מישהו יכול להגיד לי אם זה מציאה?
-
@ntzntz350 :
https://www.yad2.co.il/s/c/q17d2d3v
תראה את זה סתם הסתכלתי ומצאתי זה מחיר ממש טוב מודל 2012 עם 180 אלף קמ צריך קצת צבע אבל לא נורא אם לא מעניין אותך חיצוני -
@ntzntz350 כתב במישהו יכול להגיד לי אם זה מציאה?:
@צילפינגים אני מחפש משהו באזור 2014 ומעלה 40K רחב מאחורה
תקח נשימה ארוכה ותחפש כל יום ביד 2 פעמים שלוש ביום עד שתמצא מציאה בעזרת השם מציאות לא מוצאים ביום אחד קח לך חודש קדימה בערך והשם יהיה בעזרך
-
-
אם אני לא מוצא טויוטה קורולה טובה ומתאימה ביד 2
איזה רכב נמצא אחריו באמינות ובאיכות?
אני חושב שאתה טועה בגישה שלך...
כי רכב טוב ומבוקש ולא משנה איזה דגם הוא אם יש לו ביקוש והוא במחיר הוגן הוא נמצא ביד 2 לא יותר מכמה שעות על אחת כמה וכמה קורולה אם זה רכב במצב טוב הוא יכול להיות רק 10 דק' ולרדת משם ולכן גם הרכב הבא שתחפש תתקשה למצוא כי הם נחטפים
אז האם משום כך צריך לוותר על רכב טוב?
בוודאי שלא לכן אתה צריך לחשוב איזה רכב אתה רוצה ומה הכי מתאים לך
ואז יש לך שתי אפשרויות:- הקלה יותר (ואולי גם יקרה יותר) לפנות למתווך או סוכן ולתת לו רשימה של נתונים שאתה רוצה ולהמתין בסבלנות
היתרון בזה הוא שיש לך ראש שקט ואתה לא רץ אחרי רכבים
אבל החיסרון הוא קודם כל למצוא סוכן כזה שיודע למצוא את הרכבים הנכונים והוא גם אמין ולא רמאי ואח"כ גם לשלם לו (וזה בהחלט מגיע לו כי יש כאן עבודה לא קלה) - קצת יותר קשה - לחפש בעצמך וכוונתי היא ליצור חיפוש ביד 2 עם הקריטריונים שאתה מעוניין כולל ק"מ, יד, מחיר וכו' (כמובן הגיוני לא משהו שאינו קיים) ולבדוק כל הזמן (לפחות פעם בשלוש שעות) וכאשר עולה רכב כזה אתה מיד מתקשר ואם זה רלוונטי אז בהחלטה של שתי דק' אתה נוסע גם למרחק של שעתיים (כמובן זה אפשרי רק כאשר אתה נעול במאה אחוז על מה שאתה רוצה ברכב שלך)
בשתי האפשרויות האלה (אני אישית מעדיף את השניה אם כי זה לא מתאים לכל אחד) תוכל למצוא רכב כלבבך ולא תצטרך להתפשר (גם זה יקח קצת זמן כי רכב מבוקש לא תמיד מגיע ליד 2 והרבה פעמים נמכר לחברים וכו')
בהצלחה
- הקלה יותר (ואולי גם יקרה יותר) לפנות למתווך או סוכן ולתת לו רשימה של נתונים שאתה רוצה ולהמתין בסבלנות
-
@טכנולוג
דברים בפשוטם נכונים,
אבל לדעתי אסייג קצת, שראו ראיתי תחת השמש אנשים פשוטים שמצאו מציאות, כי כך גזרה חכמתו ית', יתכן ויהיה מציאה ששייכת לו ואז הוא ימצא את המציאה שלו מה ששייך לו בקלות, בלי לחץ, ואף אחד לא יקח לו אותה.
ב. שכחת לציין חיסרון שיתכן ולא יספיק להתייעץ בפורום...
ג. במיוחד בקשר לטיוטה, הוא יכול ליהיות יותר רגוע, לעיין מה שיוכל בפרמטרים משתלמים, ע''פ הכתוב בפורום, להתייעץ, ועוד, ואז פשוט לחטוף! הסיכוי להפסיד מטיוטה שואף לאפס. (כמובן ע''פ הפרמטרים) -
הלכתי בסוף לסוכן שמואל קליין
(אחלה שירות, עונה תמיד, יעיל ומהיר, עם מגוון רכבים בהיצע)
הוא שלח לי הצעות של הונדה סיוויק 2018
168,000 קילומטר
רכב שמור במצב מצוין
ב46,000 ש"ח
תוך יומיים סגרתי עסקה על הרכב.תבדוק שזה לא מהמנועים הבעייתיים של הונדה עיין כאן
-
@הכל-בעז-ה כתב במישהו יכול להגיד לי אם זה מציאה?:
@אבי-ים אתה צודק אבל אני עשיתי לעצמי כלל בחיים אם שואלים אותי לפניי קניה אני עונה על הכל ואם אחרי קניה רק מפרגן מה זה יצא לו מזה עכשיו שהוא לא ישן בלילה
כאן אולי יש משהו לעשות בנידון עדיין (אחריות, טיפולים כלשהם וכד')
-
@אבי-ים במנוע 1000 אין מה לעשות רק להתפלל שלא תיהיה אחד מ3 שהולך מנוע וגם לא ניראה לי שהיה מנוע 1000 בסטיישן
וגם לא ניראה לי ש @שמואל-קליין שמבין ברכבים יביא למישהו כזה דבר -
-
זה לא המנוע 1000 הבעייתי ואני לא מוכר כאלו
זה דגם סדאן מנוע 1600 אטמוספרי האמין
ותודה לכולם על הפירגון -
@יוני שיש בעיות במנוע 1000
לא ב1600 -
@שמואל-קליין כתב במישהו יכול להגיד לי אם זה מציאה?:
@יוני שיש בעיות במנוע 1000
לא ב1600זה מה שהתכוונתי
-
@שמואל-קליין תתחדש על החיתום זה עולה כסף ?
-
@הכל-בעז-ה כתב במישהו יכול להגיד לי אם זה מציאה?:
@שמואל-קליין תתחדש על החיתום זה עולה כסף ?
עד כמה שהבנתי אל נכון את שאלתך, אז טכנית - האופציה פתוחה גם לך...
אם כוונתך לנהלי הפורום - אז...כאן
ולא לשכוח: