בירור | ניסאן קשקאי עם מערכת גז - האם הצריכה גבוהה?
-
נושא זה פוצל מתוך הנושא הזה.
אני עברתי מאוריס לקשקאי וכיהודה ועוד לקרא ל @גיל אין לי הרבה מה להוסיף אחרי הפוסט המושקע שלו רק אני יכול לומר שאני הרגשתי בתוך הקשקאי כאילו יצאתי מאפילה לאורה רק דוג’ קטנה באוריס יש מצלמת רוורס מקורית מאוד מדוייקת אבל בקשקאי היה לי יותר קל בחניות אפילו כשלא היה לי מצלמה (עכשיו התקנתי) בגלל שהרכב גבוה והראות החוצה הרבה יותר טובה ואפשר לראות את המדרכה מה שא"א באוריס והו"ה לפריוס
ולגבי הגז אני התקנתי לאחר שביררתי ואמרו לי שזה יושב טוב על הרכב ומבדיקה שעשיתי הרכב שותה לי 1ל9 בבין עירוני ו1ל6 בעירוני -
@ש.נ כתב בהתיעצות האם כדאי לי לבגוד בפריוס ולעבור לקשקאי:
1ל9 בבין עירוני ו1ל6 בעירוני
קצת שתיין מדי, אני חייב לציין.
-
@ש.נ לפני שתולים את זה בגז, צריך להבין אם זו באמת צריכה חריגה ואיך נמדד. בגז יש צריכה גבוהה יותר מבנזין, אבל עדיין הייתי בודק מדידה מסודרת, לחץ אוויר, פלאגים, פילטר אוויר, ואם יש סריקת תקלות/תיקוני דלק. לפעמים זה רק כיוון גז שצריך כיוונון.
-
@גיל כשקניתי את הרכב עשיתי יישור קו שכולל את מה שהזכרת רק אציין שנדלקה לי מנורה של ממיר שבועיים בערך אחרי שהעברתי לגז ולגבי כיוון גז כשהתקנתי את זה אמר לי המתקין שלא צריך כיוונים השאלה אם הוא צודק?
@ש.נ אם נדלקה נורת מנוע/ממיר זמן קצר אחרי המעבר לגז, הייתי דווקא כן חושד ששווה בדיקה של מערכת הגז ולא פוסל כיוון. להגיד “לא צריך כיוונים” נשמע לי קצת גורף. קודם כל סריקת תקלות לראות מה בדיוק נדלק - בלי קוד תקלה קשה לדעת אם זה קשור לממיר, חיישן חמצן או תערובת בגלל הגז.
-
@ש.נ אם נדלקה נורת מנוע/ממיר זמן קצר אחרי המעבר לגז, הייתי דווקא כן חושד ששווה בדיקה של מערכת הגז ולא פוסל כיוון. להגיד “לא צריך כיוונים” נשמע לי קצת גורף. קודם כל סריקת תקלות לראות מה בדיוק נדלק - בלי קוד תקלה קשה לדעת אם זה קשור לממיר, חיישן חמצן או תערובת בגלל הגז.
-
ג גיל התייחס לנושא זה