מערכת מסויימת במצובישי אאוטלנדר שאיני יודע מה טיבה.
-
@לך-תדע כתב במהי המערכת הזו?:
@aiib
אדפטיבית?לאחרונה כתבו כאן שיש 2 סוגים
https://rechavimzelaze.ovh/topic/3311/בקרת-שיוט-אדפטיבית/21?_=1733593775458#:~:text=%236-,יש בקרת שיוט אדפטיבית ויש זחילה בפקקים,-בקרת שיוט אדפטיביתאז כן, רק שיש כנראה גם רדאר לפני הרדיאטור.
איך זה אמור להיראות? זה בולט?
איזו שנה?
2019
-
@aiib
באאוטלנדר אם לא תחפש אותו - לא תמצא, הוא מוסתר מאחורי פאנל, ואין עניין למצוא אותו.
לגבי בקרת שיוט, ערכתי, בכל מקרה זה לא משנה, בסה"כ מדובר על תוספת של האדפטיבית בניגוד ל’טיפשה’ השאר פחות חשוב.
אם אתה מניח שאין מערכת כי לא ראית מסך, הרי שבהתקנה מקורית, כמו שאצלך, אין מסך ייעודי למערכת זו ומופיעה התראה על גבי לוח השעונים.
בגרסאות ללא מערכת כזו כמדומה שהחיישן לא הופיע על השמשה, רק חיישן הגשם. -
@לך-תדע כתב במהי המערכת הזו?:
@aiib
באאוטלנדר אם לא תחפש אותו -לא תמצא, הוא מוסתר מאחורי פאנל, ואין עניין למצוא אותו.
לגבי בקרת שיוט, ערכתי, בכל מקרה זה לא משנה, בסה"כ מדובר על תוספת של האדפטיבית בניגוד ל’טיפשה’ השאר פחות חשוב.
אם אתה מניח שאין מערכת כי לא ראית מסך, הרי שבהתקנה מקורית, כמו שאצלך, אין מסך ייעודי למערכת זו ומופיעה התראה על גבי לוח השעונים.אני לא מניח בגלל שאין מסך אלא בגלל שלא זכור לי באמת התראות. אולי פעם אחת משהו שקשור לסטיה. אבל אני לא סגור על זה… יש דרך לבדוק/לברר את זה?
-
@אלוף-העולם-1 כתב במהי המערכת הזו?:
@לך-תדע
זה נראה לי חיישן של אורות גבוהים אוטומאטיםכלומר?
כ"כ הרבה חיישנים בשביל זה?.. -
@אלוף-העולם-1
במכלול שם יש לפחות 2 מצלמות, כמדומה שבסה"כ יש באותה ‘קופסא’ עוד כמה חיישנים.
יש מספיק להכל… -
@aiib כתב במהי המערכת הזו?:
@לך-תדע
כ"כ הרבה חיישנים בשביל זה?..אחד של גשם ואחד של אורות אוטמטים…
שברגע שמגיע רכב מלפנים אז האורות הגבוהים נכבים לבד ולאחמ’''כ נדלקים -
@aiib כתב במהי המערכת הזו?:
@לך-תדע
כ"כ הרבה חיישנים בשביל זה?..אחד של גשם ואחד של אורות אוטמטים…
שברגע שמגיע רכב מלפנים אז האורות הגבוהים נכבים לבד ולאחמ’''כ נדלקיםיש שם 2 מקומות עם חיישנים, אחד עם חיישן אחד שהוא לכאורה לגשם ועוד ‘קופסה’ עם הרבה חיישנים.
-