב. -
אישית קשה לי להבין איך אפשר לנהוג על סריון ועוד לחשוב שהוא אמין, בפעמים שהייתי ברכב הזה, התחושה היא של עגלה שעומדת להתפרק כל רגע, ומרגישים את הכביש כמעט כמו בקורקינט, ויש פחד שכל רגע איזה חלק יכול להפרד מהרכב ולסכן את יושביו ח"ו.
רמת האמינות שלו נקבעת מסך התקלות שהיו לו על פני תקופה ולא מהתחושה שלך מנסיעה ברכב ספציפי
ודרך אגב סריון מבוססת על מכלולים של טויוטה יאריס הישנות -
@יחצ-המקצוען כתב בקניית רכב פשוט וזול:
אישית קשה לי להבין איך אפשר לנהוג על סיריון ועוד לחשוב שהוא אמין, בפעמים שהייתי ברכב הזה, התחושה היא של עגלה שעומדת להתפרק כל רגע, ומרגישים את הכביש כמעט כמו בקורקינט, ויש פחד שכל רגע איזה חלק יכול להיפרד מהרכב ולסכן את יושביו ח"ו.
לא מדובר על אנשים כמוך שנוסעים ביום יום על איזה פורשה אנחנו אנשים פשוטים
שנוסעים על סיריון. {בטוח נסעת על סיריון שקרעו לה את הצורה לכן הרגשת ככה }
לי יש והוא אחלה רכב.בדיחה מוצלחת!
הסיריון האחרון שהכרתי שהיה בבעלות קרוב משפחתי נמכר במחיר יותר גבוה מה'פורשה' שלי...
ובעל ה'שריון' בדק לפני כן את הרכב במוסך, ולמרות זאת מבחינתו התחושה ברכב שלי מזכירה יותר את הפורשה בהשוואה לסיריון.
ולפי הרבה שנים שכרתי שריון מהשכרה לבנה וחשבתי לעצמי שברכב הזה לא צריך מד של הטורים, ניתן לספור לבד את סיבובי המנוע והגיר ושאר מכלוליו אשר מורגשים היטב לנהג... -
כנראה נסעת על רכב גמור!
אם אתה רוצה להרגיש מה זה סיריון בתפארתה אתה מוזמן להגיע לאלעד...
יותר שקטה מטסלה -
@אלוף-העולם-1 כתב בקניית רכב פשוט וזול:
יותר שקטה מטסלה
גוזמא בעלמא נקט.
אולי אעשה קצת יותר סדר.
סיריון הוא רכב אמין. נקודה! כמו שכתב בתבונה @יצחק-רשטונ .
מה שכתב @simon לאחר שעיינתי היטב בדבריו, לענ''ד, זו לא חוו''ד מקצועית, סה''כ תיאור של תחושת נסיעה ע''פ הרגשתו, (בנסיעותיו הבודדות ברכב זה.)
ניתן להתווכח על תחושות? לא.
כן ניתן לומר שאין כמעט רחוב בארץ שאין את הרכב הזה, מה שאומר שהרבה מסתדרים + עם התחושה שלו.
חשוב לציין, שהפער הוא לא בין ''פורשה'' לסיריון. הנקודה בכל רכבי המיני, (גם בחדשים באופם יחסי.) דהיינו מנוע בסביבות ה1300 - ירגישו איתם באופן יחסי לרכבים יותר חזקים, את הכביש ואת סיבובי הגלגלים, וכן, הם גם לא יהיו יציבים באותה רמה של רכבים עם מנוע יותר גדול. ( כמובן שהנקודה היא לא ה''מנוע'', אלא בד''כ מנוע יותר גדול, מתלבש על מכלול יותר יציב ומבוסס)
יש לך כסף לדלק? יש חניה מרווחת? תתפנק. -
לפי הרבה שנים שכרתי שריון מהשכרה לבנה
@אלוף-העולם-1 כתב בקניית רכב פשוט וזול:
כנראה נסעת על רכב גמור!
כידוע רכבים מהשכרות גומרים אותם בפתיחות וכדו' וכ"ש זה שיש לו מנוע קטן
-
אמנם כשלאחי היה גולף לא זכור לי שהרגשתי כך
גולף מוגדר כמשפחתית אצ'בק ולא כמיני , פולו הוא המיני של פולקסווגן
לגולף שילדה גדולה יותר מסקודה רפיד למשל