קישור למפתח פילטר שמן
-
חיפשתי מפתח לפילטר שמן אוניברסלי ולא מצאתי משהו שווה
יש למישהו קשור באליאקספרס?
מנסיון? -
@אלוף-העולם-1 הנה קישור ששמתי בעגלת הקניות (בינתיים אין לי צורך בו) אבל לא מניסיון שלי
-
וקישור לסט בוקסות טוב או המלצה לחנות בארץ יש?
-
@אלוף-העולם-1 כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
פתחו בסגולה (פתח תקווה) חנות ליד אושר עד 100 ש''ח לסט גדול 200 לסט עריכה: יותר שימושי ואיכותי! שווה שווה אני לא יודע אם נשאר להם
-
זה קצת יקר אבל מניסיון אישי שלי איכותי ומומלץ מאוד (דגם 168) - קניתי לפני כ3 שנים באחד הסיילים עלה 51 דולר
-
@אלוף-העולם-1
פלא כלי עבודה
בן ציון גליס 18 (במתחם של יוחננוף)
0587898978נסיון העבר כאן בפורום הראה שיש שיקפצו ויאמרו אתה מקבל ממנו משהו אתה עובד אצלו וכו' אז אקדים כדי שהפוסט כאן יהיה ענייני, לא מקבל שקל ולא מכיר את הבנאדם שכן שלי קנה אצלו התנסתי ונוכחתי שזה איכותי מאוד ואני מתכנן לקנות את הסט האיכותי יותר
עשיתי לך 'שוק' ובדקתי בשבילך את כל הפרטים -
מפתח לפילטר שמן אוניברסלי
יש למישהו קשור באליאקספרס?@טכנולוג כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
הנה קישור
הסוג הזההרבה יותר נוח וחזק (יש לי נסיון עם שתיהם) וזה גם מחיר מאוד טוב, אני קניתי אותו בעלי ב60 (וראיתי אותו בטמבור כאן ב240 אולי קצת יותר איכותי)
-
@נייטרון-חפשי טוב לדעת כי כמו שאמרתי לא התנסיתי עם זה
-
@אלוף-העולם-1 יש לי מישהו מנתניה שמוכר סט 93 חלקים כולל בוקסות לפלאגים עם גומיות וכל סוגי הבוקסות לא רק חצי או רבע הכל עם ביטים ושני ידיות ראצרט' ומפתחות אלן כולל כל המאריכים והמתאמים באיזור 400 שח הוא גמיש אם תרצה תכתוב לי כאן
-
@צילפינגים
אני רוצה.
יש לו משלוחים?
תמונות של המוצר? -
@אלוף-העולם-1 הוא שלח לי באוטובוס עם הנהג מנתניה לירושלים
שלח לי מייל שלך א י ישלח לך תמונות -
@טכנולוג כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
@אלוף-העולם-1 הנה קישור ששמתי בעגלת הקניות (בינתיים אין לי צורך בו) אבל לא מניסיון שלי
מנסיון לא עושה את העבודה זה מחליק
הכי זול ועושה את העבודה יש באוטו דיפו ב28 ש''ח כמו רצועת מתכת
ויש לך מאלי אקספרס בחצי מחיר אבל אני ליודע מה האיכות
https://a.aliexpress.com/_olMaNPe -
@שלמה כתב בקישור למפתח פילטר שמן:
פתחו בסגולה (פתח תקווה) חנות ליד אושר עד 100 ש''ח לסט גדול 200 לסט עריכה: יותר שימושי ואיכותי! שווה שווה אני לא יודע אם נשאר להם
פלא כלי עבודה
בן ציון גליס 18 (במתחם של יוחננוף)
0587898978שכן שלי קנה אצלו התנסתי ונוכחתי שזה איכותי מאוד ואני מתכנן לקנות את הסט האיכותי יותר
יש! אז קניתי לי את הגדול ממש משתלם זה 108 חלקים כולל 2 ראצ'טים קטן וגדול, שלל מאריכים ומתאמים, כל הבוקסות עד 32'', מפתחות לפלאגים, ביטים + - * ואלן.
200 שקלים מנצנצים -
לגבי מפתח פילטר שמן אחרי שהחלפתי כמה חבקים אוניברסלים שכל אחד מהם היה גרוע מסיבה אחרת החלטתי שאני קונה מפתח בצורת כוס שמתחבר לסט בוקסות במידה המדוייקת לפילטר שלי (מיצובישי לנסר) אז קצת חפרתי לגבי המידות והיום אני יכול לומר שקונים מידה 901 ו902 וזה יתאים ל 99% מהרכבים היפנים , עלות כל אחד בעלי אקספרס הוא 10 שקל ככה שב20 שקלים אתה מסיים עם הבעיה של חבק שמחליק, נשבר ,אין מקום נח לסובב אותו כי הוא מהצד וכו