רכבי טיוטה אוריס הרובוטיות, מה החסרונות? והאם זה לא שווה את המחיר?
-
@מצויין-101 כתב ברכבי טיוטה אוריס הרובוטיות, מה החסרונות? והאם זה לא שווה את המחיר?:
שהישרדות רכב תלויה רק בק"מ
קילומטראז’ זה כמו כיסא כתר: אם משתמשים בצורה נכונה יכול להחזיק שנים, אם מזלזלים יכול למות בו ביום…
רכב שלא אימצו אותו כשהמנוע קר, אחרי ההנעה המתינו כדקה עד שהשמן יפוזר הייטב במנוע, השתמשו תמיד בשמן טרי ואיכותי ועוד - המנוע עם בלאי מועט מאד! לעומת זאת רכב עם ק"מ נמוך אבל מזולזל נשחק בהרבה!
כמובן שהכדאיות מדוברת ברכבים אמינים וכל מקרה לגופו.
-
@מצויין-101 כתב ברכבי טיוטה אוריס הרובוטיות, מה החסרונות? והאם זה לא שווה את המחיר?:
שהישרדות רכב תלויה רק בק"מ
קילומטראז’ זה כמו כיסא כתר: אם משתמשים בצורה נכונה יכול להחזיק שנים, אם מזלזלים יכול למות בו ביום…
רכב שלא אימצו אותו כשהמנוע קר, אחרי ההנעה המתינו כדקה עד שהשמן יפוזר הייטב במנוע, השתמשו תמיד בשמן טרי ואיכותי ועוד - המנוע עם בלאי מועט מאד! לעומת זאת רכב עם ק"מ נמוך אבל מזולזל נשחק בהרבה!
כמובן שהכדאיות מדוברת ברכבים אמינים וכל מקרה לגופו.
@מאיר
הבעייה הקשה היא שאני לא יכול לדעת שכל הידיים לפני שמרו עליו באמת. -
@מאיר
הבעייה הקשה היא שאני לא יכול לדעת שכל הידיים לפני שמרו עליו באמת.@מצויין-101 כתב ברכבי טיוטה אוריס הרובוטיות, מה החסרונות? והאם זה לא שווה את המחיר?:
@מאיר
הבעייה הקשה היא שאני לא יכול לדעת שכל הידיים לפני שמרו עליו באמת.אמרת מצויין! 101% כל הכבוד!
בדיוק בשביל זה יש את פורום “רכבים זה לזה”!
-
@מאיר
הבעייה הקשה היא שאני לא יכול לדעת שכל הידיים לפני שמרו עליו באמת.אמרת מצויין! 101% כל הכבוד!
בדיוק בשביל זה יש את פורום “רכבים זה לזה”!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@טוסון
איך לבדוקיש מדריכים על רכישת רכב.
בעיקרון אפשר להתרשם ממצבו החיצוני של הרכב, לראות אם יש בוצה במנוע, לבדוק קומפרסיה ועוד… ברעיון הולכים למוסך או מכון ובודקים, כי יש אלף ואחת דברים.
-
@טוסון
איך לבדוקיש מדריכים על רכישת רכב.
בעיקרון אפשר להתרשם ממצבו החיצוני של הרכב, לראות אם יש בוצה במנוע, לבדוק קומפרסיה ועוד… ברעיון הולכים למוסך או מכון ובודקים, כי יש אלף ואחת דברים.
-
@מאיר כתב ברכבי טיוטה אוריס הרובוטיות, מה החסרונות? והאם זה לא שווה את המחיר?:
יש מדריכים על רכישת רכב.
למשל זה של “הכנופיה”.
@גיל
זה לא נפתח בנטפרי -
@גיל
זה לא נפתח בנטפרי@מצויין-101 כתב ברכבי טיוטה אוריס הרובוטיות, מה החסרונות? והאם זה לא שווה את המחיר?:
@גיל
זה לא נפתח בנטפריאתה צודק! כוונתי הייתה לסרטון הזה, והתבלבלתי בין מה שמוצג בדף הראשי של הערוץ שלהם, והתעצלתי כ"כ שאפילו לא שמתי לב שהוא נשאר חלון שחור ולא מתנגן…
מתנצל, ונערך גם בפוסט המקורי. -
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-רכישת רכב