דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • פנייה למנהל הפורום
כיווץ
לוגו רכבים זה לזה
טויוטה קורולה קרוס
לא נוצצת ולא סינית: טויוטה קורולה קרוס במבחן דרכים מקיף
  1. דף הבית
  2. שאר נושאים
  3. דיון בענייני מבחני ריסוק. רק כמה שאלות...

דיון בענייני מבחני ריסוק. רק כמה שאלות...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר שאר נושאים
1 פוסטים 1 כותבים 79 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • אריאל קמחיא מנותק
    אריאל קמחיא מנותק
    אריאל קמחי
    מייבין
    כתב נערך לאחרונה על ידי אריאל קמחי

שאלה שמציקה לי המווון, יוצא לי מידי פעם לראות מבחני ריסוק של כל מיני דגמים של רכבים. הם נכנסים חזיתית בכל מיני דברים או מהצד, או שמפילים עליהם דברים וכדו’. השאלה שלי מה עושים עם כל מה שנשאר? ומה שיותר קשה האם שמים ברכב לפני שמרסקים אותו את כל האביזרים, כי נגיד הכפתור שפותח את החלון מה הוא יכול לעזור במקרי של תאונה??? האם שמים אותו בריסוק? וא"כ למה? כי נגיד ראיתי סרטונים שאפי’ הג’אנטים נשארים… (אפשר לראות את זה גם בסרטון שמצרף למטה) ועוד מי מביא להם את הרכבים? החברה… או שזה מטעם איזה ארגון בטיחות עולמי או משהו כזה… שקונה את הרכבים מהחברה ומביא להם אותם, לא, כי אם החברה מביאה אולי נפתח פה איזה מכון ל"ריסוק רכבים" ונעשה פרנוס’ה מהשאריות… לא רב @גיל ?. ועוד… הם עושים את זה בכל הרמת גימור או זה לא משנה?, לדוגמא נגיד הם עושים מבחן ריסוק לקאמרי רמת גימור LE האם הם צריכים לעשות עוד מבחן על רמת גימור XLE או שזה “חל” גם עליו?.. כי אחרי הכל זה מבחן ריסוק ולא מבחן דרכים…
    אשמח שמישהו ישפוך לי אור על כל הנושא הזה. סליחה על השאלות הרבות אבל סוף סוף פרקתי את זה, (לא חייב לענות על כל השאלות…😆 )
    נ.ב. שתבינו כל מבחן זה על 4/5 רכבים לא אחד…
    ומצורף פה סרטון מבחן ריסוק למרצדס G קלאס (נע בין 950,000 ל- 2,000,000!!! ש"ח!!!) -לא לבעלי לב רגיש (על הכסף)…ריסוק

ככה מרסקים 5 מליון ש"ח מרצדס EQS במבחן ריסוק…(גוגל): 315d48f0-3b0d-4f7d-85b6-9eff3c07835f-צילום מסך 2026-06-02 011229.png
    ולסיום זה המבחן ריסוק הכי מטורף שראיתי בחיים שלי…מטורף!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
    2

14

2.9k

משתמשים

9.3k

נושאים

125.5k

פוסטים
    • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.