דלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.
-
@שלמה כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
אז אם יש כאן מי שרוצה נבנה רשימה ונלך על זה. היה נשמע ממנו שאפשר לרדת גם למעל 5%. מה אומרים?
תקף רק לתחנות פז
נשמח גם לשמוע אם יש סיכוי לבעיות הלכתיותאשמח להיות בפנים עם סכום מכובד (עשרות רכבים בכולל בלעה"ר), וכמובן עדיף הנחה של כמה שיותר אחוזים.
ולגבי בעיות הלכתיות - כל עוד זה לא גנוב אין שום בעיה, גם אם זה לצורך "זוזי דחיוורא" ואכמ"ל.
רק יש לעיין אם זה לא כמו הרב קו וד"ל (אמנם על פניו ממש לא נראה). -
-
@EBA כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
@שלמה לא הספקתי להגיב שם, אבל ההיגיון בכל ענין התלושים הוא: [בכוונה נכתב בשפה בה לא יווצר חילול ה' מהמנהג הנפוץ הזה...
הנהו תגרי עשירי דהוו נמי צורבי מרבנן, דמאסי בכרגא דמלכא דהוה סני עלייהו טובא
ואזלו הני תגרי למרי ד"איכא" ["יש" בלע"ז] ואמרי להו הכי "שקול הנהו זוזי בכספא מזומנא דלית להו למלכא עינא בישא עלייהו, והב לי כרטיסי, והב לי טסקא, [קבלה] ואנא אתן ית טסקא דא למלכא בהדי שאר יציאתא דפרקמטיא דידי כביכול זבינתי מיכלא ומישתיא לפועלים דידי, דבהכי מחיל מלכא [ופקיד ה"שומה" דיליה "פלולה" בלע"ז...] על הני יציאתא דלית לי חיובא לשלם כרגא עלייהו".
ואזיל ההוא תגר וזבין הני כרטיסי לצורבי מרבנן בבי מדרשא בהני אחוזיא, והוי כולהו חדי ומחיכי במלכא טיפשאה...
בקיצור "חיוורא דכספא".ולכן הגיוני מאוד שאותו בחור כעס מאוד על הפרסום, כי כל עוד זה מפה לאוזן בכוללים זה בסדר, אבל אם זה יפורסם רשמי באינטרנט אפשר לעלות עליו ולגדוע את כל העסק....
בואנ'ה אתה משקיע בבדיחות......
לא כמו פשוטי העם ששולפים מהשרוול...
חילך לאורייתא(ברצינות)- יכולת הניסוח שלך מעוררת השראה. -
@שלמה כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
רק צריך לבדוק האם זה תקף לכל התחנות
כתוב סונול וטן
זה נראה שהכרטיס פועל או בסונול או בטן לכל תחנה כרטיס אחר
עולה 40 ש"ח דמי משלוח חד פעמי
זה נראה שגם אם מזמינים יותר כרטיסים זה לא משנה את המחיר של המשלוח
כך שאם מתארגנת פה קבוצה מאותה עיר הם חוסכים כבר בזה כמה שקלים -
@יוסף כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
@שלמה
בקיצור נמרץ אתה מוכר את זה ??ומספיק אם ה"לשם שמים" תעשה קופות אני מאמין שכולם יפרגנו לך כאן בפורום, ובכיף כאחד השפיצים של הפורום מגיע לך, ואולי צנפליג יקח את הכפפה לאזור ירוש'כמה אתה צריך? המוכר מבחינתו מחכה ממני לתשובה כמה צריך
מה שכן אני שובר את הראש באיך להסדיר את התשלומים של זה הבו לי רעיון
בגדול אני אומר לו סכום, הוא שולח לי, אני משלם לשליח, ואני מעביר ללקוח.ובקשר ללשם שמים אשמח שיהיה לחברי הפורום עוד כמה הנחות
-
אפשרות
@שלמה מי שרוצה כרטיס מצהיר כאן מתי הוא מגיע לקחת ולשלם
אתה מזמין ומקבל כרטיסים בהתאם ונותן צ'ק על הסכום ואומר לבנ"א לא להפקיד יום יומיים עד שתקבל את הכסף או אם ירצה יבוא לקחת מזומן
במידה וח"ו משהו לא הגיע אתה מחזיר את הכרטיסים שלו ומקבל החזר/מחליף לו את הצ'ק -
@יוסף כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
מספיק אם ה"לשם שמים"
לא מספיק!
