דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
☰
לוגו
  • דף הבית
  • מבחני רכב
  • חדשות רכב
  • מדריך למשתמש
  • ...
  • יצירת קשר
  • פרסם אצלנו
      MG S9 במבחן דרכים
      בגודל דומה להיילנדר, במחיר ובעיצוב דומה לקשקאי: MG S9 במבחן דרכים
      🔈 שמע כבוי
      ⏱️ טוען...
      1
      -- טוען --
      לוגו רכבים זה לזה
      1. דף הבית
      2. משפטי, תביעות, ביטוחים ותאונות
      3. הדרכות וטיפים - משפטי, תביעות ותאונות
      4. שאלה על תאונה, ובקשה לשמאי טוב ולא יקר באיזור צפת

שאלה על תאונה, ובקשה לשמאי טוב ולא יקר באיזור צפת

מתוזמן נעוץ נעול הועבר הדרכות וטיפים - משפטי, תביעות ותאונות
      2 פוסטים 2 כותבים 102 צפיות
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות
      תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
      • YKingsmartY מנותק
        YKingsmartY מנותק
        YKingsmart
        מייבין
        כתב נערך לאחרונה על ידי

אחותי שתחי’ הייתה שבוע שעבר במירון, כשהרכב מלפניה התחיל לעשות רוורס, היא צפרה בחזקה, אך מסתבר שהקשישים שישבו שם לא ממש שמעו…
        לאחותי אין מצלמת דרך שזה חבל.
        בלי להתנגד הנהגת הביאה לה לצלם את הפוליסה שלה, ואת רשיון הרכב, העניקה מס’ טלפון וכאן זה נגמר בינתיים.
        מציין שהנזק הוא לא כ"כ גדול ומסתכם כמה שהתרשמתי בטמבון הקדמי, קורולה 2008
        לאחר שאחותי נסעה לצפת, הזוג מתקשר, ואומר שהם מגיעים אליה, הגיעו והתחילו לדרוש לקבל גם את הפוליסה וכו’, כי ככה ביקש הסוכן ביטוח שלהם… כמובן שאחותי לא הביאה, והם הלכו בכעס ובאיום שהם יותר לא עונים לטלפון.
        תכלס, אני רוצה לעזור לה, בביטוח אמרו לה לקחת שמאי, אבל היא חוששת לשלם סכומים גדולים שמא בסוף יגלגלו עליה את הנזק (יש לי אמנם הקלטה של בעלה מרגע התאונה, שמסביר שאשתו נסעה רוורס ופגעה…)
        הקשיש לא מוכן לשלם בלי ביטוח, וטוען כי לשם כך הוא משלם ביטוח שנים… כמה שהסברתי לו שהוא יצא בנזק גדול יותר בלערב ביטוח, אוטם אוזנו.
        האם זה מה שיש, לערב ביטוח שלה ולדרוש מהביטוח שלה את הכסף ע"י כך?
        האם זה לא סיכון בלשלם על שמאי בידיעה שהכסף יחזור?
        והאם ההקלטה שבעלה אומר שזו היא קבילה, או העובדה שיש לי את צילום הפוליסה שלה?
        תודה
        @נייטרון-חפשי @מיכלין-שמאי-רכב

אני מייבין שאם לא אסתכל על תשובות של אחרים בפורום, לא אהיה מייבין… לא צריך להיות גאון, מספיק להיות נבון.

מייל
        Ykingsmart1@gmail.com

נייטרון חפשינ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • YKingsmartY YKingsmart

אחותי שתחי’ הייתה שבוע שעבר במירון, כשהרכב מלפניה התחיל לעשות רוורס, היא צפרה בחזקה, אך מסתבר שהקשישים שישבו שם לא ממש שמעו…
          לאחותי אין מצלמת דרך שזה חבל.
          בלי להתנגד הנהגת הביאה לה לצלם את הפוליסה שלה, ואת רשיון הרכב, העניקה מס’ טלפון וכאן זה נגמר בינתיים.
          מציין שהנזק הוא לא כ"כ גדול ומסתכם כמה שהתרשמתי בטמבון הקדמי, קורולה 2008
          לאחר שאחותי נסעה לצפת, הזוג מתקשר, ואומר שהם מגיעים אליה, הגיעו והתחילו לדרוש לקבל גם את הפוליסה וכו’, כי ככה ביקש הסוכן ביטוח שלהם… כמובן שאחותי לא הביאה, והם הלכו בכעס ובאיום שהם יותר לא עונים לטלפון.
          תכלס, אני רוצה לעזור לה, בביטוח אמרו לה לקחת שמאי, אבל היא חוששת לשלם סכומים גדולים שמא בסוף יגלגלו עליה את הנזק (יש לי אמנם הקלטה של בעלה מרגע התאונה, שמסביר שאשתו נסעה רוורס ופגעה…)
          הקשיש לא מוכן לשלם בלי ביטוח, וטוען כי לשם כך הוא משלם ביטוח שנים… כמה שהסברתי לו שהוא יצא בנזק גדול יותר בלערב ביטוח, אוטם אוזנו.
          האם זה מה שיש, לערב ביטוח שלה ולדרוש מהביטוח שלה את הכסף ע"י כך?
          האם זה לא סיכון בלשלם על שמאי בידיעה שהכסף יחזור?
          והאם ההקלטה שבעלה אומר שזו היא קבילה, או העובדה שיש לי את צילום הפוליסה שלה?
          תודה
          @נייטרון-חפשי @מיכלין-שמאי-רכב

נייטרון חפשינ מנותק
          נייטרון חפשינ מנותק
          נייטרון חפשי
          מאסטר
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@YKingsmart בקשר למשמעות של ההקלטה לע"ד זה מספיק אבל צריך לשאול את @מיכלין-שמאי-רכב או את סוכן הביטוח שלך, חברת הביטוח שלך אמורה לתת לך שירות ליווי תביעות אתה צריך רק לדווח להם ולשלוח להם תיעודים.
          יש שמאים שמוכנים לקבל תשלום רק במידה והתביעה הצליחה, כמובן רק במקרים שנראה להם שיצליח.
          שים לב שבמקרים שחברת הביטוח שלך ושלהם זו אותה חברה, עלולה להיות להם נטייה לומר שאתה לא זכאי.
          אתה יכול לקבל על זה אלפי שקלים ואם זו התעקשות שלהם לערב ביטוח אני לא רואה סיבה לא למצות את החוק, בהצלחה!

pikolinou@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0

119

3.0k

משתמשים

9.7k

נושאים

130.3k

פוסטים
          • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה