צריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!
-
אולי אתה רק צריך להתרגל ללחוץ פחות גז.
כוונתי שכשהמצערת הייתה מטונפת בעצם היית צריך ללחוץ יותר בשביל לקבל כניסת אוויר למנוע ועכשיו כשאתה לוחץ אותו דבר נכנס יותר אוויר וממילא (חיישן זרימת אוויר וכו’) יותר דלק
@יצחק-רשטונ כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
אולי אתה רק צריך להתרגל ללחוץ פחות גז.
כוונתי שכשהמצערת הייתה מטונפת בעצם הייתה צריך ללחוץ יותר בשביל לקבל כניסת אוויר למנוע ועכשיו כשאתה לוחץ אותו דבר נכנס יותר אוויר וממילא (חיישן זרימת אוויר וכו’) יותר דלק
כעיקרון אתה צודק
רק שיש לי רבותא - כשאני מעביר לדרייב בלי לגעת בכלום [מיד אחרי התנעה] ונותן לרכב להתגלגל - פעם הוא היה לוקח לי נניח 10-12/100 ועכשיו 20-22/100!
[כמות דלק למאה ק"מ]
לכן זה נראה לי נושא אחר… -
@יראת-שמים כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
ואתה מתדלק בדלק איכותי,
ותבדוק שאין שם רע על התחנת דלק שאתה מתדלק בה.זה גם כיוון, האם תדלקת במקום אחר לאחרונה?
@נייטרון-חפשי כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
@יראת-שמים כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
ואתה מתדלק בדלק איכותי,
ותבדוק שאין שם רע על התחנת דלק שאתה מתדלק בה.זה גם כיוון, האם תדלקת במקום אחר לאחרונה?
לא
והתחנה מוכרת ומומלצת [היחידה השומרת שבת באזור כך שהרבה אברכים אצלנו מתדלקים שם ולא שמעתי תלונות] -
@MEM דיברו על זה פה כמה פעמים בפורום.
יש כל מיני פיצ’רים באלי לזה, אפשר עם קומפרסור גם.אגב, הכיוון של @נייטרון-חפשי יותר נראה. כי לחץ אויר לא תקין ברמה כזו אמור להיראות גם מבחוץ.
ואם לא השתנה אופי הנסיעות שלך, ואתה מתדלק בדלק איכותי, ומקפיד על תחזוקה, אין סיבה שזה יקרה.
אולי תכתוב גם מה היה הקוד תקלה שבגללו עשית ניקוי מצערת.
ותבדוק שאין שם רע על התחנת דלק שאתה מתדלק בה.@יראת-שמים כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
@MEM דיברו על זה פה כמה פעמים בפורום.
יש כל מיני פיצ’רים באלי לזה, אפשר עם קומפרסור גם.אגב, הכיוון של @נייטרון-חפשי יותר נראה. כי לחץ אויר לא תקין ברמה כזו אמור להיראות גם מבחוץ.
ואם לא השתנה אופי הנסיעות שלך, ואתה מתדלק בדלק איכותי, ומקפיד על תחזוקה, אין סיבה שזה יקרה.
אולי תכתוב גם מה היה הקוד תקלה שבגללו עשית ניקוי מצערת.
ותבדוק שאין שם רע על התחנת דלק שאתה מתדלק בה.איך מודדים עם קומפרסור בוסטר?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
@MEM כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
מצערת
משיחה שלי לאחרונה עם ערן מבאר שבע, לגבי ניקוי מצערת.
הוא אמר לי שטיפול אמיתי במצערת היא לא רק הניקוי,
אלא צריך לאפס את מחשב הרכב,
ואח"כ להתניע ולחכות שהמחשב ילמוד מחדש את המצערת,(ניתן לזהות את לימוד המצערת ע"י המחשב, כשמתניעים מחדש,
אחרי כמה שניות שומעים עמעום ברעש המנוע לרגע, ומיד חוזר לרעש הרגיל.)וזה הטיפול הנכון במצערת.
