השמשת רכב (והעברת טסט) שעמד כמה חודשים|מה צריך לעשות?|שאלות מגוונות
-
- לא ניתן לבטח רכב ללא טסט ברוב חברות הביטוח (מלבד ‘הפול’) ולא ניתן להעביר טסט לרכב ללא ביטוח, הפתרון הוא לעשות ביטוח ליום אחד ב’הפול ב150 ש"ח או לתת למוסכניק שמעביר (אם כי ייתכן שהוא יחייב אותך על זה עוד 150 ויעשה בהפול ולכן צריך לברר מראש)
- זה שהרכב ללא טסט הרבה זמן לא אמור להפריע לטסט (לא נראה לי שהם בודקים את זה), אם יש עליו מלא אבק זה כבר יכל להפריע.
*. חלון נהג שלא נפתח, אני מכיר מקרה שהורידו בטסט בגלל זה, עדיף שלא ישימו לב. - בקשר לכיבוי בהדלקת מדחס זה עלול להיות מדחס תקול, בדוק את זה ואל תנסה סתם להפעיל כי זה עלול לצבור נזק (תנסה לסובב ביד את החלק הפנימי של הפולי (אם יש כזה).
@נייטרון-חפשי כתב בהשמשת רכב שעמד כמה חודשים|מה צריך לעשות?|שאלות מגוונות:
בקשר לכיבוי בהדלקת מדחס זה עלול להיות
הייתי מהמר יותר בכיוון של המצבר שהוא ממש חלש ולכן החשמל נופל ברגע שמגיע צרכן זרם גדול
@טוסון
ולגבי החלון: נתקלתי במקרה שלא העבירו. תנסה לפתוח אותו בדרך כל שהיא וללכת איתו כשהוא פתוח לטסט. -
בקשר לכיבוי בהדלקת מדחס זה עלול להיות
הייתי מהמר יותר בכיוון של המצבר שהוא ממש חלש ולכן החשמל נופל ברגע שמגיע צרכן זרם גדול
@טוסון
ולגבי החלון: נתקלתי במקרה שלא העבירו. תנסה לפתוח אותו בדרך כל שהיא וללכת איתו כשהוא פתוח לטסט.@אלוף-העולם-1 אמת!
רק רציתי שלא ישחק סתם עם המדחס לפני שהוא בודק את עניין הטעינה. -
- לא ניתן לבטח רכב ללא טסט ברוב חברות הביטוח (מלבד ‘הפול’) ולא ניתן להעביר טסט לרכב ללא ביטוח, הפתרון הוא לעשות ביטוח ליום אחד ב’הפול ב150 ש"ח או לתת למוסכניק שמעביר (אם כי ייתכן שהוא יחייב אותך על זה עוד 150 ויעשה בהפול ולכן צריך לברר מראש)
- זה שהרכב ללא טסט הרבה זמן לא אמור להפריע לטסט (לא נראה לי שהם בודקים את זה), אם יש עליו מלא אבק זה כבר יכל להפריע.
*. חלון נהג שלא נפתח, אני מכיר מקרה שהורידו בטסט בגלל זה, עדיף שלא ישימו לב. - בקשר לכיבוי בהדלקת מדחס זה עלול להיות מדחס תקול, בדוק את זה ואל תנסה סתם להפעיל כי זה עלול לצבור נזק (תנסה לסובב ביד את החלק הפנימי של הפולי (אם יש כזה).
לא ניתן לבטח רכב ללא טסט ברוב חברות הביטוח (מלבד ‘הפול’) ולא ניתן להעביר טסט לרכב ללא ביטוח
@טוסון אני עשיתי ביטוח לרכב ללא טסט
אם הם מבקשים שתשלח רישיון רכב אתה יכול להסביר להם שאתה חרדי ואתה צריך לחכות שמישהו יעשה לך את זה
בעיקרון צריך להוציא אישור זמני או להביא גרר
מצבר אתה יכול לקנות ולהתקין לבד רק שאתה צריך לסמוך ע"ז שהוא עובד
תנסה לעשות סיבוב קטן עם האוטו בלי להדליק מזגן ותראה אם זה עובד -
*. חלון נהג שלא נפתח, אני מכיר מקרה שהורידו בטסט בגלל זה, עדיף שלא ישימו לב.
