רכב באזור ה 10K
-
@תצמנ כתב ברכב באזור ה 10K:
@י-שטרן כתב ברכב באזור ה 10K:
@צילפינגים פחות או יותר אותו דבר? יש משהו יותר עדין בצריכת דלק באזור המחיר הזה?
דייהטסו סיריון
חשבתי על זה, אבל זה רכב די קטן, לא אצליח להכניס שם משפחה עם שלושה ילדים בצורה שפויה, הלא כן?
תצליח לגמרי.
אינני ידוע למה אתה קורא שפוי, אני מכיר כמה שמשתמשים איתו ככה, והם נהנים והכיס נהנה מאד.
ואני הכי ממליץ לנסות. -
@Shebsale כתב ברכב באזור ה 10K:
@שמואל-קליין לי אישית היה פוקוס 2008 והייתי מגיע איתו ל1 ל13-14 בבינעירוני בנסיעה חסכונית.
המנוע והגיר בשניהם בערך אותה הטכנולוגיה…
ולכן יש לו צימאון כמו של מאזדה
לעומת הג’טה שמצוידת במנוע טורבו בנזין שמגביר הספק וביצועים תוך הורדת נפח תא השריפה ככה שיותר חוסך -
@Shebsale כתב ברכב באזור ה 10K:
לדעתי פורד פוקוס עד 2008-2009 זה רכב אמין וזול, ולא זולל הרבה דלק יחסית (ממוצע של 1 ל 12) לשם השוואה מאזדה 3 לוקח 1 ל 10, אתה יכול למצוא בזיל הזול רכב מטופל ושמור.
רשימת הרכבים היפנים האמינים באזור הזה היא:
מאזדה 3 מניסיון שלי ממוצע של כ-1/12
טיוטה קרולה כנ"ל רק הרבה יותר יקר
מיצובישי לנסר ג"כ מניסיון ממוצע 1/10
פורד פוקוס ממוצע 1/9 -
@Klonimoos כתב ברכב באזור ה 10K:
@י-שטרן כתב ברכב באזור ה 10K:
@צילפינגים פחות או יותר אותו דבר? יש משהו יותר עדין בצריכת דלק באזור המחיר הזה?
דייהטסו סיריון
חשבתי על זה, אבל זה רכב די קטן, לא אצליח להכניס שם משפחה עם שלושה ילדים בצורה שפויה, הלא כן?
תצליח לגמרי.
אינני ידוע למה אתה קורא שפוי, אני מכיר כמה שמשתמשים איתו ככה, והם נהנים והכיס נהנה מאד.זה אחד הרכבים המרווחים שהכרתי ביחס לגודלו…
אבל הבגא’ז קצת קטן אבל לנוסעים יש מרווח מעולה! -
אינני ידוע למה אתה קורא שפוי
אני מתכוון כולל עגלה ומזוודה ועוד חבילות שכיום נכנס לי במדויק מאוד בקאמרי ודומיו (הסטנדרט בדרייבערס’:) )
-
אינני ידוע למה אתה קורא שפוי
אני מתכוון כולל עגלה ומזוודה ועוד חבילות שכיום נכנס לי במדויק מאוד בקאמרי ודומיו (הסטנדרט בדרייבערס’:) )
אני לאחר הנדוס הצלחתי כמה פעמים, בפרט אם הילדים קטנים, יש מקום בין הרגליים שלהם,
והפאג’ז מכיל המון שם! יותר ממה שאתה חושב.
לענ’'ד זה שווה מאד את המאמץ הקטן של הפעם ב-… בשביל החיסכון שלו בכיס!
יש גם אופציה להוציא לו את הגלגל רזרבי, אבל לא תצטרך להגיע לכך מניסיון.אגב החיסכון מאד משמעותי! הוא בין הרכבים הכי אמינים בשנתונים שלו, אם לא הכי אמין. - ביטוח זול, טסט זול, דלק זול, חניות בשפע. ועוד.
-
@יהודה כתב ברכב באזור ה 10K:
@Klonimoos
איך תשים מזוודה גדולה ועגלה אם לא שתי עגלות
???יהודה יקירי,
אני מדבר מניסיון!
עגלה ושני מזוודות עם תיקים ושאר ירקות, נכנסו בשפע!
אם יעלה בידי אצלם גם תמונה. -
@אבי-KIA כתב ברכב באזור ה 10K:
נכון אבל יש עוד מגון רכבים שיותר מתאימים מפריוס עם 330000
לדוג’?
תודה.
@שמואל-קליין כתב ברכב באזור ה 10K:
מגרמנית 2012 מתוחזקת טוב
אני מבין שתחזוקה טובה סוגרת את הפער מול היפנים, אכן? כי בשורה התחתונה מה שמדבר אלי זה הכיס… תודה.
-
@אבי-KIA כתב ברכב באזור ה 10K:
@תצמנ
כמו שכתב יוני מזדה פוקוס לנסר וכו’אלו לוקחים יותר דלק, והג’טה יותר חסכונית בדלק בצורה משמעותית, ואם הבנתי נכון, אזי הג’טה אינו ילד נזק אלא יותר עדין כך שלפי זה יוצא שבשורה הסופית זה יוצא יותר זול, כך נראה לענ"ד, תקנו אותי אם אני טועה…
תודה -
@צילפינגים כתב ברכב באזור ה 10K:
אבל סה"כ רכבים גרמניים הם טובים אבל צריך לדעת איך להתעסק איתם והם פחות מומלצים לנהגים חדשים
אשמח מאוד אם תוכל לבאר את המאפיינים של נהג חדש לגבי זה, כי בצורת הנהיגה דווקא טוענים שאין הרגשה של נהג חדש…
אודה לך מאוד אם זה בגדר האפשרי…