לטענתו ניקוי שלא כולל איפוס לפעמים גורם למצב יותר חמור מלפני הניקוי.
האיפוס מתבצע ע"י מחשב רכב מקצועי, וע"י בעל מקצוע (בלע"ז מסוכ’ניק…)בהצלחה.
הוא ניסה לעשות לי לימוד - רק בגלל שהרכב לא תומך בלימוד אלקטרוני אלא רק מעצמו או משהו כזה לא זוכר בדיוק - הוא טען שעדיף לא לעשות איפוס.
אולי באמת כן צריך…
תודה על הכיון!@MEM כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
רק בגלל שהרכב לא תומך בלימוד אלקטרוני
אני לא מבין בזה.
אך ממה שערן הסביר, שהמחשב לומד מעצמו אחרי האיפוס.
זה לא שצריך ללמד אותו - הוא מתוכנן ללמוד לבד ברגע שמאפסים אותו.(כמובן שיש למחשב אי אילו נתונים ברמת בסיס שממנו יודע ללמוד את המצערת אחרי האיפוס).
-
אני לא מבין בזה.
זה לא שצריך ללמד אותו - הוא מתוכנן ללמוד לבד ברגע שמאפסים אותו.(כמובן שיש למחשב אי אילו נתונים ברמת בסיס שממנו יודע ללמוד את המצערת אחרי האיפוס).
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
אני לא מבין בזה.
נכון
רק מה שהוא טען שמאחר ויש איזה חיסרון/סיכון באוטו’ אם א"א מהמחשב רכב ללמד אלקטרונית [אל תשאל אותי מה הכוונה…] אז מאפסים רק אם זה לא מתפקד טוב
האמת ששכחתי ואתה הזכרתני את כ"ז…
אולי באמת זה הכיוון…
TNX -
מזדה 3 2010
לאחרונה (חודשיים)
צריכת הדלק שלי מתחילה לטפס…
אם בעבר טנק מלא יכל להגיע ל500 ק"מ בפועל! עד 2 פסים אחרונים היום אני מגרד 400 בקושי רב…מישהו כתב לפני כמה ימים בהקדם אחר על איזה תוסף מנוע אשמח לפרטי ומידע האם זה בכלל רלוונטי וכו’
תודה רבה לכל העונים!
בבקשה מכל כת"ר חכה"פ שליט"א - לענות מנסיון/מידע ברור בלבד בלי (ג)בינות או שמועותנדלקה לפני 3 שב’ נורת מנוע וטופל קרבורטור - הנורה לא חזרה
-
מזדה 3 2010
לאחרונה (חודשיים)
אם בעבר טנק מלא יכל להגיע ל500 ק"מ בפועל! עד 2 פסים אחרונים היום אני מגרד 400 בקושי רב…מישהו כתב לפני כמה ימים בהקדם אחר על איזה תוסף מנוע אשמח לפרטי ומידע האם זה בכלל רלוונטי וכו’
תודה רבה לכל העונים!
בבקשה מכל כת"ר חכה"פ שליט"א - לענות מנסיון/מידע ברור בלבד בלי (ג)בינות או שמועותנדלקה לפני 3 שב’ נורת מנוע וטופל קרבורטור - הנורה לא חזרה
@MEM רוב הפעמים זה ניקוי פנימי של המנוע או ממיר קטליטי
-
מזדה 3 2010
לאחרונה (חודשיים)
תודה רבה לכל העונים!
