השבתה רטרואקטיבית למניעת אגרת טסט?!
-
קיבלתי היום התראה לפני עיקול על אגרת טסט לרכב ישן שלא הורדתי מהכביש -מעולם לא שמעתי שזה נופל על הבעלים ברמה של עיקול, תמיד זה היה נצבר על הרכב שזה אומר ש… א"א להעביר טסט עד לתשלום של כל האגרות וכדו’, מי שיודע על פיתרון לענין-אשמח שיעדכן.
-
קיבלתי היום התראה לפני עיקול על אגרת טסט לרכב ישן שלא הורדתי מהכביש -מעולם לא שמעתי שזה נופל על הבעלים ברמה של עיקול, תמיד זה היה נצבר על הרכב שזה אומר ש… א"א להעביר טסט עד לתשלום של כל האגרות וכדו’, מי שיודע על פיתרון לענין-אשמח שיעדכן.
@איצ-ה-מרכסים רק אוסיף שאחרי ששוחחנו בדקתי עוד לעומק,
ונאמר לי שיש מקרים שאפשר להוריד רטרואקטיבית, ע"י מילוי בקשה להורדה ותצהיר עו"ד שאכן הרכב לא היה בשימוש.
כמדומני שתצטרך כך או כך לפנות לגורם שממנו קיבלת את המכתב.
אפנה את השטח לחברים נוספים שיש להם מידע בעניין.
בהצלחה! -
ג גיל העביר נושא זה מ-פורום דיונים וחדשות רכב
-
@איצ-ה-מרכסים החוק שונה בשנת תשע"ט
https://www.ice.co.il/consumerism/news/article/794571
תקבע פגישה במשרד התחבורה (כמובן עם תצהיר) ותבקש רחמים
בעבר היה הליך סדור לזה אבל כעת איני מוצא - כנראה פג תוקפו -
@איצ-ה-מרכסים לי טענו במשרד הרישוי בירושלים שלא קיים כזה דבר, אבל תמיד אפשר לנסות בכל זאת.
-
@איצ-ה-מרכסים
תחתום על טופס הצהרת אי שימוש ותיגש למשרד הרישוי לבטל את החוב. במידה ותיק כבר בהוצל’‘פ תברר איזה משרד עו’‘ד הגיש את התביעה ותתנהל מולם.
רצ’'ה טופס אי שימוש. בהצלחה.
טופס הצהרה על אי שימוש ברכב.pdf -
@איצ-ה-מרכסים אגב אם הרכב בן 20 שנה לא עבר טסט הוא יורד אוטומטית מהכביש
-
@איצ-ה-מרכסים אגב אם הרכב בן 20 שנה לא עבר טסט הוא יורד אוטומטית מהכביש
@פתוח-לשמוע
לא שמעתי על דבר כזה שרכב מעל 20 שנה ללא טסט יורד אוטומטי מהכביש. -
@פתוח-לשמוע
לא שמעתי על דבר כזה שרכב מעל 20 שנה ללא טסט יורד אוטומטי מהכביש.@מיכלין-שמאי-רכב בזמנו [2023] עשיתי הקפאה על רכב שלא היה על שמי [עבר תאונה שנה וחצי לפני ושהגיע הזמן שהוא לא עבר טסט יותר הגיע הזמן להוריד אותו מהכביש ולנצל את המקיף רק שהחברת ביטוח טענה שבגלל שעבר יותר מדאי זמן היא לא יכולה להוריד] כמה חודשים אחרי הטסט
ולאחרונה נכנסתי לאיזור האישי וראיתי שהוא מופיע ושבאתי לשלם את החלק היחסי ראיתי חוב של 4700 נסעתי למשרד הרישוי והם טענו לי שהיא לא רואה השבתה ואם לא עשו טסט אחרי 20 שנה הרכב מורד אוטומטית והיא הדפיסה לי מסמך שכתוב שהוא כבר לא בכביש -
