זהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!
-
אקשר גם לאשכול מפורום לתורה על הנוכל המדובר, אולי זה יעזור לאנשים להשתכנע שבאמת מישהו מנסה למצוץ מהם כסף.
-
@simon כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
מקור פרוג
לא יאומן שאחרי
הנושא בפרוג נמחק!?!
ובלי להמעיט בתוקף האזהרה (באופן אישי לא הייתי רוצה לשכור מנוכל גם אם אין לו שום דרך לגנוב אותי) עדיין מאוד מעניין אותי איך ניתן לעשות דבר כזה, אני בשביל ערבות של 20,000 בקשו ממני לדאוג שהערב יחתום מול מצלמה ולצרף את הסרטון למסמך.
-
-
אני בשביל ערבות של 20,000 בקשו ממני לדאוג שהערב יחתום מול מצלמה ולצרף את הסרטון למסמך.
תלוי עם מי אתה מתעסק…
יש חברה שיש להם מה שנקרא “קשרים” בכל מקום מתחת לשולחן ותמורת קצת שלמונים “פקיד פלוני” יאשר לך מה שאתה צריך… וכן! ישתפו פעולה עם הנוכלים למיניהם… -
-
@TESLA כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
אתה מגדיר את בסדנו נוכלים ופירמידה בלי מקור.
אתה מחפש מקור? קח מראי מקום של מקורות (וקיפדיה)
https://www.hamichlol.org.il/בסדנוותעיין מה אנשים עברו, לפני שאתה פוסל משפט של אחר!
https://www.prog.co.il/tags/bsdnv/ואכן אפשר להיות נאיבי ולומר שכולם רוצים בטובתנו, אבל מה לעשות שבציבור שלנו רבו המחפשים דרך קלה לעשות כסף?! בא אתה ואני ונמכור זרעים לשתילה כהשתדלות לפרנסת הילדים שלנו, כשהצמח מניב שטרות בעוד 70 שנה
-
@נייטרון-חפשי כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
מקור פרוג
לא יאומן שאחרי
הנושא בפרוג נמחק!?!
ובלי להמעיט בתוקף האזהרה (באופן אישי לא הייתי רוצה לשכור מנוכל גם אם אין לו שום דרך לגנוב אותי) עדיין מאוד מעניין אותי איך ניתן לעשות דבר כזה, אני בשביל ערבות של 20,000 בקשו ממני לדאוג שהערב יחתום מול מצלמה ולצרף את הסרטון למסמך.
אכן גם הוא היה מצלם ומסריט עם האייפון את הנעקץ כשהוא חותם, וכך יכל לעשות כרצונו.
צריך להגיש תביעה נגד הבנקים שמשתפים עם זה פעולה, למה לא מתקשרים לבעל החשבון לברר איתו לפני שמפקידים או נותנים למשוך או הלוואות בסכומים כאלו? אפילו ברכישה אינטרנטית של סכום זעום יש אימות טלפוני מפעם לפעם, בסכום כזה הבנק חייב לברר את זה ישירות עם בעל החשבון, ואם לא עשה את זה שיספוג את הנזק מכיסו, אדם פותח חשבון ומיד מוציא הלוואות ענק והכל בצורה מקוונת, זה מידי מחשיד והבנק חייב לברר טלפונית שהכל תקין.
מכיר אדם שהיה לו גמ"ח כל שהוא, והוא היה לוקח צ’יק פתוח כערבון הרשום עבורו ושם בכספת, יום אחד ערבים שעבדו אצלו בבניה לפני כן פרצו לבית ורוקנו את הכספת, הם רשמו על הצ’ק סכום של מאות אלפי ש"ח ופתחו חשבון בעזה או ברשות הפלסטינית עם שמו של בעל הגמ"ח, כשהם הפקידו את הצ’ק הפקיד חשד והרים טלפון לבעל הצ’ק והלה הכחיש שכתב סכום כזה אי פעם, הוא נקרא לסניף ואז הודה שזה חתימתו, למרות זאת הם ביטלו את הצ’ק ואמרו לבנק הערבי שניסה למשוך שזה צ’ק מזויף.
