הונדה אינסייט 2010
-
@דוד-0 כתב בהונדה אינסייט 2010- דחוף!:
@טכנולוג אם הרכב מניע כרגיל עדיין צריך להטעין את המצבר?
זה פחות נראה שזה מצבר משום שהמנורות דולקות ונכבות. זה יכול להיות בעיה באספקת חשמל לרכב.
אתה יכול לזהות מכנה משותף מתי דלקו ומתי לא? (כגון במפר או היגוי חד)
-
@דוד-0 כנראה אין קשר בין הנורה האדומה לנורות הקודמות ולפי התיאור יש כאן בעיית חשמל (מצבר או אלטרנטור) זה אכן מסוכן לנסוע כך כי אתה עלול להתקל בהגה שלא מסתובב או בלמים שלא בולמים ח"ו תזמין גרר או איש מצברים שיבוא אליך או תטעין את המצבר ע"י מטען מצברים תוכל לנסוע כך נסיעה קצרה
-
שלום רב,
דולקת לי נורת מנוע (כתומה) בערך חודשיים, במוסך אמרו (לאחר בדיקת מחשב) שהם לא מזהים תקלה
אח״כ נדלקה לי נורת ima והרכב המשיך להגיב כרגיל, כך חודשיים
היום נדלקה נורת מצבר (אדומה) ואחרי כמה ק״מ הרכב התחיל לקרטע, נדלקו וכבו
נורות של הגה כוח, ושל שליטה.
אשמח מאוד אם מישהו מכיר את התקלה
והאם זה מסוכן לנסוע ככה למוסך, ואיזה מוסך טוב ואמין מתמחה בזה (בי-ם)
תודה מראש!!@דוד-0 אני יש לי הונדה סיוויק היברידי עם בדיוק אותה תקלה מה באיזה חלק היה התקלה אצלה
ניסיתי להחליף סוללה הברידית תקינה מרכב אחר אבל התקלה נשארה -
@דוד-0 אני יש לי הונדה סיוויק היברידי עם בדיוק אותה תקלה מה באיזה חלק היה התקלה אצלה
ניסיתי להחליף סוללה הברידית תקינה מרכב אחר אבל התקלה נשארה@יחיים-חיימוב לגבי נורת מצבר - כמו שכתבו למעלה,
ונורה של IMA זה המנוע החשמלי. -
@יחיים-חיימוב לגבי נורת מצבר - כמו שכתבו למעלה,
ונורה של IMA זה המנוע החשמלי.@תלת-גוונא אפשר להחליף רק את המנוע החשמלי ולא את כל המנוע ?
יש לך מושג כמה עולה ?
אפשר לעשות את זה לבד יש לי רכב תורם ? -
@תלת-גוונא אפשר להחליף רק את המנוע החשמלי ולא את כל המנוע ?
יש לך מושג כמה עולה ?
אפשר לעשות את זה לבד יש לי רכב תורם ? -
זה מהספר רכב
ובכלל לא בטוח שצריך להחליף מנוע הלכת רחוק
יכול להיות קשור להחלפה של הבטריה צריך כנראה לעשות איפוס. @מיוחד ?@תלת-גוונא התקלה אצלי היא ככה אני מנתק מצבר מחבר שוב ואז מניע לוקח כמה שניות ואז מופיע מנורת תקלה IMA אם אני לא מדליק מזגן אז הרכב נוסע תקין גם בדקתי מתח במצבר כשהרכב מונע ויש 14 V אם אני מדליק מזגן אז המתח נופל ל 11.6V וגם מופיע מנורת תקלת מנוע ומנורת מצבר אדומה אם אני ממשיך עם מזגן דלוק בנסיעה בתוך העיר אז תוך כמה דקות פתאום נדלק הגה כוח וההגה קשה לסיבוב
והרכב נתקע -
יש לך מושג כמה עולה ?
אפשר לעשות את זה לבד יש לי רכב תורם ?@יחיים-חיימוב כתב בהונדה אינסייט 2010:
יש לך מושג כמה עולה ?
אפשר לעשות את זה לבד יש לי רכב תורם ?היה לי פעם הונדה ג’אז ואני לא יודע אם זה אותו דבר, אבל לפעמים זה יכול להיות בעיה ב’מפוח’ אין לי מושג מה זה אומר בדיוק, אבל ככה אמר לי מכונאי שמתעסק הרבה עם ג’אז.
אולי כדאי לך לברר אם זה קשור לIMA -
היה את זה לחבר והוא הלך למוסך ואמרו לו שיש תקלה ביחידת מחשבים …
עלה לו נזק של 5500 ש’'ח -
היה את זה לחבר והוא הלך למוסך ואמרו לו שיש תקלה ביחידת מחשבים …
עלה לו נזק של 5500 ש’'ח@אלוף-העולם-1 זה בדיוק השאלה מה התקלה כי יש לי רכב תורם שאנ יכול לקחת כל חלק ולכן באמת ניסיתי להחליף את הבטריה ואת המחשב סוללה ואת הממיר DC ואת כל החלקים שמתחת לספסל האחורי
לכן אני רוצה להבין איזה חלק בדיוק הבעיה כדי שאני אוכל להחליף אותו לבד תודה