משהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?
-
@ראובן-שבתי כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@simon כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
יש לך קשר עם סיטי קאר? אתה חושב שהצדק איתם?
אם מנוי בסיטי כאר שמעולם לא השתמשתי איתו נחשב קשר אז יש לי קשר
אם כך, אז גם לי יש קשר עם סיטי קאר
-
@צילפינגים כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@aiib כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@מאיר כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
לגבי הטענה שהם מבקשים פיצוי יותר מהערך האמיתי (ציריה 8000 ש''ח) זהו גזל אמיתי והם צריכים לתת דין וחשבון הן משפטי והן ציבורי
כמו כל חברת השכרה- מוסך מורשה+חלקים מקוריים+דמי השבתת רכב+דמי טיפול +++++....
הלוואי שכל חברת השכרה היו עושים את זה
אולי אלבר וכדומה עושים את זה
פעם אבא שלי השכיר רכב מהרץ והצמיגים התוקף שלהם היה כמה שנים טובות אחורה והחברה של הצמיג הכי זבל... הם מנסים לסחוט את הלקוח ולתקן בהכי זול עיין ערך הפחחות והצבע ברכבים של סיטי קאר זה לא נראה מורשה..אני ראיתי יותר מפעם אחת איזה מוסך מדרכה מתקן רכבים מתחת לביתי...
-
בגלל תפוצת רכבים נשארה הדרך ה3 שכל לקוח מדווח על הקודם.
אני רק שאלה: במקרה ושכרתי רכב והחזרתי אותו אחרי שעתיים בדיוק כמו שלקחתי אותו, למחרת הגיעה משאית והורידה לרכב המדובר את המראה, אחרי יומיים הגיע אדם אחר ושכר את הרכב ודיווח על מראה שבורה, האם אני אהיה חייב על המראה???
לפי התנאי הנ''ל נראה שכן... -
@אושר-מתקרב כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
לפי התנאי הנ''ל נראה שכן...
זה שונה, צריך הוכחה הגיונית, אם נשבר הדשבורד בפנים למשל וכדו' זה תקף.
-
@אושר-מתקרב כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
בגלל תפוצת רכבים נשארה הדרך ה3 שכל לקוח מדווח על הקודם.
אני רק שאלה: במקרה ושכרתי רכב והחזרתי אותו אחרי שעתיים בדיוק כמו שלקחתי אותו, למחרת הגיעה משאית והורידה לרכב המדובר את המראה, אחרי יומיים הגיע אדם אחר ושכר את הרכב ודיווח על מראה שבורה, האם אני אהיה חייב על המראה???
לפי התנאי הנ''ל נראה שכן...אלא א"כ העלת תיעוד באפליקציה בשעה שהחזרת שהרכב ללא פגיעות.
לרוב הציבור שאין גישה לאפליקציה אין ברירה אלא לשלם על נזקים אלו. -
@Klonimoos גם זה לא, אני לא יודע מה היום, אבל פעם הדלתות של הרכבים היו נשארות פתוחות עם המפתח בפנים, כל דרדק היה יכול להיכנס ולנוח בפנים תוך כדי שמיעת רדיו והפעלת מזגן על אוורור (היה אפשר להדליק את המצבר עד הסטרטר)
היו לי חברים שהיו עושים את זה קבוע -
@צילפינגים כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
לסחוט את הלקוח ולתקן בהכי זול עיין ערך הפחחות והצבע ברכבים של סיטי קאר זה לא נראה מורשה..
אף אחד לא אומר "לי היה"
הכל סיפורי שטעטל@ראובן-שבתי אם זה יותר מסתדר לך אז:
גיסי שכר רכב מחברת השכרה בקריית ספר, קוראים לה ....קאר (לא סיטי קאר לא מיי קאר השיתופית ולא מיי קאר השכרה רגילה) הוא נסע בדרך הבייתה ובום! שמע פיצוץ ועצר מיד, יצא לבדוק וגילה ש... הצמיג החליט לפרוש. מה עושים? שמים רזרבי וממשיכים בנסיעה. לאחר כברת דרך גיסי ראה פנצ'ריה ונכנס אליה לבדוק מה אפשר לעשות (פה דעתי האישית אומרת וכל פעם אני משמיע את הנקציות שלי לגיסי: למה לא דיווחת במקום?!) הפנצרמכר הרים את הצמיג ואמר לו ת'שמע הצמיג הזה גמור ברור שהוא יתפוצץ וכו' גיסי כמו צ'למר אמיתי אמר לו הא... הצמיג ממש משומש? תרכיב לי צמיג אחר, טוב ואיכותי, אבל משומש.
