הפכו לי את הפריוס ושרפו אותה מה אני עושה
-
לאחר שפירקתי מהפריוס שלי שנת 2008 שעברה תאונה את הטמבון הקידמי והאחורי לרכב שקניתי ע’'מ לתקנו והוצאתי את הסוללה ההיברידית ולאחר שלעוד רכב הייתי צריך את שתי הדלתות בצד אחרי מכה שקיבל ככה שהרכב נשאר בלי דלתות, בלי טמבון, לא קדמי ולא אחורי ועל הרכב הזה גם לפני שפירקתי אותו התאמנתי על המאייד הפנימי הראשון שעשיתי אז דשבורד גם לא היה לרכב אז הוא היה נטול כל חלק אפשרי כמעט
וכנראה שבעיני השכנים של חבר שלי זה לא כל כך מצא חן. כי זה ישב בחניה של חבר, ושכנים שלו לא אהבו את האטרקציה שסיפקתי לילדים בבנין כך שהייתי צריך להוציא לו את שתי תיקיות כיון שבפריוס הנודע אי אפשר להכניס להיכנס לניוטרל בלי להפעיל את הרכב וגררתי אותו לאיזה פינה נידחת על גבול העיר בשטח על העפר ואני מגיע ורואה שהרכב הפוך ושרוף הגלגלים למעלה וחלק מהג’אנטים הקדמים נשרפו והתנמסו מרוב חום! כך שהלך על המנוע להכיר שנשארו שם
ושאלתי מהציבור המיבינים האם אני עלול להסתבך על כזה דבר ומה מציעים לעשות בכהאי גונא והאם בכלל יש אפשרות להזיז כזה דבר משם
אגב לציבור שמתעניין רוב החלקים שם הרלונטים פורקו ואצלי בנגררת כך שאם זה יכול להביא תועלת לציבור בשמחה -
-
הרישיון הוקפא לא הורד
חשבתי אולי לדוח כגנוב אבל אני לא יודע אם זה יסבך אותי עוד יותר או פשוט לאמר למשטרה דברים כהויתם או בכלל לשכוח שזה היה רכב שלי רק שהמספר שלדה נשאר שם וגם את זה אני מאמין שאפשר להוריד עם דיסק נטען שיש לי אבל לא בטוח בכלל מה מומלץ לעשות -
הרישיון הוקפא לא הורד
חשבתי אולי לדוח כגנוב אבל אני לא יודע אם זה יסבך אותי עוד יותר או פשוט לאמר למשטרה דברים כהויתם או בכלל לשכוח שזה היה רכב שלי רק שהמספר שלדה נשאר שם וגם את זה אני מאמין שאפשר להוריד עם דיסק נטען שיש לי אבל לא בטוח בכלל מה מומלץ לעשות -
@87878787 אני צריך את הכיסוי שנמצא מאחורי הגלגל הקדמי, יש?
או שהוא גם נשרף?