פיג’ו 301 דיון
-
@א.ב. כתב בעזרה ברכישת רכב עד 20000:
כל ההמלצות לדגמים מהחברות האלה מיועדות רק לאחד שיודע למה הוא נכנס ומוכן להשקיע
צר לי, אתה מידי מבין ברכבים הרכב הזה לא בשבילך… בפיגו 301 1.6 אין ממש מה להשקיע, לא שונה מהותית מכל אסייתית אחרת.
כדאי לבצע פעם אחת החלפת שמן גיר חלקית, וזה נכון לכל רכב. גם ביפנית שלי ביצעתי.מה שכתבת נכון לצרפתיים “קלאסיים” כמו ה5008 שדובר כאן בגזרת ה-7 מקומות.
@טוסון כתב בעזרה ברכישת רכב עד 20000:
ולא לשכוח שהוא צריך טיימינג כל 100K
כידוע בטויוטה כל תקלה זה “בלאי סביר” (גם אם הוא שותה יותר שמן מדלק כמקובל בהייבריד) ובפיגו גם טימינג זה “תקלה”… (כשכמובן זה דבר שצריך להחליף בכל רכב עם רצועה)
אני מניח שלא ממש התכוונת לטעון אחרת, אני עדיין קצת באוירה של פורים…
@אלי-0 רק ציינתי שצריך, לא כתבתי ‘הולך’ לפחות זו לא רצועה טבולה
אני כמעט קניתי 301 עם 300k אבל לא רציתי לעשות טיימינג אז ויתרתי
כמובן שהמחיר היה בהתאם וגם הרכב היה מאוד שחוקלמעשה נפלתי לבור אחר שאין כאן המקום לפורטו
החלטתי בינתיים לוותר על החזקת רכב עד לשירווח… -
@אלי-0 רק ציינתי שצריך, לא כתבתי ‘הולך’ לפחות זו לא רצועה טבולה
אני כמעט קניתי 301 עם 300k אבל לא רציתי לעשות טיימינג אז ויתרתי
כמובן שהמחיר היה בהתאם וגם הרכב היה מאוד שחוקלמעשה נפלתי לבור אחר שאין כאן המקום לפורטו
החלטתי בינתיים לוותר על החזקת רכב עד לשירווח… -
אני כמעט קניתי 301 עם 300k
איך הגעת לרכב עם 300K?זה רכב בלי שווי… ב-₪6K קניתי רכב עם 180K וספר טיפולים מתוקתק.
-
@טוסון ה-301 כל כך זול (הרבה בגלל הדגם המקביל 301 עם מנוע 1.2 רצועה טבולה וגיר רובוטי. רק בפיגו תמצא דגם עם שתי אופציות: או מנוע-גיר הכי אמינים שיש או מנוע-גיר הכי גרועים שיש…) שלדעתי חבל לקחת רכב עם נתונים פחות טובים.
-
@טוסון אתה ראית רכב כזה? אני טרם נתקלתי, גם ביד2 כל הרכבים שראיתי 2017 הם עם הידית הילוכים של AL4. יש לי חשש רציני שבפועל הרכב שווק עם AL4 עד הסוף.
או שכל מי שמחזיק את הגרסה הזאת לא מוכן למכור ובצדק… -
אני מבין לאיזה רכב אתה מתכוון, מציאות כאלו זה מאוד מאוד קשה לתפוס, בדרך כלל הם נחטפים תוך גג שעה, וצריך להקפיץ את המחיר (לפעמים באלפי שקלים) כדי לזכות בהם, היה לי פעם מציאה דומה ששמונה אנשים (!) העבירו למוכר מקדמה בביט בלי לראות את הרכב… בקיצור, צריך להיות סוחר ממולח והרבה סייעתא דשמיא כדי לתפוס כזאת מציאה.
-
@אלי-0 לא לא כתבתי מפורש
לא בדקתי אם זה אכן ככה
נראה לי חרגנו מהנושא המקורי לגמרי, ועברנו לנייעס פנימי של הפורום
-
@טוסון אז תדע שאין לך מה לרוץ אחרי 2017… תסתכל ביד2 ב-2017 בהרבה מהם רואים את הידית ובהגדלה קל לראות שזה עם מסילת הזיג-זג האופיינית ל-AL4.
-
@א.ב. כתבתי לך בתגובה הראשונה שהרכב לא בשבילך… זה רק למי שממש לא מבין.
אני לא צוחק היחידים שהקשיבו לי קנו ונהנו זה כאלה שממש לא מבינים…
המייבינים ישלחו אותך לקנות גרוטאה יפנית זקנה עם איזה 300K…וברצינות התשובה בהודעה הקודמת, יש רתיעה חזקה מאוד מפיגו עקב חוסר הבנה מספיקה מה זה NFU ו-AL4 דור3. זה שילוב שנותן אמינות של פיגו החזקות של פעם עם מחיר שוק של פיגו נוראית של היום.
-
-