הם לא עשו עצמם טיפשים ואמרו לו חתמת, בעיה שלך, תשלם גם אם מדובר בגניבה, וכאן הבנקים משתפים פעולה, יודעים שהחתימות באות במרמה בגניבה ונותנים חסות לנוכל הזה בלי להערים עליו קשיים, סוף כל סוף הוא מביא להם הלוואות בריבית של 20 אחוז! סוכן הלוואות כזה טוב הם לא חלמו למצוא!
ואז שוחטים את המסכנים שנעקצו, הבנקים מתנהגים כמו מאפיה אבל במסגרת החוק, היכן המפקח על הבנקים בסיפור הזה???
לא מספיק שהוא לא בכלא, והנכסים שלו לא מעוקלים, ובית המשפט (מקום המשפט שמה הרשע) כמובן משחרר אותו עם צו הרחקה בלבד (רק כי לא קוראים לו ביבי), ועם יד חופשית להמשיך במסע השוד האכזרי הזה.
אני לא מצליח להבין את זה! -
רק חשוב לציין כי בכמה מקומות אנשים מנסים לדון אותו לכף זכות כי הוא “דתי” ואולי הוא רק נפל בטעות
הוא לא דתי הוא לא קשור לדת בשום צורה, הסיבה שהוא לובש כיפה זה כי בציבור החילוני הוא כבר מוכר מאוד, אז הוא שם כיפה מציג עצמו כדתי ועוקץ חרדים שלא מחוברים לתקשורת
הוא עקץ בעשרות מליונים זה לא אדם קלאסי שנפל זה אדם רע ושפל -
אכן גם הוא היה מצלם ומסריט עם האייפון את הנעקץ כשהוא חותם, וכך יכל לעשות כרצונו.
לזה בדיוק התכוותי, שהוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה אם הוא לא הצליח לשכנע אותך לחתום על משהו, (די קל להחתים, כי בכל חברת השכרה אתה חותם על אלף טפסים בלי לדעת).
-
@שלמה כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
אתה מגדיר את בסדנו נוכלים ופירמידה בלי מקור.
אתה מחפש מקור? קח מראי מקום של מקורות (וקיפדיה)
https://www.hamichlol.org.il/בסדנוותעיין מה אנשים עברו, לפני שאתה פוסל משפט של אחר!
https://www.prog.co.il/tags/bsdnv/אני לא רואה שום הוכחה למעשה נוכלות.
זה שהחברה קרסה אני יודע.
כנראה שהחברה לא התנהלה בצורה חוקית לחלוטין.
סביר גם להניח שהיא עשתה כל מיני שטיקים.
ואולי אולי, היא גם לא התנהלה ב100% הגינות.
אבל הם לא היו נוכלים. ולא אמורים לשים אותם באותה שורה עם שאר הנוכלים וחברות הפירמידה. אפילו שבדה מרקר שמחו לצבוע את זה בצבעים עזים של חרדים נוכלים. -
אני לא רואה שום הוכחה למעשה נוכלות.
זה שהחברה קרסה אני יודע.יש לי מספר הצעות עסקיות בשבילך
רוצה להשקיע באמבולנס מעופף (סיכוי ל200% רווח תוך חודשיים)
או אולי במכונית משטרה בלתי נראית, (יש כבר התעניינות גדולה במוצר ממספר מדינות ואפי’ הוזמנו כ- 300 יחידות מארץ להד"ם)
או שתרצה קורס זריז לכריית ביטקוין באמצעות הטלפון הכשר C2
אה…
ואני לא נוכל
אני פשוט לא תמיד מתנהג ב100% הוגנות… -
ר ראובן שבתי נעל נושא זה