דייהטסו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??
-
@יעקב-מ.-פינס
קורולה 2012 לא תופסת את 3 הצלעות?@קורולה-אברכים
היא נוחה? -
@873943
הונדה ג׳אז גם לא כ״כ רלוונטי לךיש כלל ברכבים שהולך ככה, אתה מקבל משולש ואתה יכול לבחור רק צלע אחת (2 פינות)
כתוב תקציב ואיזה צלע בחרת וחברי הפורום הצדיקים ישתדלו לעזור בצורה הטובה היותר
@יעקב-מ.-פינס
יצא לי לנהוג על גאז’ כמה פעמים והיא הייתה לי סבבה לגמרי
משפחתי מונה 3 נפשות ולא הורגלנו לנסוע במרצדסים
מה שחשוב לי זה בעיקר אמין כי אני מעוניין ללמוד ופחות לבלות במוסכים
וחסכוני בשביל שישאר לי משהו למשכנתא
הומלץ לי על הגאז’ כי הנהגת העיקרית היא הרבנית שתחי’ והגאז’ גבוהה וקטנה ויחסית מרווחת עם מחירון פחות מנופח מהטיוטה -
@יעקב-מ.-פינס
יצא לי לנהוג על גאז’ כמה פעמים והיא הייתה לי סבבה לגמרי
משפחתי מונה 3 נפשות ולא הורגלנו לנסוע במרצדסים
מה שחשוב לי זה בעיקר אמין כי אני מעוניין ללמוד ופחות לבלות במוסכים
וחסכוני בשביל שישאר לי משהו למשכנתא
הומלץ לי על הגאז’ כי הנהגת העיקרית היא הרבנית שתחי’ והגאז’ גבוהה וקטנה ויחסית מרווחת עם מחירון פחות מנופח מהטיוטה@873943
אם נוחות זה לא הנקודה בשבילך
אז כבר יש לנו מאיפה להתחיל
אבל מכיוון שאני מבין בעולם הרכב רק מהצד של התיקונים והמסתעף אני מתייג את מי שאני מכיר שממש טוב בזה@שמואל-קליין @הכל-בעזרת-השם
איזה רכב ב20-30K ₪ שמצד אחד אמין ומצד שני חסכוני יש לכם להציע (או להמליץ) ליהודי שכאן?@שלמה אולי גם לך יש איזה רעיון?
-
@873943
אם נוחות זה לא הנקודה בשבילך
אז כבר יש לנו מאיפה להתחיל
אבל מכיוון שאני מבין בעולם הרכב רק מהצד של התיקונים והמסתעף אני מתייג את מי שאני מכיר שממש טוב בזה@שמואל-קליין @הכל-בעזרת-השם
איזה רכב ב20-30K ₪ שמצד אחד אמין ומצד שני חסכוני יש לכם להציע (או להמליץ) ליהודי שכאן?@שלמה אולי גם לך יש איזה רעיון?
@יעקב-מ.-פינס כתב בדייטסהו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
שמצד אחד אמין ומצד שני חסכוני יש לכם להציע
מה עם רכב על גז?
-
שמצד אחד אמין ומצד שני חסכוני יש לכם להציע
מה עם רכב על גז?
@צילפינגים קצת פחות אמין לדעתי
-
@קורולה-אברכים
היא נוחה?@יעקב-מ.-פינס כתב בדייטסהו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
@קורולה-אברכים
היא נוחה?לא מפנקת, אבל בהחלט נוחה.
-
@קורולה-אברכים
היא נוחה?לא מפנקת, אבל בהחלט נוחה.
@קורולה-אברכים
כנראה אף פעם לא נהגת ברכב נוח באמת…
נוחות הכוונה צרפתיות או גרמניות
אני פגשתי ברכבים שמציעים פינה אחת או 2 אף פעם לא 3 -
@קורולה-אברכים
כנראה אף פעם לא נהגת ברכב נוח באמת…
נוחות הכוונה צרפתיות או גרמניות
אני פגשתי ברכבים שמציעים פינה אחת או 2 אף פעם לא 3@יעקב-מ.-פינס כתב בדייטסהו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
אני פגשתי ברכבים שמציעים פינה אחת או 2 אף פעם לא 3
ואלו עם השלוש תשלם יקררררר
-
אני פגשתי ברכבים שמציעים פינה אחת או 2 אף פעם לא 3
ואלו עם השלוש תשלם יקררררר
@תלת-גוונא
נראה לי שאמינותו מוטלת בספק
אבל אני לא רוצה לומר שטויות…
-
אני אמור לנהוג הרבה על קו ת"א-חריש ופעם פעמיים בחודש גיחה לירושלים
הסריון רלוונטית לי בכלל??@873943 כתב בדייהטסו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
הסריון רלוונטית לי בכלל??אכתוב את ענ’‘ד מניסיוני עם רכב מסוג זה לאחר 20.000 ק’'מ.
