הגה נוטה הצידה
-
@פתוח-לשמוע כתב בהגה נוטה הצידה:
אולי שהפורום יתפתח עם עוד משתמשים יסגרו עם כמה מוסכים לעשות מחיר לחברי הפורום.....
נפלא!!! איך לא חשבתי על זה עד היום!
-
@מאיר כתב בהגה נוטה הצידה:
אולי שהפורום יתפתח עם עוד משתמשים יסגרו עם כמה מוסכים לעשות מחיר לחברי הפורום.....
נפלא!!! איך לא חשבתי על זה עד היום!
@מאיר כתבת בציניות?
זה מה שאני שוקל לעשות בכל חנות שאני נכנס אליה לשאול אם יש מצב שאנשים שיבואו דרך הפורום יקבלו הנחה לפחות של כמה אחוזים בינתיים שאלתי בחנויות חלפים, בד''כ אני קונה ברחובות וביבנה. אז לא עניין אותם אפילו שאלתי את מאג'ד מחוסאן כולם אומרים כן באופן עקרוני עוד לא מצאתי מישהו עם בשורה.
כן מצאתי פנצריה אבל התרשמתי לא משהו מדוחף הצמיגים הנ''ל מה גם שיש לו רק צמיגים סיניים תשאלו בחניות אולי נופתע
שאלתי גם אצל 2 טמבורים שמשכפלים שלטים ומפתחות לאוטו אחד אמר לי לעזוב אותו אין לו כוח והשני אמר לי נדבר על זה בהזדמנות -
@ראובן-שבתי כתב בהגה נוטה הצידה:
(פעם חבר עלה לכפר ואמר שעשו לו כיון פרונט, שאלתי אותו איזה מכשירים יש להם, הוא אומר לי שהם עשו לו ידנית בלי מכשיר, לפי העין, הייתי על הרצפה מרוב צחוק).
ניתן לעשות כיוון פרונט ידנית, ואם הם עושים את זה כמו שצריך אז זה בהחלט שווה את המחיר.
-
כבר כתבו את כל הבעיות הקלאסיות שיכולות לגרום להגה לנטות לצד מסוים,
לתועלת המשתמשים כתבתי בצורה מסודרת,
דבר ראשון לבדוק לחץ אוויר בצמיגים, ואם זה לא מה שגורם להגה לנטות צריך לכוון פרונט, במקרה והרכב טופל במוסך בחלקי ההיגוי [משולשים זרועות מייצבים וכו'] חייב לכוון פרונט לא תמיד המוסכניקים זוכרים לעדכן שצריך לכוון את הפרונט, בד"כ צריך לכוון פרונט קדמי בלבד [עלות של 150-200] יש מקרים שצריך לכוון גם פרונט אחורי ויש רכבים שאין בכלל אפשרות לכוון פרונט בגלגלים מאחורה כיוון סרן, אבל בדרך כלל זה לא נצרך.
והייתי מוסיף מניסיון צמיג קדמי א' שחוק מאוד [כנראה בזווית מסוימת]
ועל כל אלה אם הזרוע מייצב הגה פגומה זה מגביר את הנטייה. -
@spider כתב בהגה נוטה הצידה:
אני מדבר על מעבדה מקצועית,
כיוון פרונט ממוחשב.
יש בדיר קדיס,
מוסך חוואג'המנסיון רב ואחרי שהייתי אצל הרבה מוסכים בכפר וכבר נהייתי "מומחה" לעניני ערבים לסוגיהם אני יכול לומר בוודאות גמורה לא חוסכים כלום בטיפול ברכב אצלהם
א.הם לא מספיק מקצוענים ולמדו את המקצוע בעיקר על הלקוחות שלהם
ב.הם חאפרים ורוצים רק את הכסף
ג.הם שונאים אותך גם אם הם נראים ממש ממש חברים , בסוף היו שמחים לראות אותך מת , אז אפשר להבין לבד מה התוצאה של העבודה שלהם
ד.הם השקרנים הכי גדולים שיש והגנבים הכי גדולים שיש ....אל תחשוב שאתה ממולח מהם.
ולפעמים דווקא בגלל זה יש איזה רצון פנימי להרגיש מייבין שיודע להסתדר ולקמבן בכפר , אבל באמת בסופו של שנה יצאת מופסד ובגדול .
אז נכון שיש הרבה מוסכים יהודים שגם לוקים בסעיפים א ב ד , אבל אפשר וחייבים למצוא מוסכניק יהודי מקצוען רגוע ואמין וזה כבר לא משנה כמה הוא לוקח כי פשוט אתה תפגוש בו לעיתי רחוקות מאד כי התקלות יפחתו משמעותית ,
והכי טוב אם אתה כבר אוהב לקמבן ולהשקיע על התיקון בשביל לחסוך בכסף , פשוט תטפל ברכב לבד , היום יש כל כך הרבה ידע באינטרנט עם סרטונים מפורטים שעקרונית יכולים להפתח בנט פרי שחלק גדול מהדברים אפשר לעשות לבד -
@יצחק-רשטונ כתב בהגה נוטה הצידה:
א.הם לא מספיק מקצוענים ולמדו את המקצוע בעיקר על הלקוחות שלהם
ולא באוניברסיטת הווארד?
איפה לומדים את המקצוע הזה?
