חדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!
-
@mik6868 כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
@המאעסטר מה שיש בחנות הדרן זה שוקל 1.9 מ"ב ויש לי אותה מאז שנכנסתי לפורום…
שאלתי אם החדש ששלחת גם קיים איכשהו אולי לבקש מהם? יש איך?כפי הידוע לי מאיר שלח להדרן אז נחכה לעידכון שלו
@המאעסטר כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
@mik6868 כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
@המאעסטר מה שיש בחנות הדרן זה שוקל 1.9 מ"ב ויש לי אותה מאז שנכנסתי לפורום…
שאלתי אם החדש ששלחת גם קיים איכשהו אולי לבקש מהם? יש איך?כפי הידוע לי מאיר שלח להדרן אז נחכה לעידכון שלו
שלחתי בזמנו להדרן. גם את החדשה שלחתי להדרן. הם פתחו עבורי, לא ידעתי שזה פותח לכולם.
-
@המאעסטר
דבר ראשון תודה על כל העבודה והדאגה!
בהמשך היום אני אוריד את הapk ואבדוק.
רק אומר שבאפליקציה של עזרה זה לזה יש אפשרות להכנס לפורום ושם הכל נפתח כמו בדפדפן כולל קישורים וחיפוש גוגל.@itamar כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
@המאעסטר
דבר ראשון תודה על כל העבודה והדאגה!
בהמשך היום אני אוריד את הapk ואבדוק.
רק אומר שבאפליקציה של עזרה זה לזה יש אפשרות להכנס לפורום ושם הכל נפתח כמו בדפדפן כולל קישורים וחיפוש גוגל.טוב, אז אחרי שימוש קצר זה נראה ממש כמו כשנכנסים מהאפליקציה של עזרה זה לזה.
בינתיים נראה סבבה. -
@דני-מערכות כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!:
עד היום היה לי את האפליקציה של @מיכאלוש היא עבדה לי פצצה והכל היה טוב היום ניסיתי להתקין את שלך בגלל שהחיפוש גוגל זה באמת דבר שהפריע לי אבל גם אצלך זה לא עובד
לא הבנתי מה רצית שיעבוד או שלא יעבוד כי אצלי זה לא עובד בדווקא כלומר זה שולח לדפדפן חצוני ולא בתוך האפליקצייה אחרת זה לא אפליקצייה כשרה
-
@דני-מערכות כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
@המאעסטר
עד היום היה לי את האפליקציה של @מיכאלוש היא עבדה לי פצצה והכל היה טוב היום ניסיתי להתקין את שלך בגלל שהחיפוש גוגל זה באמת דבר שהפריע לי אבל גם אצלך זה לא עובדמה קורה אם אתה לוחץ על קישור חיצוני כגון עלי אקספרס למשל?
-
@המאעסטר
עד היום היה לי את האפליקציה של @מיכאלוש היא עבדה לי פצצה והכל היה טוב היום ניסיתי להתקין את שלך בגלל שהחיפוש גוגל זה באמת דבר שהפריע לי אבל גם אצלך זה לא עובדמה קורה אם אתה לוחץ על קישור חיצוני כגון עלי אקספרס למשל?