אינני חולק נחרצות על דברי חברי ומורי המומחים שממש לא עונים מהשרוול!
אבל אחדד.א. הרכב מתאים.
ב. בפרט אם אתה נוהג רגוע עד 100 קמ’‘ש פחות או יותר בלי הרבה עליות, אתה תהנה ותחסוך הרבה כסף. חד משמעית.
ג. אם אתה נוהג בד’‘כ מעל המהירות הזו, כמו שמצוי אצל הרבה שנוסעים בין עירוני הרבה, ועל מידת הסבלנות אין לך הרבה זמן לעבוד, אז זה לא מתאים. (כי לנסוע על 140 במקום 100 תחסוך חנוק חנוק 10 דקות שתשלם עליהם כמובן.)
ד. משתלם? לא נראה לי. מהסיבה הפשוטה, שכבת כבר מו’‘ר @צילפינגים בנסיעה ביו עירונית, רכב עם מנוע יותר חזק יתאמץ פחות, והפער בדלק לא משמעותי, בנוחות כן ובחוויה כן. כך שעדיף רכב יותר חזק.
ה. ורק אציין, שמבחינת נוחות ביחס לרכבים הקטנים הסטנדרטים האמינים, הוא לוקח בגדול, הוא גבוה יציב וחזק. ביחס להנ’'ל!!
ו. בכביש 6 הוא יודע להגיע גם ל 140 בלי ללחוץ יותר מידי, קצת יותר רועד כמובן, אבל יכול. רק כותב. -
@873943 כתב בדייהטסו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
הסריון רלוונטית לי בכלל??אכתוב את ענ’‘ד מניסיוני עם רכב מסוג זה לאחר 20.000 ק’'מ.
אבל אחדד.א. הרכב מתאים.
ב. בפרט אם אתה נוהג רגוע עד 100 קמ’‘ש פחות או יותר בלי הרבה עליות, אתה תהנה ותחסוך הרבה כסף. חד משמעית.
ג. אם אתה נוהג בד’‘כ מעל המהירות הזו, כמו שמצוי אצל הרבה שנוסעים בין עירוני הרבה, ועל מידת הסבלנות אין לך הרבה זמן לעבוד, אז זה לא מתאים. (כי לנסוע על 140 במקום 100 תחסוך חנוק חנוק 10 דקות שתשלם עליהם כמובן.)
ד. משתלם? לא נראה לי. מהסיבה הפשוטה, שכבת כבר מו’‘ר @צילפינגים בנסיעה ביו עירונית, רכב עם מנוע יותר חזק יתאמץ פחות, והפער בדלק לא משמעותי, בנוחות כן ובחוויה כן. כך שעדיף רכב יותר חזק.
ה. ורק אציין, שמבחינת נוחות ביחס לרכבים הקטנים הסטנדרטים האמינים, הוא לוקח בגדול, הוא גבוה יציב וחזק. ביחס להנ’'ל!!
ו. בכביש 6 הוא יודע להגיע גם ל 140 בלי ללחוץ יותר מידי, קצת יותר רועד כמובן, אבל יכול. רק כותב.@Klonimoos חד משמעית אתה צודק לי יש 30 K קילומטר על סיריון
והוא מעולה ממש, נוחות ממש גבוהה ביחס לקטגוריה
אם מוצאים שנתון “חדש” ושמור אני ממליץ
[לגבי המהירות אם הכל תקין המחוג יודע לעלות…] -
@873943 כתב בדייהטסו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
אבל אחדד.א. הרכב מתאים.
ו. בכביש 6 הוא יודע להגיע גם ל 140 בלי ללחוץ יותר מידי, קצת יותר רועד כמובן, אבל יכול. רק כותב.@Klonimoos כתב בדייהטסו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
קצת יותר רועד כמובן
קצת איזון גלגלים וגם זה יכול להסתדר…
-
@873943
הונדה ג׳אז גם לא כ״כ רלוונטי לךיש כלל ברכבים שהולך ככה, אתה מקבל משולש ואתה יכול לבחור רק צלע אחת (2 פינות)
כתוב תקציב ואיזה צלע בחרת וחברי הפורום הצדיקים ישתדלו לעזור בצורה הטובה היותר
@יעקב-מ.-פינס כתב בדייהטסו סריון מתאימה למי שנוסע הרבה בין עירוני??:
יש כלל ברכבים שהולך ככה, אתה מקבל משולש ואתה יכול לבחור רק צלע אחת (2 פינות)
אבל בכובעים הכלל הזה לא תופס, עד כמה שזכור לי…