וכשהוא עדכן את החברת השכרה הוא קיבל על הראש אואו וחייבו אותו בסכום מטורף (בלנ''ד מחר אני ישמע ממנו את הפרטים המלאים (שוב) ואערוך את הפוסטאין ספק שהחברות עושות מה שבא להם והלקוח שבוי שלהם!
נקודה למחשבה:
להרחבה נוספת עיין בתוכן מקודם ע''י חברת מיי קאר
מישהו יודע למי שייכת החברה הק''סניקית ...קאר (לא סיטי קאר לא מיי וכו') שאלה רטורית
-
@שלמה כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
הוא נסע בדרך הבייתה ובום! שמע פיצוץ ועצר מיד, יצא לבדוק וגילה ש... הצמיג החליט לפרוש. מה עושים? שמים רזרבי וממשיכים בנסיעה.
אסור להחליף צמיג בחברת השכרה?
מה אני אחכה 4 ימים עם צמיג רזרבי?לא שבאטראז' יש הבדלבדיוק עשיתי את זה עם אבא שלי לפני שבועיים
עכשיו הרכב שוב בחניה להחליף בחזרה לצמיג הקרוע?הפנצ'רמאכר בקרית גת שהחלפנו אצלו לא ידע איזה צמיג להביא כי כל אחד מ4 הגלגלים של האטראז' היה צמיג אחר
עכשיו יש שם 2 אותו דבר
המשומש שאנחנו שמנו הרבה יותר טוב מאחיו התאום... -
זה לא עובד ככה
אתה אפילו לא בטוח שחייבו אותו כסף
אז סתם להשמיץ?
אני לא יודע שזה לא נכון
אני יודע שכשאני משמיץ חברה אני מוכן לספוג תביעת דיבה כי אני ינצח
ולא סתם השערות של שמועות
לכן מפריע לי כל הנושא הזה
אף אחד לא אומר "לי היה"
הכל סיפורי שטעטלבא נרגע, אף אחד פה (לפחות אני) לא מאשים אותם בגניבה או גזילה הכל מעוגן בחוק, הדבר היחיד שאני טענתי זה שאנשים סומכים על המושג חרדי שמשמעותו הכי פחות יגנוב אותי (גם אם זה חוקי) ומה לעשות שבאמת בזמן האחרון החברה התחילה להוציא כסף ממי שרק אפשר, יכול להיות שבאמת היו לה הפסדים בתחום הזה ולכן הם החליטו לשנות כיוון, יכול להיות שהתמנה מישהו חדש במערכת, כרגע אנשים מקבלים חיובים לא פורפציונלים יחסית למה שהם עשו
אם היו כאלה תלונות נגד כל אחד מהתחומים האחרים כגון מוסכים סוכני רכב וכדו' הפורום היה קורס מהדיבורים על זה
אני חושב שכן ידע הציבור ויזהר אם הוא לא חייב כרגע לקחת מהחברה הזאת שייקח ממקומות אחרים
לגבי אותם חיישנים אני ידבר איתו היום ומחר ואם הוא יגיד לי שזה לא מה שהוא אמר אני ימחק ויוציא הודעת הבהרה והתנצלות
יכול להיות שיש רק שני אופציות או להפסיד כסף על כל המכות באוטו או להפיל את זה על אנשים אקראיים אבל שיהיה ברור באיזו אופציה הם משתמשים -
@יוני כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
יכול להיות שיש רק שני אופציות או להפסיד כסף על כל המכות באוטו או להפיל את זה על אנשים אקראיים אבל שיהיה ברור באיזו אופציה הם משתמשים
יש אופציה שלישית- 1. לעשות סקר מקיף על כל הרכבים עם רישום מדוקדק 2. לפרסם בצורה בולטת שמעכשיו הם בודקים בצורה תדירה ושכל אחד יעש את השיקולים שלו 3. לפתוח פלטפורמה קלה לדיווח 4. לוותר על כל הנזקים שכבר קראו.
