הפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו)
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
אוי ואבוי - נהגגג!!! תסתכל לפני שאתה לוחץ על הדוושה!!!
כמעט הורדת שתי ציפורים במכה!!
שימו לב איך הילד הקטנטן התחמק ברגע האחרון,
והנהג בצ’רי?.. לא מקנא בו אם הסיפור היה נגמר אחרת…הפעילו את הקטע הראשון בסרטון שוב ושוב בלופ,
תבינו איזה ניסים היו פה ב"ה!!@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו):
והנהג בצ’רי?.. לא מקנא בו אם הסיפור היה נגמר אחרת…
תגידו, צ’רי חדישה כזו לא אמורה לבלום אוטונומית במצב כזה?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו):
@EBA כתב בהפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו):
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו):
גם עם חיישנים וכו’ נראה לי ילד כזה קטן זה כמו זבוב (סליחה על הכינוי) היא לא תבלום על כל זבוב… וה’ ירחם.
-
הוא באמת לא ראה אותם שימו לב לגובה הילד במיוחד הקטן יותר הוא מתחת גובה השמשה
אם היה מרחק הוא היה צריך לראות אבל כאן הם עברו צמוד אליו
תחשבנו משאית שבן אדם יעבור לה ככה אין סיכוי שהיא תראה@יוני נכון, רח"ל גם לי כמעט קרה משהו כזה,
הייתי ברמזור בנוו"י פרדס פינת שדרות נו"י ירוק להולכי רגל וגם למכוניות פונות ימינה, מי שמגיע מלמטה זה בעלייה וקשה לראות, פתאום אני מרגיש משהו בזווית העין ונותן ברקס.
שומע צרחה של ילדה,
כולי עוצר את הרכב ומתפוצץ החוצה, ילדה קטנה עומדת לי לפני המכסה מנוע, נמוכה נמוכה, מבוהלת עד מוות, כמעט יותר ממני, התקשרתי לאבא שלה -אחיה היה איתה- ובדקנו אותה, היה לה כתם שחור על השרוול של החולצה -אבל נשארה לעמוד…
היה איזה 3 ABS ועד היום אני מודה לה’ על הרביעי שלא.
מאז אני נוסע ל-א-ט בפניות כאלה…לא היה לי אז כרטיס במצלמה, בכל אופן זה אמור להיות מפחיד מדי.
-
שלום וברכה לכל קהל קדישא הדין
בסייעתא דשמיא זכיתי לעלות לציון הרשבי
דא עקא שזה היה מעט אחרי הנץ ולפתע באחת העליות השמש נעצה בי עיניה עד שבלתי אפשרי היה לראות להיכן אני נוסע וביחד עם זאת הנתיב השמאלי לפתע הצטמצם עקב עבודות ללא התראה מוקדמת
מה שקרה שעליתי על כמה עמודי פלסטיק שמתקפלים ולמעט כמה שפשופים ומגן בוץ שהלך ומספר של האוטו שנפל יצאתי ללא פגע (אם רק הרכב שהגיע ממול היה מגיע חצי דקה קודם…)
אשמח לחוו"ד מה יש לעשות והאם יש מה לעשות
תודה רבה
NO20251020-071634-011994 (1).mp4 -
דא עקא שזה היה מעט אחרי הנץ ולפתע באחת העליות השמש נעצה בי עיניה עד שבלתי אפשרי היה לראות להיכן אני נוסע וביחד עם זאת הנתיב השמאלי לפתע הצטמצם עקב עבודות ללא התראה מוקדמת
מה שקרה שעליתי על כמה עמודי פלסטיק שמתקפלים ולמעט כמה שפשופים ומגן בוץ שהלך ומספר של האוטו שנפל יצאתי ללא פגע (אם רק הרכב שהגיע ממול היה מגיע חצי דקה קודם…)
תודה רבה
תודה רבה
NO20251020-071634-011994 (1).mp4@משה-הלוי אז ככה
דבר ראשון בכזה מצב אתה צריך להאט ואפי’ לעצור אם אין באפשרותך לראות את הדרך לפניך
תאר לעצמך כזה מקרה אבל בבני ברק שפתאום מישהו מחליט להחליף איתך את הכביש במדרכה בלי לעדכן מראש…בנוסף המגן שמש שנמצא בחלון ככל הנראה לא היה עוזר אבל לסיכוי הקט שכן כדאי להוריד אותו על החלון
-
@משה-הלוי אז ככה
דבר ראשון בכזה מצב אתה צריך להאט ואפי’ לעצור אם אין באפשרותך לראות את הדרך לפניך
תאר לעצמך כזה מקרה אבל בבני ברק שפתאום מישהו מחליט להחליף איתך את הכביש במדרכה בלי לעדכן מראש…בנוסף המגן שמש שנמצא בחלון ככל הנראה לא היה עוזר אבל לסיכוי הקט שכן כדאי להוריד אותו על החלון
@יעקב-מ.-פינס ולחכות עד שהשמש תזוז?
לא היה עוזר מגן שמש -
לא היה עוזר מגן שמש@משה-הלוי
אם גם בנסיעה איטית אין לך אפשרות להיות מוכן לעצירת פתע אז כן -
לא היה עוזר מגן שמש@משה-הלוי כתב בהפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו):
אם צריך - כן, ועוד פעם כן! (כמובן שח"ו לא מאשימים אלא כהפקת לקחים) אסור הלכתית וחוקית ליסוע אם הנסיעה לא בטוחה.
כמובן שמדובר פה על מקרה קיצון אבל במקרים רגילים מאיטים קצת או הרבה עד שיש לך שליטה וראות סבירה בהתאם למהירות. אם צריך תלחץ על איתות מצוקה להתריע על השינוי במהירות.
הייתי ממליץ לך להחזיק משקפי שמש ברכב זה עוזר המון.
-
@יוני נכון, רח"ל גם לי כמעט קרה משהו כזה,
הייתי ברמזור בנוו"י פרדס פינת שדרות נו"י ירוק להולכי רגל וגם למכוניות פונות ימינה, מי שמגיע מלמטה זה בעלייה וקשה לראות, פתאום אני מרגיש משהו בזווית העין ונותן ברקס.
שומע צרחה של ילדה,
כולי עוצר את הרכב ומתפוצץ החוצה, ילדה קטנה עומדת לי לפני המכסה מנוע, נמוכה נמוכה, מבוהלת עד מוות, כמעט יותר ממני, התקשרתי לאבא שלה -אחיה היה איתה- ובדקנו אותה, היה לה כתם שחור על השרוול של החולצה -אבל נשארה לעמוד…
מאז אני נוסע ל-א-ט בפניות כאלה…לא היה לי אז כרטיס במצלמה, בכל אופן זה אמור להיות מפחיד מדי.
-
@קלאטש כתב בהפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו):
מה הכוונה?
-
תודה רבה
@קלאטש כתב בהפקת לקחים בנהיגה (מדור וידאו):
מה הכוונה?