אפילו שכולם יפרגנו גם אם תרוויח, דע לך @יוסף שכל היהודים אוהבים הרבה יותר לעשות לשם שמיים מאשר להרוויח אלא שאין להם ברירה, אז אם יש מישהו שכן יכול ועושה לשם שמיים גם על זה מותר לפרגן לו.
(במיוחד כשהרווח (לדעתי) לא שווה את הכאב ראש). -
@נייטרון-חפשי כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
(במיוחד כשהרווח (לדעתי) לא שווה את הכאב ראש).
בלי צל של ספק, כידוע לכל מי שמתעסק עם ציבור.
-
@נייטרון-חפשי
צודק תמשיך רק לשם שמיםלא יודע כמה אתה רחוק משידוכים אבל בתקופתי ששאלו כמה יר"אש יש לבחורה = פירושו כמה ביניינים יש לשוואר או לפחות דירות בטאבו משותף מינימום
..............ידע כללי שטוב לדעת -
@צילפינגים כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
מה אתם אומרים על זה?
גם עד 5% בנזין ועד 30% בסולר רק צריך לבדוק האם זה תקף לכל התחנות וגם בנוסף שימו לב שזה נטען לא חד פעמי כמו הכרטיסים של "יש חסד"- יישר כח ל @EBA המחונן! חיילך לאורייתא! (אגב נראה לי אסור לקרא את זה ב 9 הימים..)
- למעשה, בדקתי את הקישור הנ''ל, קוראים לזה ''דלק איתן'', זה גם לתחנות ספציפיות, וכל כרטיס לתחנה ספציפית או לסונול, או לטן, לא לשניהם ביחד.
- זה לא 5% זה 27 אגורות הנחה לליטר. ו40 ₪ חד פעמי דמי הנפקה.
-
@Klonimoos כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
זה לא 5% זה 27 אגורות הנחה לליטר
מה לגבי גפ"מ בפז יש הנחה?
אפילו הרב[תרגום] גוגל הסתבך עם @EBA -
@Klonimoos כתב בדלק ב5% יש למישהו יותר זול. המשך.:
לבעלי אפליקציות יש כבר 10% הנחה ושקל שמצטבר לקניה ברשת goods ה''זולה''.
ממש לא, אולי 4 אגורות, וגם זה לא תמיד. ולא שום שקל שמצטבר אלא נקודות שאיתן אפשר לקנות כל מיני דברים [למשל פחית ריח ששווה 14.9 במאה נקודות שזה מאה ליטר...]
זה באפליקציית סונול, מניסיון של שלוש שנים. ידוע לך על משהו אחר? -
@פתוח-לשמוע הנחה על גפ"מ?
עוד מעט תרצה שישלמו לך על דלק....... -
צריך לבדוק את כל ההנחות הללו האם הם ביחס למחיר רגיל או ביחס לשירות מלא וכדו' ואכתוב 2 דוגמאות כדי להיות ברור.
- בעבר עשיתי כרטיס תדלוק (כעין אשראי, לא נטען) ב'טן' וקבלת הנחה וכו' וכו' ולאחר זמן גיליתי שחישוב ההנחה שהובטחה היה ממחיר שירות מלא, דבר שלא נאמר לי מתחילה.
- חבר סיפר לי שעשה לאחרונה כרטיס דומה לתדלוק (לא דווקא ב'טן') וכשבא לתדלק גילה שמחיר הדלק עולה כשהוא מעביר את הכרטיס, לאחר דין ודברים התברר שההנחה ניתנת ביחס למחיר הדלק הכללי של הרשת, ובתחנות שבאיזור הפריפריה יש מחיר מוזל בלאו הכי כך שבסופו של דבר ההוזלה הייתה של כמה אגורות בלבד.