ראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור
-
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/uqoqdp4b?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1
קילומטרז’ נמוך, בקושי נעשה שימוש ברכב ??? -
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/uqoqdp4b?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=3&pagination=1
קילומטרז’ נמוך, בקושי נעשה שימוש ברכב ???@אפייי בוא נניח שזה נכון, א"כ מדובר ברכב שעשה כ-2,692 ק"מ בשנה בממוצע, או 224 ק"מ בחודש בממוצע. הוי אומר - רכב שכמעט לא יצא מהעיר, הוי אומר - מנוע שלא התאמץ מעולם, הוי אומר (אחרון, אני מבטיח) - הקונה המאושר הולך לגמור את המנוע בנסיעתו הביתה.
לא נראה לי שבכלל אפשר “לפתוח את המנוע” במצב שכזה,
אז גם אם דבריו נכונים - גאון גדול כנראה שהוא לא… -
@אפייי בוא נניח שזה נכון, א"כ מדובר ברכב שעשה כ-2,692 ק"מ בשנה בממוצע, או 224 ק"מ בחודש בממוצע. הוי אומר - רכב שכמעט לא יצא מהעיר, הוי אומר - מנוע שלא התאמץ מעולם, הוי אומר (אחרון, אני מבטיח) - הקונה המאושר הולך לגמור את המנוע בנסיעתו הביתה.
אז גם אם דבריו נכונים - גאון גדול כנראה שהוא לא…@גיל כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@אפייי בוא נניח שזה נכון, א"כ מדובר ברכב שעשה כ-2,692 ק"מ בשנה בממוצע, או 224 ק"מ בחודש בממוצע. הוי אומר - רכב שכמעט לא יצא מהעיר, הוי אומר - מנוע שלא התאמץ מעולם, הוי אומר (אחרון, אני מבטיח) - הקונה המאושר הולך לגמור את המנוע בנסיעתו הביתה.
אז גם אם דבריו נכונים - גאון גדול כנראה שהוא לא…סביר יותר להניח שהוא החליף מנוע או משהו כזה ומחשבן מאז…
זה יד שלישית…
אולי כל הקילומטראז’ זה שכל קונה נסע הביתה… -
קילומטרז’ נמוך, בקושי נעשה שימוש ברכב ???@אפייי כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
קילומטרז’ נמוך, בקושי נעשה שימוש ברכב ???עשה טסט באיחור של 4 חודשים.
-
פוסט זה נמחק!
-
קילומטרז’ נמוך, בקושי נעשה שימוש ברכב ??? -
@אפייי למה רכב עם קילומטראז’ נמוך זה חיסרון
עד היום ידעתי שזה מעלה
אם הרכב טופל כמו שצריך כל שנה לפני טסט לדעתי
קילומטראז’ גם ממש נמוך זה רק מעלה@שלמה-1 כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
עד היום ידעתי שזה מעלה
קילומטראז’ גם ממש נמוך זה רק מעלהתלוי כמה נמוך
כשזה כזה נמוך זה אומר שתקופות ארוכות הרכב לא זז והמנוע לא עבר את האלפיים סל"ד וכו’
כמעט בטוח שברגע שתתחיל לנסוע איתו רציני כל המערכות ימותו ויתפוררו -
-
-
-
@יוני הרכב הזה אוטו’ נמכר ב10 אלף עם ק"מ יותר הגיוני אז ידני עם 350 אלף ב13 זה יקררר אש עם כל הכבוד למנועי דיזל של הצרפתיים [ויש לי כבוד אליהם…] הם לא מגיעים הרבה מעבר ל350 אלף ק"מ בקיצור אין לאוטו הזה הרבה זמן לחיות ב5000 אולי שווה חייב מנוע!
@צילפינגים כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@יוני הרכב הזה אוטו’ נמכר ב10 אלף עם ק"מ יותר הגיוני אז ידני עם 350 אלף ב13 זה יקררר אש עם כל הכבוד למנועי דיזל של הצרפתיים [ויש לי כבוד אליהם…] הם לא מגיעים הרבה מעבר ל350 אלף ק"מ בקיצור אין לאוטו הזה הרבה זמן לחיות ב5000 אולי שווה חייב מנוע!
מה שנמכר בעשר זה הבנזין שדעת גדולי ראשי הפורום לא להסתכל עליו כמאמר אחורי ****** ולא אחרי בנזין
רכב כזה נמכר בעיקרון בסביבות ה-18,000-25,000 ש"ח
והמנוע דיזל זה מנוע שמחזיק לפחות כמו טיוטה ובפרט שלכאו’ כל הק"מ הם בעיקר מחוץ לעיר
וכמו שאמרתי אני מניח שיש חולקים -
מה שנמכר בעשר זה הבנזין שדעת גדולי ראשי הפורום לא להסתכל עליו כמאמר אחורי ****** ולא אחרי בנזין
רכב כזה נמכר בעיקרון בסביבות ה-18,000-25,000 ש"ח
והמנוע דיזל זה מנוע שמחזיק לפחות כמו טיוטה ובפרט שלכאו’ כל הק"מ הם בעיקר מחוץ לעיר
וכמו שאמרתי אני מניח שיש חולקים@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
מה שנמכר בעשר זה הבנזין
נראה לך שאני ידבר על הבנזין?
אפילו להזכיר את שמו אסור…
אני דיברתי על הדיזל וראיתי כמה פעמים את האוטו’ ב10 אלף ביד 2 אומנם זה לא מחירים שתמצא בכל יום אבל קרו מקרים כאלו ובמיוחד בידני המחירים יותר זולים כמו כל ידני וכמו שאמרתי עם ק"מ יותר טובים למשל פעם ראיתי כזה עם 150 אלף דיזל כמובן ב17 אלף אז עם 350 לא צריך לעלות 13 אלף@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
והמנוע דיזל זה מנוע שמחזיק לפחות כמו טיוטה
צר לי לאכזב אבל הם לא מגיעים הצרפתים לקרסוליהם של מנועי הבנזין של טויוטה הם מחזיקים אבל לא המון עם נסיעות בין עירוני אפשר להוציא יותר כמו שאמרת אבל עדיין זה לא שם…
-
@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
מה שנמכר בעשר זה הבנזין
נראה לך שאני ידבר על הבנזין?
אפילו להזכיר את שמו אסור…
אני דיברתי על הדיזל וראיתי כמה פעמים את האוטו’ ב10 אלף ביד 2 אומנם זה לא מחירים שתמצא בכל יום אבל קרו מקרים כאלו ובמיוחד בידני המחירים יותר זולים כמו כל ידני וכמו שאמרתי עם ק"מ יותר טובים למשל פעם ראיתי כזה עם 150 אלף דיזל כמובן ב17 אלף אז עם 350 לא צריך לעלות 13 אלף@יוני כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
והמנוע דיזל זה מנוע שמחזיק לפחות כמו טיוטה
צר לי לאכזב אבל הם לא מגיעים הצרפתים לקרסוליהם של מנועי הבנזין של טויוטה הם מחזיקים אבל לא המון עם נסיעות בין עירוני אפשר להוציא יותר כמו שאמרת אבל עדיין זה לא שם…
מנועי הדיזל של טויוטה
התכוונתי למנועי הבנזין של טיוטה
למעשה מח’ והעושה כדברי מר @צילפינגים עשה והעושה כדברי עשה -
אאוטלנדר ידנית 2014 עם 225000 ק"מ ב23,000 ש"ח.
במפרט הוא בטעות בחר באוטומט ורק במלל הוא כתב ידני (גם בתמונה רואים את ידית ההילוכים), וזאת טעות פטאלית כי מחפשי האוטומט לא יקנו כי הוא ידני, ומחפשי הידני לא יקנו כי המודעה תסונן עם החיפוש של הגירסה הידנית…
על הנייר מדובר בהמון רכב בכלום כסף, ואם אכן הרכב במצב טוב, מדובר פה במציאה של ממש!!! ר’ @שמואל-קליין , נכון?