@מאיר באפליקציה של מיכאלוש זה עובד זה עובד מצויין זה פשוט לא נותן לי אומר לי אין קישור לדפדפן כי אין לי דפדפן במערכת באפליקציה פה זה פשוט קורס לי זה הרבה יותר גרוע כי כל פעם נסגר אם לחצתי בטעות על קישור נסגר האפליקציה לכן האפליקציה שלו נראה לי יותר נוחה
-
@מאיר באפליקציה של מיכאלוש זה עובד זה עובד מצויין זה פשוט לא נותן לי אומר לי אין קישור לדפדפן כי אין לי דפדפן במערכת באפליקציה פה זה פשוט קורס לי זה הרבה יותר גרוע כי כל פעם נסגר אם לחצתי בטעות על קישור נסגר האפליקציה לכן האפליקציה שלו נראה לי יותר נוחה
הערה חשובה מאוד אבל מעניין למה כי אצלי בדקתי ולא קרה כלום כנראה כאו בגלל שאין דפדפן זה קורס צריך לבדוק את זה
-
@דני-מערכות אצלי באפליקציה של @מיכאלוש אם רציתי לעבור לדרייב וכדו‘ שפתוחים אצלי בטלפון זה לא עבד גם כן
מה שצריך שינסה לפתוח קישורים חיצוניים בדפדפן כאו”א לפי חסימתו, אבל שלא יהיה דפדפן בעצמו כמו פורום מסויים שהתקנתי פעם ועבר לי ממנו ליוטיוב וכו׳ ונאלצתי להסיר מייד -
@דני-מערכות אצלי באפליקציה של @מיכאלוש אם רציתי לעבור לדרייב וכדו‘ שפתוחים אצלי בטלפון זה לא עבד גם כן
מה שצריך שינסה לפתוח קישורים חיצוניים בדפדפן כאו”א לפי חסימתו, אבל שלא יהיה דפדפן בעצמו כמו פורום מסויים שהתקנתי פעם ועבר לי ממנו ליוטיוב וכו׳ ונאלצתי להסיר מייד@טוסון כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
מה שצריך שינסה לפתוח קישורים חיצוניים בדפדפן כאו”א לפי חסימתו, אבל שלא יהיה דפדפן בעצמו כמו פורום מסויים שהתקנתי פעם ועבר לי ממנו ליוטיוב וכו׳ ונאלצתי להסיר מיידנו פה זה אמור להיות ככה שיעביר לדפדפן אשמח שתנסה ותעדכן אצלי על כל פנים זה עובד כך
-
@טוסון כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
מה שצריך שינסה לפתוח קישורים חיצוניים בדפדפן כאו”א לפי חסימתו, אבל שלא יהיה דפדפן בעצמו כמו פורום מסויים שהתקנתי פעם ועבר לי ממנו ליוטיוב וכו׳ ונאלצתי להסיר מיידנו פה זה אמור להיות ככה שיעביר לדפדפן אשמח שתנסה ותעדכן אצלי על כל פנים זה עובד כך
@המאעסטר אתה יכול לשים כאן קישור לדרייב או מפס לא משנה לאיזה קובץ או מקום, לצורך הבדיקה?
תמחק אותו מצדי עוד 5 דקות
קישוריות נפתחות בדפדפן ויוטיוב באפליקציית יוטיוב
סרטונים מוטמעים לא עובדים
@המאעסטר הקישור ששלחת לא טוב, כי הוא לדפדפן, אבל בדקתי בינתיים, ודרייב נפתח באפליקציה הייעודית, ככה שזה מתאים למכשירים חסומים (חוץ מעניין הכוכביות הידוע, שזה בעייה שנטפרי סותר לאנדרואיד…) -
@המאעסטר אתה יכול לשים כאן קישור לדרייב או מפס לא משנה לאיזה קובץ או מקום, לצורך הבדיקה?
קישוריות נפתחות בדפדפן ויוטיוב באפליקציית יוטיוב
סרטונים מוטמעים לא עובדים
@המאעסטר הקישור ששלחת לא טוב, כי הוא לדפדפן, אבל בדקתי בינתיים, ודרייב נפתח באפליקציה הייעודית, ככה שזה מתאים למכשירים חסומים (חוץ מעניין הכוכביות הידוע, שזה בעייה שנטפרי סותר לאנדרואיד…)@טוסון כתב בחדששש!!! אפליקציית רכבים זה לזה בהשקה !!!!!!:
קישוריות נפתחות בדפדפן ויוטיוב באפליקציית יוטיובהנה בשמחה https://www.google.com/maps?authuser=0 תנסה ותעדכן