חוסר בלימה במצב ניוטרל
-
היה כדאי לאסוף את כל המידע המפוזר כאן בפורום בעניין איבוד בלמים ולסדר אותם בנושא אחד ערוך ומסודר, ושלא נצטרך,
אין לי את הראש לזה כרגע.
אבל המידע יכול להציל חיים,
ניתן להוסיף הסברים לעומק מה קורה בכל שלב,
על מנת שהנהג יבין מה קורה בכל פעולה שהוא עושה,
ואז זוכרים יותר טוב בשעת מעשה מה הם האפשרויות,
בשונה כשרק כותבים X X X 1… …2…3 ולא קולטים מה גורם לְמַה.וכמובן להסביר על כל סוג רכב, סוגי אנדברקס חשמלי / ידני ועוד…
@תודה-לבורא-עולם-0
נאה דורש נאה מקיים… -
התיאור שלך נשמע לי די הגיוני, הרכב בולם גם על ידי הורדת הילוכים, וכשהיית על ניוטרל חצי מהבלימה הלכה לך, אז הרגשת ככה.
-
תקין!
אתה צריך לבדוק רק את המכה בפח ואם שווה לתקן. -
תודה לכל המגיבים והמשתפים עזרתם מאד!
הלכתי הבוקר למוסך שיבדוק לי את הרכב, ואמרו לי שהכל תקין כולל השמן וכל הרעיונות שהעלו כאן, מרוב לחץ מהתגובות החלפתי צלחות ורפידות אפילו שבמוסך אמרו שהבלמים מצוינים, ועם הצלחות אפשר למשוך עוד חצי שנה
כנראה באמת הסיבה היא שההילוך היה על נוטרל,
יש למישהו רעיון איך אפשר יותר להיזהר שלהבא ההילוך לא יזוז? -
הלכתי הבוקר למוסך שיבדוק לי את הרכב, ואמרו לי שהכל תקין כולל השמן וכל הרעיונות שהעלו כאן, מרוב לחץ מהתגובות החלפתי צלחות ורפידות אפילו שבמוסך אמרו שהבלמים מצוינים, ועם הצלחות אפשר למשוך עוד חצי שנה
יש למישהו רעיון איך אפשר יותר להיזהר שלהבא ההילוך לא יזוז? -
@Y.M לא לגעת בפלאפון בנסיעה

וזה ממש מוזר, כי זה לא מאוד קל להוזיז את ההילוכים לניוטרל תוך כדי נסיעה@חיים-ברזל צודק בהחלט!
במקרה שלי אני רק סידרתי את הכבל של המטען, אבל בדרך כלל בסביבת ההילוכים יש הרבה עיסוקים כמו מקום לכוסות שתייה מטבעות וכו’ מה שיכול לגרום להילוך לזוז, מעניין אם זה קרה לעוד אנשים אשמח לשיתוף, לי אישית זה קרה פעם ראשונה אחרי שנה וחצי עם רכב משלי -
יש למישהו רעיון איך אפשר יותר להיזהר שלהבא ההילוך לא יזוז?@Y.M כתב בחוסר בלימה במצב ניוטרל:
יש למישהו רעיון איך אפשר יותר להיזהר שלהבא ההילוך לא יזוז?
מוזר שזה ככה אצלך.
אצלי צריך ללחוץ על כפתור כדי להעביר מצב בהילוכים. -
@Y.M כתב בחוסר בלימה במצב ניוטרל:
יש למישהו רעיון איך אפשר יותר להיזהר שלהבא ההילוך לא יזוז?
מוזר שזה ככה אצלך.
אצלי צריך ללחוץ על כפתור כדי להעביר מצב בהילוכים.@אליעזר-לוי כתב בחוסר בלימה במצב ניוטרל:
אצלי צריך ללחוץ על כפתור כדי להעביר מצב בהילוכים.
בד"כ לניוטרל לא צריך כפתור
-
@Y.M לא לגעת בפלאפון בנסיעה

וזה ממש מוזר, כי זה לא מאוד קל להוזיז את ההילוכים לניוטרל תוך כדי נסיעה@חיים-ברזל כתב בחוסר בלימה במצב ניוטרל:
וזה ממש מוזר, כי זה לא מאוד קל להוזיז את ההילוכים לניוטרל תוך כדי נסיעה
מעניין, היה קורה לי די הרבה כאשר הבת שלי ישבה לידי, לפעמים בטעות ולפעמים מתוך התעסקות שלה עם זה.
רק כדי להעביר לרוורס היה צריך ללחוץ על כפתור בצד מוט ההעברה.כיום יש לי את זה על גלגל ההגה זה נוחות אחרת לגמרי.
-
@חיים-ברזל צודק בהחלט!
במקרה שלי אני רק סידרתי את הכבל של המטען, אבל בדרך כלל בסביבת ההילוכים יש הרבה עיסוקים כמו מקום לכוסות שתייה מטבעות וכו’ מה שיכול לגרום להילוך לזוז, מעניין אם זה קרה לעוד אנשים אשמח לשיתוף, לי אישית זה קרה פעם ראשונה אחרי שנה וחצי עם רכב משלי