ראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור
-
@י-שטרן כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@מאיר כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
מדובר בקאמרי 2008 עם 300,000 ק"מ אבל המוכר טוען שהרכב יד ראשונה וספר טיפולים מלא בטויוטה והמחיר הוא 12,500 (כמובן לפני מיקוח).
אבל זה סוכנות, שווה את הסיכון?
[לא בשבילי אבל סתם ליידע…]שאלה מעניינת ולא שמתי לב שזה סוכנות. השאלה באמת מה הדין אם רכב נמכר בזול מסוכנות כשהוא יד ראשונה וספר טיפולים בטויוטה? לכאו’ אי אפשר לזייף ק"מ, וחוץ מזה המחיר גם ככה זול (כמובן במידה והרכב תקין ולא נוזל שמן וכו’)
מה אומר @שמואל-קליין ?
-
המחיר לא כזה זול לק’'מ
-
-
@Lexus כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
מה אומרים על זה?
הדלת שלא נפתחת זה שטויות, בד"כ החוט מתכת בורח מהידית
קרה לי גם, אפי’ לא הייתי צריך להחליף ידית
הבעיה בהגדרה של מניע ונוסע
בד"כ כותבים את זה על שק של צרות
חבר קנה רכב משהו כזה במחיר אפי’ יותר טוב והתחרט…
(לא סותר את זה שווה לבדוק רק באתי להוריד ציפיות) -
@אלוף-העולם-1 עניין המספרים שיבש אותך לגמרי, אתה כבר לא מסתכל על הרכב, דבר ראשון על המספר שלו
-
@אבי-ים כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@Lexus כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
מה אומרים על זה?
הדלת שלא נפתחת זה שטויות, בד"כ החוט מתכת בורח מהידית
קרה לי גם, אפי’ לא הייתי צריך להחליף ידית
הבעיה בהגדרה של מניע ונוסע
בד"כ כותבים את זה על שק של צרות
חבר קנה רכב משהו כזה במחיר אפי’ יותר טוב והתחרט…
(לא סותר את זה שווה לבדוק רק באתי להוריד ציפיות)דווקא כתוב שיש ספר טיפולים מלא ועבר את כל הטיפולים בזמן.
-
אני לא יודע אם מדובר ב"מציאות", אבל בהחלט ניתן להניח שהם לא ישארו הרבה זמן ביד 2.
“גילוי נאות” אני בניגוד לרבים פה אינני מחפש לקנות רכב ואינני מתייעץ, טוב לי בקורולה 2004 שלי. טורקית, ועושה את העבודה טוב יותר מכל מתחרה, בעיקר מחוץ לעיר שם הרעש מדהים ואני לא צריך את המוזיקה לגבור על קולות הילדים מאחור…נתחיל בפריוס האהובה על המגזר, כמה שיותר קילומטר יותר טוב, https://www.yad2.co.il/vehicles/item/nvfd861l?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=13&pagination=1
הבחורצ’יק פשוט לא מצליח למכור את הרכב ויורד כבר הרבה זמן. זה שלב של יאוש, הוא עוד עלול לשלם לכם כדי שתקחו אותו. בתכלס רכב עם הכי הרבה תקלות אבל סוס עבודה.
הבאה בתור היא הקורולה: איך לא, רכב לאברכים טריים שרוצים לראות מוסך והרבה, אבל רק כדי לשייף פנסים ולשטוף מלמטה כי יש לו הרבה נזילות שמן ויש לו כל שנה 2 טסטים!! העיקר אל תדברו איתם על מעבר לברקסים וצמיגים
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/hc53s1v5?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=13&pagination=1
כדאי לברר אצל מי הרכב היה לפני כן ולמה הקילומטראז’
והנה הרכב הבא שלי:
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/d5e14ee9?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=13&pagination=1
בהחלט מגיע לי פיצוי אחרי הרבה שנים עם הקורולה החבוטה, אבל אחכה לכשירווח אולי אמצא שנתון גבוה יותר.
(אגב, לדעתי מחיר מצוין, ממש שווה אפילו כדי לספסר בו, אשאיר למבינים)
אחרונה חביבה (בהחלט חביבה) סלון מנהלים מלך הכביש שמשאיר אבק אפילו לBYD החדשות…
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/la3gh9i7?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=7&pagination=1
המשותף בינה למתחרה החדשה היא שבשתיהן יש חרדת טווח רק שלאחרונה החרדה מתבטאת בין תחנת דלק אחת לקרובה ביותר… (בסדר, אבל היא היברידית.) -
-
-
@פתוח-לשמוע כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
“התיקונים הקטנים” האלו מזכירים לי בדיוק את אותם האנשים שמפרסמים האוטו נוסע מעולה… בלה בלה בלה אבל המנוע צריך שיפוץ\ החלפה
-
@צילפינגים
מציאה פורסמה לפני 6 דקות
יד 2 רק 140 קילומטר
הבן אדם מוכן להתגמש ל13500 -
@מצויין-101 כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
@צילפינגים
מציאה פורסמה לפני 6 דקות
יד 2 רק 140 קילומטר
הבן אדם מוכן להתגמש ל13500רובוטי יקירי…
אבל מי שמוכן זה נשמע בסדר גמור זה המחיר שבסוף כל הרובוטיות גומרות את חייהם ביד 2 מה שכן שהאוטו אצל רוסי הוא ממש מתפנק מבחינה מכנית וזה די שווה…
מבחינת פנים הרכב נראה נאה לגילו ותו לא… -
@צילפינגים
ואו לא שמתי לב איך אתה יודע שזה רובוטי???
איך אפשר להבחין? או ששאלת אותו? -
@מצויין-101 אין 2008 ולא רובוטי…
גם שינו ביד 2 פעם היו 4 אפשריות לסינון גיר אוטו’ רגיל, רובוטי, ידני, טיפיטרוניק, לא הבנתי למה שינו את זה -
@מצויין-101 כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
איך אפשר להבחין? או ששאלת אותו?
קודם כל לפי השנתון
דבר שני גם אפשר לראות בידית הילוכים שאין P ומהלך הידית הילוכים כמו זיגזג קטן ובאוטו’ הרגיל זה יותר ארוך מהלך הידית -
@צילפינגים כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
לא הבנתי למה שינו את זה
השערה: יד 2 מקבל נתונים ממשרד הרישוי ובעבר משרד הרישוי. בעבר כשיצא לאור הגיר הרובוטי הוא התפרש כגיר שלישי ממה שידענו עד היום ומשרד הרישוי הגדיר את התיבה כרובוטית. ויהי היום והתיבה הרובוטית התפשטה (בעיקר כפולת המצמד) והעניין קיבל משמעות סימלית ומשרד הרישוי חדל מלהגדיר זאת (אני זוכר שבזמנו חיפשתי ביד 2 קיה רובוטית ולא קיבלתי את הנירו שהיא רובוטית) ומשכך יד 2 הפסיקו עם זה. לכאורה זה בדיוק מה שקרה עם הטיפטרוניק…
-
אין 2008 ולא רובוטי…
בטוח?
בעבר היה לי ויכוח עם אם אחד שטען בתוקף שיש ונדיר למצא -
@טאייער כתב בראיתי מציאה ביד 2 אני מניח אותה כאן לטובת הציבור:
אין 2008 ולא רובוטי…
בטוח?
בעבר היה לי ויכוח עם אם אחד שטען בתוקף שיש ונדיר למצאהוא צודק
ותראה שם שגם ר’ @צילפינגים לא חולק עליו.
וזה לא סותר את מה שנאמר פה.