קצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2
-
@יוסי-לוינטל כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
וואו איזה לוחית
בדרום הארץ (אשקלון, שדרות, נתיבות והמושבים שבסביבה) יש עודף תודעה לנושא של עין הרע ואם נופל לבנאדם שקל מהכיס, הוא כבר מתחיל לחשב מי בדיוק עשה לו עין הרע, איך וכיצד הדרך הנכונה להחזיר לו… הם חושבים על עין הרע, בכל שיחה הנושא של עין הרע עולה, וקיימים דיונים משפחתיים מיהו החפרפרת שעושה עין הרע במשפחה והורס אותה לגזרי גזרים…
כשיש רכב עם 3 פעמים ברצף את המספר 5, זה יכול לפתור הרבה בעיות בחיים…
מה עשה אותו סוחר, מחד הוא לא רצה לחשוף את המספר ומאידך להראות איזה מוצר שובר שוק נמצא לו בידיים…
-
@מאיר כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
על מה אתה מדבר? עם 3 פעמים הספרה 5 ברצף ועוד באמצע… שום עין הרע לא יכולה לשלוט על הרכב הזה, וזה עוד לפני שתלו נעל מסריחה באגזוז!
אתה מערב מין בשאינו מינו
חמסה ג"פ = מרוקאים
נעל באגזוז = עיראקים -
@יוסי-לוינטל כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
וואו איזה לוחית
ניכר שזו גרפיקה. גם הצהוב לא טבעי. ונראה שלזה כיוון @מאיר
מה עשה אותו סוחר, מחד הוא לא רצה לחשוף את המספר ומאידך להראות איזה מוצר שובר שוק נמצא לו בידיים…
בדרום הארץ (אשקלון, שדרות, נתיבות והמושבים שבסביבה)
מה שנקרא עדות המערב… וי"א צפון אפריקה. אצלנו (לא מאותה היבשת) “עין הרע” זה רק בסיום ברכות השחר.
@shmuel4 תמיד שאלתי את עצמי מי ה"גאון" להוציא את העצבים על הרכב, לפני שאתה מוכר אותו. גם אם הייתי שוקל לקנות כזאת - אחרי מודעה כזו הייתי רץ שוב למבחני דרכים.
אגב הוא טעה ב"דה ז’בו"[הוא לא טעה, אני טעיתי! תודה @שלמה !] ומעניין אותי מה מזכיר לו משנות ה-40… שברולט דלוקס? -
@גיל כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
אגב הוא טעה ב"דה ז’בו" ומעניין אותי מה מזכיר לו משנות ה-40… שברולט דלוקס?
@גיל כוונתו לרכב שנקרא דה ש’בו של סיטרואן (חלום שלי להביא כזה רכב )
האמת שהכיעור די דומה
תעיין כאן בחלק 2 למיידע על הדה ש’בו
וכן קרא כאן על דה ש’בו סהרה אולי כזה אני צריך להביא?! -
@נייטרון-חפשי כתב בקצת הגזימו | על מודעות מוגזמות ביד 2:
אגב הרכב שהבאת די חדש (6 ספרות) זכור לי שהישנים (שנות 40) הם רק עם פנס אחד.
אני יודע אבל אני לא רוצה לעשות למישהו התקף לב נו מילא אצרף גם את הזוועה. ואגב פנס אחד היה המינימום הנדרש בחוק