@מיכלין-שמאי-רכב בזמנו [2023] עשיתי הקפאה על רכב שלא היה על שמי [עבר תאונה שנה וחצי לפני ושהגיע הזמן שהוא לא עבר טסט יותר הגיע הזמן להוריד אותו מהכביש ולנצל את המקיף רק שהחברת ביטוח טענה שבגלל שעבר יותר מדאי זמן היא לא יכולה להוריד] כמה חודשים אחרי הטסט
ולאחרונה נכנסתי לאיזור האישי וראיתי שהוא מופיע ושבאתי לשלם את החלק היחסי ראיתי חוב של 4700 נסעתי למשרד הרישוי והם טענו לי שהיא לא רואה השבתה ואם לא עשו טסט אחרי 20 שנה הרכב מורד אוטומטית והיא הדפיסה לי מסמך שכתוב שהוא כבר לא בכביש -
-
@אלעדי יש אופציה להקפיא את הרישיון רכב וככה הרכב לא צובר חוב ואתה יכול להחזיר לכביש מתי שבא לך
הרכב לא היה על שמי ככה שלא היה לי גישה לאיזור האישי עד אז@פתוח-לשמוע ברור, אני מכיר. לא הבנתי מה שכתבת שהוא לא היה על שמך
-
@איצ-ה-מרכסים
תחתום על טופס הצהרת אי שימוש ותיגש למשרד הרישוי לבטל את החוב. במידה ותיק כבר בהוצל’‘פ תברר איזה משרד עו’‘ד הגיש את התביעה ותתנהל מולם.
רצ’'ה טופס אי שימוש. בהצלחה.
טופס הצהרה על אי שימוש ברכב.pdf@מיכלין-שמאי-רכב כתב בהשבתה רטרואקטיבית למניעת אגרת טסט?!:
תחתום על טופס הצהרת אי שימוש ותיגש למשרד הרישוי לבטל את החוב.
אתה יכול לחתום על הטופס בתור עו״ד?
במידה ותיק כבר בהוצל’‘פ תברר איזה משרד עו’'ד הגיש את התביעה ותתנהל מולם.
הגיע לי בקשה לעיקול חשבון בנק מהמרכז לגביית קנסות, למי אני פונה?
-
@מיכלין-שמאי-רכב כתב בהשבתה רטרואקטיבית למניעת אגרת טסט?!:
תחתום על טופס הצהרת אי שימוש ותיגש למשרד הרישוי לבטל את החוב.
אתה יכול לחתום על הטופס בתור עו״ד?
במידה ותיק כבר בהוצל’‘פ תברר איזה משרד עו’'ד הגיש את התביעה ותתנהל מולם.
הגיע לי בקשה לעיקול חשבון בנק מהמרכז לגביית קנסות, למי אני פונה?
-
@מיכלין-שמאי-רכב בזמנו [2023] עשיתי הקפאה על רכב שלא היה על שמי [עבר תאונה שנה וחצי לפני ושהגיע הזמן שהוא לא עבר טסט יותר הגיע הזמן להוריד אותו מהכביש ולנצל את המקיף רק שהחברת ביטוח טענה שבגלל שעבר יותר מדאי זמן היא לא יכולה להוריד] כמה חודשים אחרי הטסט
ולאחרונה נכנסתי לאיזור האישי וראיתי שהוא מופיע ושבאתי לשלם את החלק היחסי ראיתי חוב של 4700 נסעתי למשרד הרישוי והם טענו לי שהיא לא רואה השבתה ואם לא עשו טסט אחרי 20 שנה הרכב מורד אוטומטית והיא הדפיסה לי מסמך שכתוב שהוא כבר לא בכביש@פתוח-לשמוע
עשית הקפאה ואז הרכב עבר תאונה? מי היה צריך להשבית את הרכב? בפועל כמה שנים הרכב ללא טסט?