מדריך: נהיגה ללא רישיון - כל העניינים החוקיים, כולל חידושים ש(אולי) לא ידעתם!
-
@איש-פשוט-מאוד
תעדכן כאן
מקור -
@נהג-חדש כתב במדריך: נהיגה ללא רישיון - כל העניינים החוקיים, כולל חידושים ש(אולי) לא ידעתם!:
זה נכון גם לגבי הנוסע ה10 ברשיון B או שזה יותר חמור
בהסעת נוסעים מעל המותר ביחס לרכב עצמו זה יותר חמור, וכרוכים בזה גם דו"חות של נוסעים לא חגורים ועוד. ראה במדריך של חגורות בטיחות
-
@אושר-מתקרב כתב במדריך: נהיגה ללא רישיון - כל העניינים החוקיים, כולל חידושים ש(אולי) לא ידעתם!:
אתה צריך לפנות למשרד הרישוי ולעדכן אותם שעשית ניתוח
מחייבים לעשות שוב טופס ירוק לא עוזר שום טופס של הרופא שאתה רואה שש שש
-
@גיל כתב במדריך: נהיגה ללא רישיון - כל העניינים החוקיים, כולל חידושים ש(אולי) לא ידעתם!:
מופיע הכל. אפילו נקודות מלפני 40 שנה מופיעות. כלום לא נמחק במערכת. רישיון שהיה בעבר מופיע. אפילו לכתובות עבר אפשר להגיע. מוטב שאקצר בדברים, אבל מופיע הכל…
מופיע הכל? נהג שנסע ברכב שלי [חוקי, כן] חנה בטעות במקום שחסם חניה של בנין, השכן שירד ולא הצליח לצאת הזמין משטרה, השוטר רצה לטלפן אלי ולא ידע את המספר שלי, אבל מצא את המספר של אחי [איך, למען השם, אין לו שום קשר לרכב והוא גר בעיר אחרת], טלפן לביתו וביקש מגיסתי את המספר שלי, ואז הועיל לטלפן אלי שאבוא להזיז את הרכב וכו’ [קיבלתי דו"ח], אולי תסביר לי איך לשוטר אין דרך להשיג את המספר שלי? וזה לא היה לפני 200 שנים, בשנה האחרונה.
-
@בוטח כתב במדריך: נהיגה ללא רישיון - כל העניינים החוקיים, כולל חידושים ש(אולי) לא ידעתם!:
מופיע הכל? נהג שנסע ברכב שלי [חוקי, כן] חנה בטעות במקום שחסם חניה של בנין, השכן שירד ולא הצליח לצאת הזמין משטרה, השוטר רצה לטלפן אלי ולא ידע את המספר שלי, אבל מצא את המספר של אחי [איך, למען השם, אין לו שום קשר לרכב והוא גר בעיר אחרת], טלפן לביתו וביקש מגיסתי את המספר שלי, ואז הועיל לטלפן אלי שאבוא להזיז את הרכב וכו’ [קיבלתי דו"ח], אולי תסביר לי איך לשוטר אין דרך להשיג את המספר שלי? וזה לא היה לפני 200 שנים, בשנה האחרונה.
קודם כל, ידידי, דבריך צודקים ונכונים, אך הדברים שלי נכתבים מתוך ידיעת הדברים לאשורם. לכן אסביר לך את מה שקרה:
המקרים האלו לא נדירים, אבל גם לא שכיחים, וסיבתם - כשהזינו את הנתונים למחשבים, בשנים עברו, תקף את המערכת איזה באג שערבב משפחות בתוך הנתונים.
וגם לי קרה בדיוק מה שקרה איתך, רק הפוך, אחי החנה את הרכב שלו באיזה מקום שהפריע, והמשטרה התקשרה אליי. ההמשך היה מצחיק, אבל זה כבר לא משנה…
אגב, כיום זה קורה בעיקר במערכות של שיטור עירוני, לעומת משטרת תנועה שאתה לא תאמין על איזה מאגרים הם יושבים. (וכן, כשמחייגים 100 על חסימת חניה וכד’ תמיד יגיע שיטור עירוני, אא"כ אין).
שורה תחתונה אתה צודק שזאת טעות ממש אווילית, אבל בתכל’ס - הכל כתוב.
ושוב אני לא אומר את הדברים מסברא או מקופיא.
אני מודה לך על הארתך!