מצלמת רוורס - קדמית - רעיון ובקשה לפתרון
-
במיוחד לחונים בערים הצפופות, לפעמים צריך להכנס לחניה שהיא בדיוק לגודל הרכב
וכמה נחמד וכמה טוב יכול היה להיות שנוכל לראות על מסך הרכב גם כמה אפשר להיצמד עם הרכב קדימהחשבתי על התקנת מצלמת רוורס מקדימה ושאוכל לעלות אוותה ג"כ על המסך בעת הצורך
הרעיון בכללי יהיה מבוסס על כך שהחיבור חשמל למצלמה יהיה מחובר למצב ה D וזה מה שיגרום למסך להציג את המצלמה, ובכדי שלא נראה כל הזמן את המצלמה על המסך - ושנוכל להשתשמש במסך כל הזמן יהיה מתג שינתק את הזרם למצלמה שאותו נפעיל רק בעת התחלת חניה.
אממהמה שיש כמה בעיות ברעיון - שצריכות פתרון!!! הבו עצה הלום!!
א. יש כניסת סינגל אחד לאות מהמצלמה - כך שלא נוכל לחבר גם את המצלמה האחורית וגם את הקדמית
ב. במידה וניתן כן לחבר שני מצלמות אז זה יעבוד כך לפני התחלת החניה נפעיל את המצלמה הקדמית שמחוברת ל D, כשנעביר את ידית ההילוכים ל R תתנתק המצלמה הקדמית כי היא לא תקבל חשמל מה D ואוטומטית תדלק המצלמה האחורית שמחוברת לתאורת רוורס - השאלה באמת איך ניתן להוציא חשמל מה D שייתן חשמל רק כשאנחנו על D
ג. האם ניתן יהיה להציג במקביל את שני המצלמות יחד על המסך!!!נשמח לעזרת החברים בפורום למציאת פתרונות
לדעתי העניה - זה יכול להועיל להרבה מאד אנשים (ובפרט לנשים) להחנות את רכבם בצורה מהירה וקלה
וכמובן שמדובר על אנ"ש הפשוטים שאין להם את הרכבים החדשים שכוללים כבר את כל המצלמות מכל הכיוונים! -
@צדוק-לב כתב במצלמת רוורס - קדמית - רעיון ובקשה לפתרון:
וכמה טוב יכול היה להיות שנוכל לראות על מסך הרכב גם כמה אפשר להיצמד עם הרכב קדימה
תיסע עוד קצת על האוטו תתרגל להרגיש כמה יש לך מקדימה
ברצינות, לדעתי לא שווה השקעה, לא סתם אין מוצר כזה, זה מיותר, כיום אני יודע לעבור את הרכב מקדימה בכמה ס"מ בודדים, מאחורה זה בעייתי אין לך מדד ולכן צריך מצלמת רוורס
נ.ב. להבא נא לפתוח נושא במקום המיועד לו. -
@ראובן-שבתי כתב במצלמת רוורס - קדמית - רעיון ובקשה לפתרון:
וכמה טוב יכול היה להיות שנוכל לראות על מסך הרכב גם כמה אפשר להיצמד עם הרכב קדימה
ברצינות, לדעתי לא שווה השקעה, לא סתם אין מוצר כזה, זה מיותר, כיום אני יודע לעבור את הרכב מקדימה בכמה ס"מ בודדים,החברותא שלך גם חושב כך...
@צדוק-לב תעיין שם 👆 אולי כבר יותר קל להשים חיישנים.@צדוק-לב כתב במצלמת רוורס - קדמית - רעיון ובקשה לפתרון:
ובפרט לנשים
עזוב תאמין לי תתייאש...
אגב הרעיון של המצלמה ספציפי ממש חמוד, אבל מכיוון ש-> וכמובן שמדובר על אנ"ש הפשוטים שאין להם את הרכבים החדשיםאת האנרגיות האלו יכולים להשקיע על פיצ'רים יותר משמחים -
@צדוק-לב לדעתי הפתרון הוא מצלמה קדמית עצמאית (כלומר עם מסך יעודי. יש באלי אקספרס כאלה לרוב).
רק מה שלא הבנתי זה מדוע אתה חושב שהמצלמה צריכה לעבוד רק בD? היא אמורה לעבוד גם ברוורס (שזה בעצם תמיד) כדי שתוכל לראות אם אתה נכנס היטב עם ה'אף' של הרכב בחניה צפופה.
-
@צדוק-לב
בדיוק בשביל זה מוחם הקודח של הסיניים המציא דבר הנקרא מצלמת 360!!!
זה פשוט 4 מצלמות מ4 צידי הרכב, שיש שם מגוון אפשרויות, ואחת מהן היא מעבר ודפדוף ממצלמה למצלמה כאוות נפשך.
דוגמא? בבקשה!
https://s.click.aliexpress.com/e/_ookfJ8L -
חברה זה בכלל לא מופרך ויש לזה הכנה במולטימדיה אתה מחבר אותו לאחד הצהובים האחרים ויש אפליקציה של כבל אוקס ושם אפשר להגדיר שזה יהיה מצלמה קדמית ואתה נותן לו חשמל קבוע
החלפתי פעם מולטימדיה לשברולט טרווארס והיה לו שם שהתקינו לו במערכת הקודמת מצלמה קדמית
ואגב במולטימדיה T10 יש הגדרה שכשאתה מסיים רוורס אתה יכול להפעיל את המלצה הקדמית ל10 שניות או דקה
סתם זורק רעיון של מצלמה https://s.click.aliexpress.com/e/_DkS3YnN
https://he.aliexpress.com/w/wholesale-מצלמה-קדמית-לרכב.html?catId=0&initiative_id=SB_20240801233546&SearchText=מצלמה+קדמית+לרכב&spm=a2g0o.13499126.1000002.0@ראובן-שבתי כתב במצלמת רוורס - קדמית - רעיון ובקשה לפתרון:
כשאתה תראה לאיזה חניות הוא נכנס אתה תוריד בפניו את הכובע מנסיון 😉😉😉
-
@ראובן-שבתי
אני אישית נהג שודים ברוך ה' ואני יודע להכנס למקומות הכי מפגרים - הרעיון עלה בשביל הנהגים שאין להם את זהולגבי הנושא - לא ידעתי באיזה נושא אני אמור להכניס את זה!
-
@מוטי-ברנד כתב במצלמת רוורס - קדמית - רעיון ובקשה לפתרון:
תודה על הפרגון!
-
@מוטי-ברנד כתב במצלמת רוורס - קדמית - רעיון ובקשה לפתרון:
תודה על הפרגון!
התלבטתי עם לכתוב קסקט או כובע😉😉😉
-
נראה לך שלא חשבו על זה?
בדיוק כמו שכתב @מוטי-ברנד מצלמה קידמית מתחברת לאחד ה rca הצהובים (בצמה של המיקרופון והאוקס)
חשמל להיפוך (החוט האדום הקטן משני צידי הכבל הצהוב הארוך) לא צריך לחבר
ומגדירים במערכת שכל פעם שמכניסים ל d
(בעצם זה כל פעם שהוא יוצא מההיפוך של הרוורס, כך שחייב
להיות מחובר שם חוט של הרוורס) הוא מפעיל את המצלמה לזמן שאתה מגדיר -