מדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן
-
-
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
(קיימת אפשרות נוספת של חיישנים פנימיים או הקישור הזה אבל ההתקנה שלהם מורכבת הרבה יותר - צריך לפרק את הגלגל ולהוציא אותו מהג’נט ובעזרת מברג מיוחד להוציא את הוונטיל המקורי ולהחליף אותו באחד עם חיישן מהערכה שקנינו אבל התוצאה יפה יותר וזה ממש לא ניכר ההחלפה - עלות ממוצעת בפנצ’ריה 50 ₪ לגלגל לעומת חיישן חיצוני שאמנם פחות יפה אבל עבודה פשוטה של 5 דקות לארבעת הגלגלים)
באוטודיפו עשו לי את זה בחינם כשהחלפתי צמיגים (היה להם אז סייל מטורף על צמיגי גודייר).
-
@טכנולוג בשמחה. בשביל מה אני כאן? (ותודה על הקרדיט, לא ציפיתי)
אגב למתעניינים, במקרה שלי זה היה בסניף אוטודיפו חוצות המפרץ (חיפה),
כנראה גם זה הקטע השיווקי שלהם, כמו זה שהם מתקנים פנצ’רים בחינם (למי שעוד לא יודע, למה כל הזמן אנשים מופתעים לגלות את זה?!) ולכן זה שונה מרוב הפנצ’ריות וכמו שהזכרת.
וסתם הערה כללית למתקינים חיישן פנימי - תשימו לב שהתכשיט שמתקין לכם מסמן את הגלגלים כדי שלא יתבלבל בהרכבה של הגלגל, כל חיישן מסומן RR LR FR LF (או להפך) וככה זה יופיע על הצד, אחרת תמצא את עצמך עם ירידת אוויר מאחורה ומחפש את זה מקדימה… -
לגבי הקומפרסור 2 בוכנות של אייס/אוטודיפו - קצת לעשות סדר:
המוצר המדובר כאן אגב בהנחה 109 ש"ח חצי מהמחיר המלא.
אני משתמש בו אישית כמה שנים והכל מניסיון אישי:- @טכנולוג כתב ובצדק שבדר"כ בעלי 2 בוכנות דורשים עוצמת חשמל גבוהה יותר ולכן בדר"כ החיבור הוא למצבר ישירות:
זה נכון אבל במוצר המדובר יש את שני החיבורים - למצת ולמצבר, ומבירור מול נותני השירות בחנות זה עניין של נוחות בלבד. - @שלמה הוסיף שהצבתות נהרסות:
לי זה לא קרה ב"ה. ואני ב"ה משתדל לעזור לאנשים .
אני לא בידידים כי צריך אפליקציה אבל אני ידיד של כולם כולל כל הציוד, בוסטר, קומפרסור, רכב נעול ואפי’ מפתח מעלית אבל זה כבר לא קשור- @EBA כתב שהוא מתנדב בידידים וצריך משהו חזק:
אני ממליץ על המוצר הזה בחום, הוא מתכתי וחזק, הצינור עבה ועמיד, מתברג על הוונטיל בקלות ומודד לחץ אוויר מכני מיידי שזה יותר מדויק.
לעוד מידע על המוצר אני כאן.
- @טכנולוג כתב ובצדק שבדר"כ בעלי 2 בוכנות דורשים עוצמת חשמל גבוהה יותר ולכן בדר"כ החיבור הוא למצבר ישירות:
-
@gil3686 כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
ומבירור מול נותני השירות בחנות זה עניין של נוחות בלבד.
אל תברר מול נותני השירות בחנות, מאיפה להם… תשאל חשמלאי רכב, או סתם תפעיל היגיון: הפיוז של המצת הוא 10 גג 15 אמפר, והקומפרסור הכי קטן שאני מכיר הוא הרבה יותר מזה.
אני לא בידידים כי צריך אפליקציה
אפשר לשים אותה על המולטימדיה ברכב, בלי סמארטפון, זה מה שאני עושה.
ואפי’ מפתח מעלית אבל זה כבר לא קשור
בטח קשור, אנחנו גם מחלצים ממעליות.
-
@EBA כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
צריך בשביל זה סים פתוח או שנטפרי תופס?
-
@פתוח-לשמוע עובד בנטפרי נהדר.
-
@EBA כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
אל תברר מול נותני השירות בחנות, מאיפה להם… תשאל חשמלאי רכב, או סתם תפעיל היגיון: הפיוז של המצת הוא 10 גג 15 אמפר, והקומפרסור הכי קטן שאני מכיר הוא הרבה יותר מזה.
אני לא בידידים כי צריך אפליקציה
ואפי’ מפתח מעלית אבל זה כבר לא קשור
בטח קשור, אנחנו גם מחלצים ממעליות.
א. אז כאן בא הנסיון שלי ששנים אני משתמש בשתי הדרכים ואין בעיות ב"ה.
ב. שמת לב שכתבתי אפליקציה ולא סמארטפון?
אני לא מחזיק לא את זה ולא את זה. ברכב יש לי IGO וזהו.
ג. ברור שמפתח למעלית קשור לידידים, בגלל זה הזכרתי את זה! התכוונתי שזה לא קשור לפורום של רכבים. -
א. אז כאן בא הנסיון שלי ששנים אני משתמש בשתי הדרכים ואין בעיות ב"ה.
שומר פתאים ה’…
ב. שמת לב שכתבתי אפליקציה ולא סמארטפון?
ניסיתי להבין דבר מתוך דבר.
אני לא מחזיק לא את זה ולא את זה. ברכב יש לי IGO וזהו.
אשריך!!
ג. ברור שמפתח למעלית קשור לידידים, בגלל זה הזכרתי את זה! התכוונתי שזה לא קשור לפורום של רכבים! כמאמר החכם - תפעיל את ההגיון…
אהההמ
-
זה נכון אבל במוצר המדובר יש את שני החיבורים - למצת ולמצבר, ומבירור מול נותני השירות בחנות זה עניין של נוחות בלבד.
תודה על השיתוף מהניסיון שלך
ובאשר לנותני השירות בחנות כך הם טוענים אבל מהניסיון האישי שלי וגם של חברים נוספים בשימוש ממושך עם הקומפרסור דרך המצת לאחר זמן נשרף הפיוז (זה לא קטסטרופה אבל לפעמים מעצבן)
יתכן שאצלך לא נשרף כי המצת שלך נותן זרם גבוה יותר אבל כאשר אני כותב מדריך שאמור לשמש את כולם צריך לקחת בחשבון שיתכן ויהיו כאלה שהמצת שלהם כמו מה שאני התנסיתי ואז עלול “להשרף להם הפיוז” (תרתי משמע ) לכן כתבתיאבל גם אם קונים עם חיבור למצת מומלץ לקנות מתאם לבוסטר או למצבר על מנת להמנע ממצב שהפיוז נשרף
-
@טכנולוג כתב במדריך לקומפרסור לניפוח גלגל - מדריך מתעדכן:
אבל גם אם קונים עם חיבור למצת מומלץ לקנות מתאם לבוסטר או למצבר על מנת להמנע ממצב שהפיוז נשרף
או לקנות מאלי מארז פיוזים כזה בכמה שקלים
(ולפני שישאלו - יש לי כמה מארזים ליתר בטחון ויצא לי להשתמש והחזיק מצויין).