טיפול עשרת אלפים
-
האם יש בעיה לעשות טיפול עשרת אלפים באופן עצמאי או שכדאי ללכת למוסך
יש אחד שלומד איתי שיודע מה להחליף ואייך להחליף השאלה היא האם כדאי ללכת למומחה או שאפשר גם מי שקצת מבין בזה.@אברום אני מוכן לעזור בייעוץ, כולל עניין המומנטים וכמות השמן למילוי, אם צריך.
בהצלחה!@נייטרון-חפשי כתב בטיפול עשרת אלפים:
הסיכונים לנזק מלבד מה שהזכרתי נוגעים לחולצות של החבר וכו’ וזה כבר קשור לפורום הנשים או לקטגוריית שלום בית .
אמיתי לגמרי!!!
-
כמעט אין מה לפשל בטיפול 10,000 (לאדם שיודע להתקין מדף בבית בעצמו).
מה בכל אופן?
את הפילטר לסגור עם היד בלבד.
את הבורג להדק לא מידי בכח, כמשל נאמר שאדם עם כח ממוצע שסוגר עם ידית ראצ’ט קלאסית יהדק בכח אבל לא בכל הכח, אולי אפילו טיפה פחות מזה…
את הפילטר אוויר לראות שמונח וסגור טוב ולא להשתמש בשיטת ‘אם לא הולך בכח אז בעוד יותר כח’.
ולא לשכוח למלאות שמן לפני שמניעים!
הסיכונים לנזק מלבד מה שהזכרתי נוגעים לחולצות של החבר וכו’ וזה כבר קשור לפורום הנשים או לקטגוריית שלום בית .דבר ראשון לא ראיתי שציינו כאן זה הבטיחות בלהגביה את הרכב בלי קומבינות!!
נכנסים מתחת לרכב וצריך ליזהר מאוד שלא יחליק או יפול ח"ו
לגבי הטיפול אני ממליץ לפני טסט ללכת לבעל מקצוע אמין שגם יעבור על הרכב לראות שאין עוד דברים שכדאי או צריך להחליף
ובטיפול במהלך השנה לעשות לבד ולחסוךנראה לי זה רכב חדש אצלך לפי השירשורים האחרונים אז אולי כדאי שמוסכניק יסתכל על כל המיכלולים ותהיה רגוע לשנה הקרובה
(או שכבר בדקת לפני הקניה) -
דבר ראשון לא ראיתי שציינו כאן זה הבטיחות בלהגביה את הרכב בלי קומבינות!!
נכנסים מתחת לרכב וצריך ליזהר מאוד שלא יחליק או יפול ח"ו
לגבי הטיפול אני ממליץ לפני טסט ללכת לבעל מקצוע אמין שגם יעבור על הרכב לראות שאין עוד דברים שכדאי או צריך להחליף
ובטיפול במהלך השנה לעשות לבד ולחסוךנראה לי זה רכב חדש אצלך לפי השירשורים האחרונים אז אולי כדאי שמוסכניק יסתכל על כל המיכלולים ותהיה רגוע לשנה הקרובה
(או שכבר בדקת לפני הקניה)@זיק-המבריק כתב בטיפול עשרת אלפים:
דבר ראשון לא ראיתי שציינו כאן זה הבטיחות בלהגביהה את הרכב בלי קומבינות!!
צודק!
רק שאני אף פעם לא מרים את הרכב בטיפול, פעם הייתי עולה על מדרכה אבל היום גם זה לא כי יש לי את הכלי הזה

ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי. -
@זיק-המבריק כתב בטיפול עשרת אלפים:
צודק!
רק שאני אף פעם לא מרים את הרכב בטיפול, פעם הייתי עולה על מדרכה אבל היום גם זה לא כי יש לי את הכלי הזה

ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי.@נייטרון-חפשי ועדיין יותר נוח לך לא להרים את הרכב?
-
צודק!

ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי.@נייטרון-חפשי אתה מתכוון דווקא ברכבים שיש להם גובה להיכנס מיתחת כי לדוגמא הרבנית פריוס ממש נמוכה במצב כזה חייב להגביה? או שיש מציאות כזאת לאדם בעל מדרייגה לדחוף את היד מתחת הרכב ולהצליח?
נ.ב. ב TEMU זה יותר זול קניתי שם ב 55 ש"ח את הג׳ריקן הזה ,
רק שאלה @נייטרון-חפשי לגביו שתי החורים האלו בג׳ריקן למטה שבאחד מהם יש פקק אטם אדום רזרבי אחד מהם צריך להיות עם חור עד הג׳ריקן בפנים? ( שכשהשמן ינזול לא יהיה בועות כאלו כשאין עוד פתח לשחרור הוואקום )
-
@נייטרון-חפשי אתה מתכוון דווקא ברכבים שיש להם גובה להיכנס מיתחת כי לדוגמא הרבנית פריוס ממש נמוכה במצב כזה חייב להגביה? או שיש מציאות כזאת לאדם בעל מדרייגה לדחוף את היד מתחת הרכב ולהצליח?
רק שאלה @נייטרון-חפשי לגביו שתי החורים האלו בג׳ריקן למטה שבאחד מהם יש פקק אטם אדום רזרבי אחד מהם צריך להיות עם חור עד הג׳ריקן בפנים? ( שכשהשמן ינזול לא יהיה בועות כאלו כשאין עוד פתח לשחרור הוואקום )
-
@נייטרון-חפשי אתה מתכוון דווקא ברכבים שיש להם גובה להיכנס מיתחת כי לדוגמא הרבנית פריוס ממש נמוכה במצב כזה חייב להגביה? או שיש מציאות כזאת לאדם בעל מדרייגה לדחוף את היד מתחת הרכב ולהצליח?
@mik6868 גם בפריוס! כמעט לא קורה שאני מרים רכב בשביל טיפול, לעיתים נדירות מאוד כשיש קושי בפתיחה (בטח איזה חאפר סגר עם מברגה) וצריך ידית ארוכה והזווית לא מאפשרת…
@mik6868 כתב בטיפול עשרת אלפים:
TEMU זה יותר זול קניתי שם ב 55 ש"ח את הג׳ריקן הזה
הלוואי, אבל אני מניח שמדובר בנפח קטן יותר, ואגב, את שלי קניתי ב80 ש"ח בעלי אבל מאז השתנו מחירים.
@mik6868 כתב בטיפול עשרת אלפים:
אני פתחתי שם חור בגלל מה שאמרת, זה היה מתבקבק לי ומתיז על כל התחתית של הרכב…
-
@אברום אני מוכן לעזור בייעוץ, כולל עניין המומנטים וכמות השמן למילוי, אם צריך.
בהצלחה!@נייטרון-חפשי כתב בטיפול עשרת אלפים:
הסיכונים לנזק מלבד מה שהזכרתי נוגעים לחולצות של החבר וכו’ וזה כבר קשור לפורום הנשים או לקטגוריית שלום בית .
אמיתי לגמרי!!!
-
צודק!

ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי.@נייטרון-חפשי כתב בטיפול עשרת אלפים:
ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי.
פעם שמעתי שהשמן ניתן למחזור ולכן נותנים אותו לאנשים מסויימים או משהו כזה… כמה זה נכון אם בכלל?
-
@נייטרון-חפשי כתב בטיפול עשרת אלפים:
ולמי שרוצה יש גם את זה אלא שזה דורש מקום אחסון כי זה לא כ"כ ניתן לניקוי.
פעם שמעתי שהשמן ניתן למחזור ולכן נותנים אותו לאנשים מסויימים או משהו כזה… כמה זה נכון אם בכלל?
@משה-e חוקית אסור להשליך שמן מנוע בפח או לשפוך לאדמה כי זה מזהם.
לוקחים את השמן למוסך קרוב שיש להם מיכל שהולך למיחזור.אני חושב שהם מקבלים כמה שקלים ע"ז מהמיחזור כמו בשמן טיגון בחניות פלאפל וכדו’.