-
היום אני מגרד 400 בקושי רב…
יכול להיות ששינית סגנון נסיעה? למשל היו לך נסיעות בין עירוניות ועברת לעירוניות או שעברת לגור באזור פקוק וכן אולי סגנון הנהיגה שלך שינה קצב…
@מאיר כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
יכול להיות ששינית סגנון נסיעה? למשל היו לך נסיעות בין עירוניות ועברת לעירוניות או שעברת לגור באזור פקוק וכן אולי סגנון הנהיגה שלך שינה קצב…
לא, הכל אותו דבר…
להפך כיום אני נוהג יותר מתון כדי לראות כמה אני מצליח לשמור ועדיין כל פקקון קטן מקפיץ לי ופעם בנהיגה קלאסית יותר פרועה הייתי לי צריכה יותר טובה -
@מאיר-זהו-זה כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
רעיון חדש ומעניין!
אך עושים את זה? -
@MEM פשוט התחיל החום ויש צריכת מזגן
@פתוח-לשמוע כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
@MEM פשוט התחיל החום ויש צריכת מזגן
לא קשור
המזגן אצלי דולק כמעט כל השנה [ועוד בארץ קפואה כמו שלנו חח, בניו יורק באייר היו לי טמפרטורות כמו אתמול ואפי’ יותר קריר] כך שאני לא חושב שהוא זה שאחראי על הזינוק בצריכה -
רעיון חדש ומעניין!
אך עושים את זה?@MEM מוסכניק יטפל לך בממיר
לגבי ניקוי פיח מהמנוע זה באזור 500 ש"ח טלפון להזמנות מגיע עד אליך
0778038315 -
@MEM מוסכניק יטפל לך בממיר
0778038315@מאיר-זהו-זה כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
0778038315מי זה, עוני?
-
0778038315מי זה, עוני?
@MEM מגוגל
-
@MEM מגוגל
@MEM מגוגל
שתהיה בריא…
תציין את זה בפוסט שזה גוגל ולא מנסיון… -
@MEM מגוגל
שתהיה בריא…
תציין את זה בפוסט שזה גוגל ולא מנסיון…@MEM אדרבה תברר ותגיד עליו מהו ומיהו
-
@MEM אדרבה תברר ותגיד עליו מהו ומיהו
@מאיר-זהו-זה יש גם שרשור שלם על זה בפורום כאן ושמו בישראל ניקוי פיח?
-
@מאיר-זהו-זה יש גם שרשור שלם על זה בפורום כאן ושמו בישראל ניקוי פיח?
יש גם שרשור שלם על זה בפורום כאן ושמו בישראל ניקוי פיח?
https://rechavimzelaze.ovh/topic/3969/ניקוי-פיח-כן-זה-עובד-בדקנו/75
-
@מאיר כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
לא, הכל אותו דבר…
להפך כיום אני נוהג יותר מתון כדי לראות כמה אני מצליח לשמור ועדיין כל פקקון קטן מקפיץ לי ופעם בנהיגה קלאסית יותר פרועה הייתי לי צריכה יותר טובה@MEM כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
להפך כיום אני נוהג יותר מתון כדי לראות כמה אני מצליח לשמור ועדיין כל פקקון קטן מקפיץ לי ופעם בנהיגה קלאסית יותר פרועה הייתי לי צריכה יותר טובה
אולי תנסה לנהוג כמו פעם?
מסובך קצת להסביר אבל לפעמים נהיגה מידי עדינה מבזבזת יותר. -
להפך כיום אני נוהג יותר מתון כדי לראות כמה אני מצליח לשמור ועדיין כל פקקון קטן מקפיץ לי ופעם בנהיגה קלאסית יותר פרועה הייתי לי צריכה יותר טובה
אולי תנסה לנהוג כמו פעם?
מסובך קצת להסביר אבל לפעמים נהיגה מידי עדינה מבזבזת יותר.@נייטרון-חפשי כתב בצריכת דלק שעולה - הבו פתרונות!:
אולי תנסה לנהוג כמו פעם?
מסובך קצת להסביר אבל לפעמים נהיגה מידי עדינה מבזבזת יותר.אני יודע
אני מתכוון למתון הריאלי…
זה אחרי שעצבן אותי לסיים מיכל על 400+ ק"מ במקום 500…