ללמוד לטפל באוטו לבד, קשה? כדאי? יחסוך?
-
@נייטרון-חפשי כתב בללמוד לטפל באוטו לבד, קשה? כדאי? יחסוך?:
ספציפית ברכב שלך (טוסון) צריך בשביל זה להרים סעפת וזו לא העבודה הראשונה שהייתי מתחיל בה. אבל אם יש לך אומץ וכמה שעות פנויות ואתה לא חייב את הרכב מחר, אנחנו כאן בשביל לעזור ולעודד.
גו – גו! גו – גו! גו – גו!!!
היי נייטרון חפשי
עשיתי בדיקת OBD (פשוטה) והוא לא מצא את התקלה. השאלה תכל׳ס מנורה דולקת והאוטו רועד, ציליפנדרים בדק ולדעתו זה כנראה חוטי הצתה, השאלה אם לנסות לנתק אחד אחד ולבדוק שאכן זו התקלה, או שזה מסובך בשביל פעם ראשונה, כי גם האוטו מוסב לגז ויש שם המון צינורות, ועדיף לשלוח למוסך וזהו. -
@צילפינגים כתב בללמוד לטפל באוטו לבד, קשה? כדאי? יחסוך?:
@gogo כתב בללמוד לטפל באוטו לבד, קשה? כדאי? יחסוך?:
ולדעתו זה כנראה חוטי הצתה
יותר נכון כויל…
נזכרתי ש:
זה לא קויילים רק חוטי הצתה
-
היי נייטרון חפשי
עשיתי בדיקת OBD (פשוטה) והוא לא מצא את התקלה. השאלה תכל׳ס מנורה דולקת והאוטו רועד, ציליפנדרים בדק ולדעתו זה כנראה חוטי הצתה, השאלה אם לנסות לנתק אחד אחד ולבדוק שאכן זו התקלה, או שזה מסובך בשביל פעם ראשונה, כי גם האוטו מוסב לגז ויש שם המון צינורות, ועדיף לשלוח למוסך וזהו.הוא לא נתן שום קודים? או שנתן קודים לא קשורים? א"כ מה הם?
במידה ואין שום אינדיקציה אחרת לפתרון התקלה, אני הייתי מנסה לנתק חוטי הצתה כי לדעתי זה מה שהמוסכניק יעשה, רק קח בחשבון שאם אחד יקרע תהיה מוכרח להחליף את כולם. -
היי נייטרון חפשי
עשיתי בדיקת OBD (פשוטה) והוא לא מצא את התקלה. השאלה תכל׳ס מנורה דולקת והאוטו רועד, ציליפנדרים בדק ולדעתו זה כנראה חוטי הצתה, השאלה אם לנסות לנתק אחד אחד ולבדוק שאכן זו התקלה, או שזה מסובך בשביל פעם ראשונה, כי גם האוטו מוסב לגז ויש שם המון צינורות, ועדיף לשלוח למוסך וזהו.הוא לא נתן שום קודים? או שנתן קודים לא קשורים? א"כ מה הם?
במידה ואין שום אינדיקציה אחרת לפתרון התקלה, אני הייתי מנסה לנתק חוטי הצתה כי לדעתי זה מה שהמוסכניק יעשה, רק קח בחשבון שאם אחד יקרע תהיה מוכרח להחליף את כולם.זה מסובך? הרכב מוסב לגז ויש שם המון צינורות, או שזה יותר קל ממה שנראה סוף סוף אני חסר ניסיון. אבל אני רוצה לנסות במידה וזה אפשרי.
-
זה מסובך? הרכב מוסב לגז ויש שם המון צינורות, או שזה יותר קל ממה שנראה סוף סוף אני חסר ניסיון. אבל אני רוצה לנסות במידה וזה אפשרי.
זה מסובך כמו שכבר דיברנו (גם בלי הגז) ואם יש לך אומץ אתה מוזמן לנסות ואנחנו כאן.
אני כן הייתי הולך לעשות בדיקת מחשב יותר מקצועית לפני, לך למישהו שמבין ולא רק שיש לו מחשב חדש ותעדכן אותנו מה דעתו, וגם תדאג להעתיק את כל הקודים שיעלו ולשתף אותנו, רוב המוסכים לא מבינים בדיאגנוסטיקה כלום (הם נעבך לא למדו תורה) רק ע"פ ניסוי וטעיה. -
לך למישהו שמבין
אני נקרא מבין?
@gogo אני מחר אגיע לירושלים באזור השעה 4
יש לי כמובן מחשב מקצועי
נהיה בקשר -
@aiib הוא החליף כבר ככה הוא אמר לי שנפגשתי איתו
נכון.
-
@יעקב-מ-פינס כתב בללמוד לטפל באוטו לבד, קשה? כדאי? יחסוך?:
לך למישהו שמבין
אני נקרא מבין?
אני לא נקרא מבין, ככה שאני לא יכול להביע דעה על אחרים…
(אני אמנם כן @מייבין בענייני רכב, אבל לא במחשב ודיאגנוסטיקה.) -
@יעקב-מ-פינס כתב בללמוד לטפל באוטו לבד, קשה? כדאי? יחסוך?:
לך למישהו שמבין
אני נקרא מבין?
אני לא נקרא מבין, ככה שאני לא יכול להביע דעה על אחרים…
(אני אמנם כן @מייבין בענייני רכב, אבל לא במחשב ודיאגנוסטיקה.)אז תן לי לספר לך @יעקב-מ-פינס אולי לא מומחה אבל הוא יודע להגיד אני לא יודע, שזה דבר מאוד חשוב
זה הדיאגנוסטיקה שנמצאה (הוא שלח אלי קודם לייעוץ טלפוני)
. -
תודה ל @יעקב-מ-פינס המסור שהגיע אלי במיוחד לבדוק, והתעכב אצלי יותר משעה! עם כל הקור המקפיא שיש כאן בירושלים ברמות, הלב החם שלך היה מורגש, תודה!
לגופו של עניין כנראה אלך למוסך מחר. תודה לכל העונים והעוזרים כאן, בעזרת השם אעדכן אתכם.
-
@gogo לא הבנתי גם לאחר בדיקת מחשב מקצועית לא הוצגה שום תקלה?
שני פוסטים אחורה. והוא הביא לי בנוסף גם על מצבר.
-
@gogo הצילום מסך שהובא למעלה זה הבדיקה?
נ.ב. אני לא יודע אנגלית נשמח לתרגום…תרגום מייקרוסופט…
חיישן מיקום גל זיזים תקלה במעגל (בנק 1)
זוהה צילינדר 3-Misfire
זוהה צילינדר 3-Misfire
זוהה צילינדר 3-Misfireבנוסף אעלה קובץ עם הסבר על כל הקודים של התקלות.
קודי תקלה ברכב (OBD) - רשימה מלאה עם הסבר בעברית | קאר צ’ק.pdf