אני נכשלתי בטסט בגלל חלון נהג…
ואין דבר כזה שלא ישימו לב! (אתה לא תצא מהרכב כדי לדבר עם הבוחן)
האפשרות היחידה שלא ישימו לב בטסט, זה לפרק את הכיסוי של הדלת ולהוריד את החלון ידנית מהמנגנון -
לא ניתן לבטח רכב ללא טסט ברוב חברות הביטוח (מלבד ‘הפול’) ולא ניתן להעביר טסט לרכב ללא ביטוח
@טוסון אני עשיתי ביטוח לרכב ללא טסט
אם הם מבקשים שתשלח רישיון רכב אתה יכול להסביר להם שאתה חרדי ואתה צריך לחכות שמישהו יעשה לך את זה
בעיקרון צריך להוציא אישור זמני או להביא גרר
מצבר אתה יכול לקנות ולהתקין לבד רק שאתה צריך לסמוך ע"ז שהוא עובד
תנסה לעשות סיבוב קטן עם האוטו בלי להדליק מזגן ותראה אם זה עובד@יוני איך מוציאים אישור זמני?
שילמנו את האגרה, ועשינו בקשה לאישור זמני וזה רק מוציא לך הדפסה של טופס של הבקשה של מה שמילאנו ולא מוציא איזשהו אישור זה מספיק?
לביטוח העברתי פוליסה קיימת ולא שאלו בכלל כלום על רישיון רכב…
צריך להביא את הרישיון מודפס לטסט בצבעוני? או מספיק כפל?
(אני מבקש מהמוסכניק שיעביר) -
צריך לדבר איתם (משרד הרישוי) הם מאשרים ויש לך אישור זמני
למה אתה לא יכול לנסוע פשוט למסלול ואם עוצר אותך שוטר זה בסדר כי אתה נוסע עכשיו לטסט? -
צריך לדבר איתם (משרד הרישוי) הם מאשרים ויש לך אישור זמני
למה אתה לא יכול לנסוע פשוט למסלול ואם עוצר אותך שוטר זה בסדר כי אתה נוסע עכשיו לטסט? -
@חובק-עולם אבל זה ההבדל, שהיום שילמתי את האגרה
למעשה אני חושב שאמתין עד הבוקר לראות אם אני מקבל אישור זמני
אם יש מישהו שיודע בעניין משהו (או על שירות שגם יקח לי את הרכב מהבית, עוד יותר טוב)
כמה תעלה לי גרירה? (5-6 ק"מ, מרמות לגב"ש או עטרות) -
@חובק-עולם אבל זה ההבדל, שהיום שילמתי את האגרה
למעשה אני חושב שאמתין עד הבוקר לראות אם אני מקבל אישור זמני
אם יש מישהו שיודע בעניין משהו (או על שירות שגם יקח לי את הרכב מהבית, עוד יותר טוב)
כמה תעלה לי גרירה? (5-6 ק"מ, מרמות לגב"ש או עטרות) -
ט טוסון סימן נושא זה כשאלה
-
@יוני איך מוציאים אישור זמני?
שילמנו את האגרה, ועשינו בקשה לאישור זמני וזה רק מוציא לך הדפסה של טופס של הבקשה של מה שמילאנו ולא מוציא איזשהו אישור זה מספיק?
לביטוח העברתי פוליסה קיימת ולא שאלו בכלל כלום על רישיון רכב…
(אני מבקש מהמוסכניק שיעביר)@טוסון כתב בהשמשת רכב (והעברת טסט) שעמד כמה חודשים|מה צריך לעשות?|שאלות מגוונות:
אפשר כפל שחור לבן.
@טוסון כתב בהשמשת רכב (והעברת טסט) שעמד כמה חודשים|מה צריך לעשות?|שאלות מגוונות:
@מיכאלוש אתה יודע מה העונש על נהיגה לפני שהגיע האישור?
תלוי כמה זמן הרכב ללא טסט.
עד ארבעה חודשים:
6 נקודות ו-250 ש"ח.ארבעה חודשים עד שנה:
6 נקודות ו-1000 ש"ח.מעל שנה:
6 נקודות והזמנה לדין.אגב, לא ראיתי שהתייחסו כאן לצמיגים אבל כדאי לבדוק אותם. עמידה ממושכת לא עושה להם טוב.