קישור למפתח פילטר שמן
-
@פתוח-לשמוע כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@טכנולוג כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
זה קצת יקר אבל מניסיון אישי שלי איכותי ומומלץ מאוד (דגם 168) - קניתי לפני כ3 שנים באחד הסיילים עלה 51 דולר
עד איזה מספר יש בבוקסות?
יש 24 בוקסות וזה עד 19 מ"מ
-
@צילפינגים כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@קצת-נהג-יותר-אוטו יש שם שני סוגים איזה המומלץ מביניהם?
את הקטן יותר@klopkk כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@קצת-נהג-יותר-אוטו לצערי אצלי לא הצליח ואפילו לא היה קרוב
פשוט מחליק על הפילטרצריך לתת לו קונטרה ואז בדרך כלל הוא לא מחליק, בהתחלה גם לי היה מחליק עד שלמדתי איך לתת את הקונטרה,
בכל אופן גם שהחליק לי לקחתי פטיש נתתי מכה קטנה על הפילטר התעקםפ קצת ואז הוא לא מחליק -
@קצת-נהג-יותר-אוטו כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
נ"ב: הוא לא יפתח את הבית פילטר של טויוטה הפלסטיק
תלוי מי סגר לך אותו, בנורמלי זה אמור לפתוח. ובמקרה שלא, גם הייעודי מעלי לא יעזור, ואני מדבר על סמך נסיון אישי שהסתיים במוסך עם אזהרה שבמקרה ויישבר המכסה פלסטיק אין לו אחריות ע"ז. ואז עם ידית כח באורך מטר!? ובכח זה נפתח, והפעם הוא סגר בכח סביר ומאז אני מסתדר לבד.
בסופו של דבר היה הכי זול ללכת למוסך. -
@נייטרון-חפשי כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@קצת-נהג-יותר-אוטו כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
נ"ב: הוא לא יפתח את הבית פילטר של טויוטה הפלסטיק
תלוי מי סגר לך אותו, בנורמלי זה אמור לפתוח. ובמקרה שלא, גם הייעודי מעלי לא יעזור, ואני מדבר על סמך נסיון אישי שהסתיים במוסך עם אזהרה שבמקרה ויישבר המכסה פלסטיק אין לו אחריות ע"ז. ואז עם ידית כח באורך מטר!? ובכח זה נפתח, והפעם הוא סגר בכח סביר ומאז אני מסתדר לבד.
בסופו של דבר היה הכי זול ללכת למוסך.המפתח הייעודי פתחתי מה שלא הצלחתי לפתוח עם האוניברסלי וניסיתי בכל הכח...
ואין ספק שזה שטויוטה עשו את הבית פילטר מפלסטיק זה רשלנות תראה את האוונסיס כאמרי וכו' הם מברזל כמו בן אדם, גם בסריון מבדזל,
לכן הזמנתי מאלי אקספרס עוד בית פילטר שיהיה ליתר ביטחון
אגב ניסיתי לייבא את הפילטר הזה שייצרו לי ממתכת אולי זה עוד יקרה אני במשא ומתן עם אליבבא -
@קצת-נהג-יותר-אוטו אבל אם זה סגור בכח נורמלי גם האוניבסלי יפתח, ולכן גם את תייבא כזה מברזל זה לא יהיה שווה את המחיר של תשלום חד פעמי למוסך.
-
@שלמה כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
מה שאני עושה בפילטר נעול זה מברג פטיש נותן אותו מהצד ומסובב
תמיד שמרכיבים פילטר חדש כדאי לסוך את הגומיה בטיפה שמן
-
@שלמה כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
מה שאני עושה בפילטר נעול זה מברג פטיש נותן אותו מהצד ומסובב
מדובר כאן על פילטר פנימי.
-
@קצת-נהג-יותר-אוטו אולי תרחיב יותר על איך לתת לו את הקונטרה
-
@klopkk כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@קצת-נהג-יותר-אוטו אולי תרחיב יותר על איך לתת לו את הקונטרה
אני מניח את המפתח על הפילטר, את יד שמאל אני מניח על הפותח עצמו ודוחף את המפתח כלפי מעלה חזק וביד השניה אני מחבר את הרצט אם מאריך קטן ומתחיל לסובב וכשאני מרגיש שיש התנגדות אז אני מפעיל כוח ונפתח
אני מקווה שזה ברור כי מה שהגוף מרגיש קשה לתאר במילים.... -
@קצת-נהג-יותר-אוטו אולי זה חלק מהבעיה שיש לי מאריך לא קטן..
-
@יעקב כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
יתכן! אבל שווה לגשת הם ממש לעניין שם, תאמר להם חבר שלי קנה אצלכם סט ב200 שקלים אולי יצא מזה משהוא?
אבל א"כ אולי כבר זה יותר טוב?
לא מכיר את השני קניתי אחרי שימוש בסט כזה אצל חבר
-
-
@פתוח-לשמוע כרגע אין בתחילת החודש הלועזי (יום חמישי הקרוב) יהיה אבל עד אז ייתכן שהדיל הזה יסתיים
-
@אנונימוס כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@spider כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@שלמה 100 ש"ח
בדיר קדיס...יש מצב שאתה קונה לי סט בוקסות בכפר?
יש לך בדרך מבית שמש לביתר ליד סונול, בני דודים שמוכרים.
27 דקות מבית שמש נכון לשעה זו.