שיפורי מותרות לרכב
-
@יראת-שמים כתב בשיפורי מותרות לרכב:
או שתחפש משהו שמתאים לדגם שלך ספציפי. ואז פחות סיכוי שתיפול...
תודה
לא מצאתי משהו ספציפילגבי המוכר ודאי שהוא יגיד שזה מתאים כי זה אוניברסלי
נראה לי אני יזמין וזהו....
-
@יעקב-מ-פינס אתה בטוח??
זה לא נראה ככה זה מגיע עם פלסטיק שדוחפים ליד הכיסא כדי שיחזיק את הידית -
@יעקב-מ-פינס יש לי במרחק מסוים כמו תא כזה שיכול להחזיק בדיוק כמו בתמונה השאלה אם זה מספיק קרוב
ידוע לך על עוד סוג של משענת יד חוץ מזה?
-
@יעקב-מ-פינס אני לא חושב שיש טעם להשקיע בכל הצעצועים האלה בפרט לא ברכב זול לדעתי האישית עוד פעם לדעתי האישית עדיף להתעסק בתחזוקה קפדנית ולשמור על הדברים המשמעותיים מאשר כל הצעצועים
-
@Chaim613 כתב בשיפורי מותרות לרכב:
עדיף להתעסק בתחזוקה קפדנית ולשמור על הדברים המשמעותיים מאשר כל הצעצועים
איך זה סותר?
-
בפרט לא ברכב זול
שתי תשובות בדבר
1 מה זה קשור לזול או לא זול? הנושא פה זה נוחות נהיגה וזה נזקק בכל רכב לא משנה כמה הוא עולה (כמו אלה שאומרים שלא צריך להשקיע בצמיגים ברכב זול אפי' שזה בכלל לא קשור, וכי ברכב זול לא צריך בטיחות? (אדרבא) רכב זול לא צריך חיסכון בדלק? וגם כאן רכב זול לא צריך נוחות בנהיגה כמה שאפשר?)2 ברכב לא זול לא צריך את זה כי יש את זה מובנה בדרך כלל
-
@יעקב-מ-פינס זה סותר משום שבדרך כלל אין כסף ללא הגבלה לפחות לרוב האנשים ואם יש לך מספיק כסף עדיף שתקנה כבר רכב יקר שמותקנים בו חלק משמעותי מהפיצ'רים מראש
-
@המפותח כתב בשיפורי מותרות לרכב:
בסכום מינימלי והרכב יראה קצת יותר יפה
מצטרף לגמרי לדברים המצוטטים דווקא
בשביל לקנות את הדגם היותר מאובזר הייתי צריך להיפרד מעוד 3000 ש"ח בלי קשר לתקלות מכניות ש(אולי) יהיו ברכב
-
@יעקב-מ-פינס צודק ב100% לפעמים שווה להשקיע סכום קטן שהסביבה תיהיה יותר יפה
כמו שמישהו בונה יחידת דיור בקומה 13 בלי אישורים ואפילו כך מרים פיגומים מבחוץ כדי לצבוע/לצפות כדי שיהיה מראה נקי -
@יעקב-מ-פינס זה סותר משום שבדרך כלל אין כסף ללא הגבלה לפחות לרוב האנשים ואם יש לך מספיק כסף עדיף שתקנה כבר רכב יקר שמותקנים בו חלק משמעותי מהפיצ'רים מראש
@YOLEVI הפוך משום שהבטיחות זה הדבר החשוב והתחזוקה השוטפת זה הדבר החשוב אז אם אין לך כסף ברווח עדיף שתשקיע בדברים של הבטיחות והתחזוקה המהותית כמו הדוגמה שהבאת של צמיגים איכותיים
כשעניתי לך חששתי שזה מה שתענה אבל התשובה לכך היא פשוטה בדיוק כמו שכתבו כל המגיבים לפני, אתה לא יכול להשוות השקעה של שקלים (גם אם זה יגיע אפי' לכמה מאות) להשקעה ברכב אחר ששם זה הבדל של אלפים ואפילו צמיגים זה חיוב שחוזר כל שנתיים בערך ולא חד פעמי כמו שאר האביזרים
אבל אה"נ אני חושב שכו"ע מודו שאם זה או להשקיע את אותו סכום על בטיחות או אביזרים ודאי שעדיף בטיחות אבל למעיישה כולם מוכנים להוציא עוד קצת בשביל האביזרים ובפרט שאתה לא משלם את הכסף הזה במעמד קניית הרכב אלא חודשים או שנים אחרי "לכשירווח"
-
בנוגע לכל המצוטטים נגד
באו ונעשה קצת סדרהיה לי רצון להוציא 8,000 על רכב אחרי חודש של חיפושים הסכמתי להעלות קצת את הסכום ל-10,000 ובסוף קניתי רכב ב-6,000
עכשיו נעשה חשבון פשוט
החלפת צמיגים (שעדיין לא צריך, אבל אני צריך להכיר את הרכב...) 1,000₪ החלפת בולמי זעזועים אחורי 400₪ החלפת מצבר 400-700₪ הגענו ל-2,000 מה שאומר הסכום המקורי של הרכב
ועכשיו ייתר הכסף לבזבוזים
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@מתושלח-הבבלי לאאאאא, מפיתום 52 דולר על שטות כזו
התכוונתי רק לאיזה שמונץ שעולה 2-3 דולר -
@EBA כתב בשיפורי מותרות לרכב:
התכוונתי רק לאיזה שמונץ שעולה 2-3 דולר
ולא מעלים אותו לפה מחשש של ה@סיירת פיקוח
עדיין יושב לי בארון עד שאני אסע למקס סטוק ויביא בטריה A23.... -
@פתוח-לשמוע כתב בשיפורי מותרות לרכב:
עדיין יושב לי בארון עד שאני אסע למקס סטוק ויביא בטריה A23....
אדרבה, דע מאין באת ולאן אתה הולך, לא לחינם הלך הזרזיר אצל החזרזיר, אל הסיני באת ואליו תשוב, ואליך תשוקתו, ואתה תמשול בו. הולך אל דרום וסובב אל צפון, ועל סביבותיו שב הרוח.
ובקיצור, גם את הבטריה תקנה באליאקספרס. [קישור לא שיווקי, תאר לעצמך!]