זה מקצוע שאבא מעביר לבנו, ניסוי וטעייה, וכן זה כולל ניסוי על לקוחות@יצחק-רשטונ כתב בהגה נוטה הצידה:
ב. הם חאפרים ורוצים רק את הכסף
כולם עובדים בשביל כסף, השירות שלהם הרבה יותר טוב מהרבה יהודים לצערינו, מה לעשות שערבים חנפנים.
הם השקרנים הכי גדולים שיש והגנבים הכי גדולים שיש ....אל תחשוב שאתה ממולח מהם.
באמת זה לא מתאים לכל אחד צריך לדעת איך לעבוד איתם, לכן יש מלא אנשים שלוקחים לשם בתשלום בכדי שלא יעבדו עליך
רק אומר שהיה לי פעם בעיה מסויימת שבשלושה מוסכים בעלי שם ומוניטין לא פתרו את הבעיה רק לקחו כסף
בכפר לא רק שפתרו את הבעיה לא לקח שקל!אין לראות בזה המלצה כיצד לנהוג
-
איפה לומדים את המקצוע הזה?
זה מקצוע שאבא מעביר לבנו, ניסוי וטעייה, וכן זה כולל ניסוי על לקוחותהיום חייב להוציא תואר בהנדסת מכונות בהתמחות כלי רכב
-
לכן יש מלא אנשים שלוקחים לשם בתשלום בכדי שלא יעבדו עליך
אוסיף ע''ז, ואסייג במעט את דברי @יצחק-רשטונ הנבונים.
נכון שהם רוצים רק כסף, אבל מחמת זה, הם משתדלים, בד''כ אצל האנשים הקבועים הנ''ל לשמור על אמינות, כדי לא לאבד מקור פרנסה! -
באמת זה לא מתאים לכל אחד צריך לדעת איך לעבוד איתם, לכן יש מלא אנשים שלוקחים לשם בתשלום בכדי שלא יעבדו עליך
רק אומר שהיה לי פעם בעיה מסויימת שבשלושה מוסכים בעלי שם ומוניטין לא פתרו את הבעיה רק לקחו כסף
בכפר לא רק שפתרו את הבעיה לא לקח שקל!בדיוק לזה כתבתי שלפעמים דווקא בגלל כל זה אנשים רוצים לחשוב שהם ה"מגניבים" וידעים להתנהל בכפר ....
ונכון שיש המון מוסכים יהודים שגם לוקים בחוסר ידע וחאפריות ושקרנות, אבל יש הרבה ואפשר למצוא מוסך יהודי מסודר מקצועי ואמין , אחד כזה שאתה לא צריך לדמיין שאתה קשוח בשביל שלא יגנוב אותך , אני יכול לכתוב גם סיפורים שהיו לי ובשפע חלקם טובים יותר וחלקם הרבה פחות , ובסופו של דבר היום אני לא נכנס אליהם אפילו לקנות בקבוק שמן שיצא לי 100 שקל יותר זול כי רק ניתוק מוחלט מהעם הזה יגרום לך לחפש דרכים אחרות לטפל ברכב שלך ואם אתה לא פראייר אתה תמצא את המוסכניק היהודי הטוב ואתה תלמד לעשות הרבה דברים לבד ,וגם זוכים לקיים "או קנו מיד עמיתך" ואבא מפנק כשמקשיבים לו -
לכן יש מלא אנשים שלוקחים לשם בתשלום בכדי שלא יעבדו עליך
ומה בסוף , שילמת מחיר של יהודי וקיבלת תיקון בכפר .
-
ומה בסוף , שילמת מחיר של יהודי וקיבלת תיקון בכפר .
זה יופי של תיאוריה אבל במציאות יש לך כאן דוגמא.
אז כשאתה שואל מה בסוף בהרבה מקרים בסוף גם חסכת אלפי שקלים, גם פירנסת יהודי וכמו שאמרתוגם זוכים לקיים "או קנו מיד עמיתך" ואבא מפנק כשמקשיבים לו
והפעם זה יהודי ישר ויר"ש ולא כמו ההוא מהשרשור שם, (ואולי גם קיימת 'בהם לעולם תעבודו' כי הם עובדים תמורת 50 שקל שעה), וגם קיבלת עבודה עם אחריות כי לההוא מהכפר יש מלאי מוגבל של לקוחות ואין לו אפשרות לחפש כל הזמן תמימים חדשים דרך הרשת.
-
במקרה אני פתחתי את הנושא הלכתי ליהודי עשה לי כיון פרונט ב200 ובמקום שההגה היה פונה שמאלה עכשיו הוא פונה ימינה....
-
@פתוח-לשמוע תחזור אליו
-
@הכל-בעז-ה עשיתי סיבוב אחרי זה ואמרתי לו שההגה מושך ימינה הוא עשה סיבוב ושאל מתי הטסט כי הוא מרגיש איזה חופש בהגה ובעיה בבולם אמרתי לו בשביעי והוא אמר שאני יבוא אחרי הטסט ואם לא יסתדר הוא יטפל שוב ובגלל שמיהרתי לכולל הסכמתי בדיעבד
-
אחרי הטסט
מי יתקן את זה הטסטר?
אם זה לא תוקן, תופסהו בציציות ראשו עד שיתקן כדבעי! ולא אחרי הטסט.
אה, ופעם הבאה , אני לא נראה לי הייתי הולך אליו.