-
@aiib אני אוסיף על מה שאתה אומר את הזווית שלי, יש כאן שני נידונים
- דיני ממונות - ובזה צריך לדעת את כל הפרטים ויתכן שלפי ההלכה היבשה הצדק איתם
- מנהג העולם (שגם זה משהו שנלקח בחשבון בדיני ממונות) - אני זוכר כשנפתחה סיטי קאר הציבור קיבל את זה בחשש האם זה שווה, האם הכל יעבוד כמתואר ולא כולם רצו לשכור אצלם (אני באופן אישי העדפתי לשכור נורמלי בחברה ולא דרכם) לאט לאט הם נכנסו לתודעה והיום הם עובדה מוגמרת וכל מי שצריך שוכר ללא חשש אז אחרי שהם קיבלו את השם שלהם והפכו להיות מקובלים בציבור פתאום בלי כל הודעה על שינוי נהלים או שינוי גישה הם פתאום נופלים על אנשים עם סכומי עתק (זה ודאי שינוי גישה כי דברים כאלה קרו תמיד ולא שמענו שאנשים התלוננו ז"א שעד היום החברה ספגה את הנזקים אבל עכשיו היא החליטה להפסיק לספוג) זה בעיני משהו לא הוגן ולא צודק (שוב יתכן שבדיני ממונות זה בסדר אבל מנהג העולם הוא לא כך) כי מי ששוכר היום עושה זאת על סמך ההיכרות שלו עם החברה ואם החברה שינתה את פניה חשוב לפרסם וליידע את כולם כדי שעכשיו מי שרוצה לשכור רכב ידע שמה שהיה כבר לא קיים ועליו לקרוא את כל פרטי החוזה ולהחליט אם הדרישות שלהם שוות לו את החיסכון בכסף או בזמן ולכן חשוב להציף את הנושא גם אם הם צודקים כדי שהציבור הרחב ידע את המצב החדש
-
אם הוא פגע בצירייה ושבר אותה מה קשור תחזוק, תזרוק צלחת חדשה על הרצפה היא תשבר.
זה קשור לתחזוק מכלול המתלה
אם יש בולם דפוק, הרכב מהר יותר יגע בכביש או ברצפה -
ויש לי שאלה אחת איך 8000 הרי יש ביטוח. הוא חייב רק השתתפות מה רלוונטי ה8000
אין ביטוח על המרכב התחתון
-
@שלמה כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
נקודה למחשבה:
הסיפור היה ששני אלו הקימו את סיטי קאר, ואז השותפות נפרדה, [הרכלנים יכנו את זה "סכסוך"] השני קנה את הכל, ובלומנטל שלקח איתו את כל הניסיון והפלטפורמה - פתח את מיי קאר, ושבר לסיטי את השוק. [עד שהם נאלצו להוריד את המחיר בטרנטס' ל10 לשעה].
אגב, משום מה מישהו אמר כאן שזה "זול" לשכור מהם...
אני לא יודע איך הוא הגיע לחשבון הזה. זה אולי יותר משתלם למי שרוצה לעשות קניה בסופר, אבל לכל דבר אחר זה הרבה הרבה יותר יקר!!
שחרר מהמחיר לשעה, זה גימיק שנועד לסנוור כאילו זה זול, לא זה הסיפור! הם יכלו לתת את זה שעתי בחינם! הכסף נמצא בקילומטרים...
גיליתי את זה כשפעם קיבלתי זיכוי של 70 ש"ח, והתלהבתי "יאללה בוא ניתן קפיצה לירושלים חינם" [ממודיעין עילית, כן?] ואז גיליתי שקפיצה שכזו תעלה לי כמעט 200 ש"ח... ואולי זו הסיבה שהם מפנקים בזיכויים. -
@EBA כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
הכסף נמצא בקילומטרים...
1.5 שקל לק"מ זה הדלק + ירידת ערך של האוטו זה לא הרווח הגדול ממש לא אולי זה הכסף הגדול שאנחנו משלמים אבל בשביל החברה זה לא הרווח בכלל זה דלק וירידת ערך בלבד..
הרווח הוא השעות ובנוסף לזה זה הקנסות למינהם וכן תאונות זה הכסף הכי גדול -
@EBA זה לא נכון במקרים רבים יותר זול סיטי קאר מחברת השכרה
בנוסף לכך שחברת השכרה אתה מבזבז זמן רב מאוד על ללכת להוציא את האוטו
חברת השכרה אתה משלם רק על ההשכרה 200 שקל ליום בשביל הנסיעה שלך לירושלים
בנוסף זה לא נכון שנסיעה לירושלים תעלה 200 שקל פשוט לא נכון
שקל וחצי לק"מ, י-ם ממו"ע זה 40 ק"מ, 80X1.5=120
נניח שנסעת עוד קצת בעיר הגעת ל170 אם קיבלת זיכוי על 70 שקל כל הנסיעה מסתכמת בחנוק 120 שקל (כולל תשלום על שעת נסיעה)
חברת השכרה לא תצא עם נסיעה כזאת בפחות מ260 שקלדבר נוסף זה נסיעה לשבת
חברת השכרה אתה משלם על יום וחצי משישי בבוקר עד ראשון זה אומר תשלום של 320 שקל רק על הרכב
סיטי קאר יעלה לך עד קבלת שבת גם אם תיקח שעתיים בשישי שעתיים במוצש יעלה לך 40 שקל הרכב, נסיעה עוד 120 שקל סה"כ 160 שקל חצי מחברת השכרה (ובלי לבזבז זמן)
גם אם אתה נוסע לניר עציון לשבת יעלה לך יותר זול סיטי קארוכל זה לפי חשבון של 200 שקל רכב בחברת השכרה, אני לא יודע מה המחירים היום, סיטי קאר פעלה כך גם בזמנים שרכב חברת השכרה היה 300 ליום.
שורה תחתונה זול מאוד צריך רק ללמוד ליבה ולהבין שלפעמים זה שווה ולפעמים לא, שווה בעיקר לנסיעות קצרות של עד שלוש שעות בלי הגזמה של ק"מ, או לשבת גם אם הרבה ק"מ
-
@EBA כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
הסיפור היה ששני אלו הקימו את סיטי קאר, ואז השותפות נפרדה, [הרכלנים יכנו את זה "סכסוך"] השני קנה את הכל, ובלומנטל שלקח איתו את כל הניסיון והפלטפורמה - פתח את מיי קאר, ושבר לסיטי את השוק. [עד שהם נאלצו להוריד את המחיר בטרנטס' ל10 לשעה].
אם נחשוב מחוץ לקופסא: כשיש 3 חברות על שמך אתה מייצר תחרות עם עצמך, (עיין ערך שוק ד' מינים) ומושך הרבה יותר לקוחות. אני מרגיש שזה ככה (במיוחד שהם משפחה ממולחת (ראש ישיבה/טמבור)
-
סיפורים מקו נייעס פחות אמין בשבילי
אני חייב לציין שר' איצ'ה הנ"ל הינו מקים את 'הקו להגנת הצרכן החרדי', והינו פעיל מאוד בתחום העוקצים בציבור החרדי, הוא מרצה מעל במות גדולות וחשובות, על העוקצים בהשקעות (כדוגמת 'בסדנו' שהוא נלחם נגדו בשיניים-כולל תביעות לשן הרע והצאת דיבה).
רק בשבוע שעבר נעצר נוכל שר' איצ'ה ריכז הרבה חומר נגדו, ובליווי דיינים ומשטרת ישראל ב"ה עצרו אותו.
כך שאם הוא פירסם-הוא יודע מה הוא מפרסם.