@מאיר כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
במפרט הוא בטעות בחר באוטומט ורק במלל הוא כתב ידני (גם בתמונה רואים את ידית ההילוכים), וזאת טעות פטאלית כי מחפשי האוטומט לא יקנו כי הוא ידני, ומחפשי הידני לא יקנו כי המודעה תסונן עם החיפוש של הגירסה הידנית…
על הנייר מדובר בהמון רכב בכלום כסף, ואם אכן הרכב במצב טוב, מדובר פה במציאה של ממש!!! ר’ @שמואל-קליין , נכון?
בדקתי את האוטו הזה לעומק,
אחרי שיחה של חצי שעה עם הבנאדם הוא שלח לי את הספר טיפולים, האוטו באמת טופל בחברה בקפידה רבה, אבל… הטיפול האחרון בחברה היה ב 05/2023 עם 299551 ק"מ…
כמעט נסעתי אליו מירושלים…
והוא משחק אותה ראש קטן שזה טעות (אולי באמת).
מי שבכל זאת רוצה את האוטו אז ככה: האוטו נסע 325000 ק"מ,
הטיפול האחרון בחברה היה ב 300 אלף אצל הבעלים הקודם שלא פספס אפי’ טיפול אחד בזמן (כל 20K) מ0 ק"מ, ועוד טיפול אצל הבעלים הנוכחי שהוא “עמך” מיישוב ליד מגדל העמק, הבעלים הקודם הוא בן אדם מבוגר שגר בשוהם ועבד בחיפה כך האוטו הגיע לכזה ק"מ לטענת המוכר שהסכים לרדת ל20000 בטלפון (אבל לא שקל פחות).
מספר רכב: 3904231 -
אחרי שיחה של חצי שעה עם הבנאדם הוא שלח לי את הספר טיפולים, האוטו באמת טופל בחברה בקפידה רבה, אבל… הטיפול האחרון בחברה היה ב 05/2023 עם 299551 ק"מ…
הטיפול האחרון בחברה היה ב 300 אלף אצל הבעלים הקודם שלא פספס אפי’ טיפול אחד בזמן (כל 20K) מ0 ק"מ, ועוד טיפול אצל הבעלים הנוכחי שהוא “עמך” מיישוב ליד מגדל העמק, הבעלים הקודם הוא בן אדם מבוגר שגר בשוהם ועבד בחיפה כך האוטו הגיע לכזה ק"מ לטענת המוכר שהסכים לרדת ל20000 בטלפון (אבל לא שקל פחות).
מספר רכב: 3904231 -
מספר רכב: 3904231@Shebsale כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
מי שבכל זאת רוצה את האוטו אז ככה: האוטו נסע 325000 ק"מ,@Shebsale כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
אבל… הטיפול האחרון בחברה היה ב 05/2023 עם 299551 ק"מ…
והוא משחק אותה ראש קטן שזה טעות (אולי באמת).הוא מודה שזה 325k?
מה מופיע בלוח השעונים?
כמה זמן הרכב אצלו?@Shebsale כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
הבעלים הקודם הוא בן אדם מבוגר שגר בשוהם ועבד בחיפה כך האוטו הגיע לכזה ק"מ
זה מאומתעם הבעלים הקודם? אם זה רוב הקילומטר זה סופר אחלה! משום שהבלאי אמור להיות מזערי לעומת כמות הק"מ המבהילה כביכול.
-
@שלמה-1 כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
עד היום ידעתי שזה מעלה
קילומטראז’ גם ממש נמוך זה רק מעלהתלוי כמה נמוך
כשזה כזה נמוך זה אומר שתקופות ארוכות הרכב לא זז והמנוע לא עבר את האלפיים סל"ד וכו’
כמעט בטוח שברגע שתתחיל לנסוע איתו רציני כל המערכות ימותו ויתפוררו