לכל המחפשים "רכב שלא רואה מוסך"
-
@מאיר-זהו-זה וגם לא צריך יותר מיזה אל תשתכנע כשהוא מנסה לדחוף לך כל מיני חלפים אפילו כשהוא משכנע אותך שרק ככה אתה מציל את האוטו אחרי טיפול שלישי מומלץ להחליף גם פילטר מזגן לפני כן אפשר להוציא לנער וזה כמו חדש מנסיון
@מאיר-זהו-זה כתב בלכל המחפשים "רכב שלא רואה מוסך":
לפני כן אפשר להוציא לנער וזה כמו חדש מנסיון
אאוצ’… לא.
אגב, למה שלא תפתחו למשל נושא חדש לכל הדיון הזה?
@צוות-פיקוח -
@מאיר-זהו-זה וגם לא צריך יותר מיזה אל תשתכנע כשהוא מנסה לדחוף לך כל מיני חלפים אפילו כשהוא משכנע אותך שרק ככה אתה מציל את האוטו אחרי טיפול שלישי מומלץ להחליף גם פילטר מזגן לפני כן אפשר להוציא לנער וזה כמו חדש מנסיון
אפשר גם לא להדליק מזגן, כך תחסוך גם את הדלק.
וברצינות, כמה עולה פילטר מזגן? לא חבל לנשום את הטינופת שנמצאת שם, וגם לחנוק את המדחס עם פילטר סתום?
-
אפשר גם לא להדליק מזגן, כך תחסוך גם את הדלק.
וברצינות, כמה עולה פילטר מזגן? לא חבל לנשום את הטינופת שנמצאת שם, וגם לחנוק את המדחס עם פילטר סתום?
@שמואל10 מ-נ-ס-י-ו-ן אני אומר לך אין שום בעיה בלי בלבולי מח
-
@שמואל10 מ-נ-ס-י-ו-ן אני אומר לך אין שום בעיה בלי בלבולי מח
@מאיר-זהו-זה יש גם רכבים שהגיעו מהיצרן בלי פילטר וזה לא גורם למזגן לההרס (בד"כ) אבל זה אומר שאתה נושם אבק ובקטריות שהצטברו עליו, לא כ"כ הבנתי מה שייך בזה נסיון, ובהתחשב בעובדה שפילטר עולה בערך 30 ש"ח כדאי להחליף.
אם תנקה אותו בלחץ אוויר זה באמת יהיה כמו חדש. -
@מאיר-זהו-זה עכשיו חזרתי מטיפול עשרת אלפים עצמי בהונדה אינסיייט עלה לי 200 ש"ח פילטר שמן פילטר אויר ושמן מנוע
מי שלוקח ממך יותר הוא גנב אל תקנה אצלו@מאיר-זהו-זה כתב בלכל המחפשים "רכב שלא רואה מוסך":
@מאיר-זהו-זה עכשיו חזרתי מטיפול עשרת אלפים עצמי בהונדה אינסיייט עלה לי 200 ש"ח פילטר שמן פילטר אויר ושמן מנוע
מי שלוקח ממך יותר הוא גנב אל תקנה אצלואצלי גנב זה משהו אחר לגמרי. (זו רק הארה.)
-
מי שלוקח ממך יותר הוא גנב אל תקנה אצלו@מאיר-זהו-זה ואם הוא מוכר לו שמן יותר יקר?
מה קשור גנב?
וכן אם עלה לו 210… גם נחשב?
שואל בשביל חבר… -
@מאיר-זהו-זה ואם הוא מוכר לו שמן יותר יקר?
מה קשור גנב?
וכן אם עלה לו 210… גם נחשב?
שואל בשביל חבר…דחף לך משהו יקר יותר התכוונת
-
מי שלוקח ממך יותר הוא גנב אל תקנה אצלואצלי גנב זה משהו אחר לגמרי. (זו רק הארה.)
@Klonimoos ומהו?
-
@מאיר-זהו-זה יש גם רכבים שהגיעו מהיצרן בלי פילטר וזה לא גורם למזגן לההרס (בד"כ) אבל זה אומר שאתה נושם אבק ובקטריות שהצטברו עליו, לא כ"כ הבנתי מה שייך בזה נסיון, ובהתחשב בעובדה שפילטר עולה בערך 30 ש"ח כדאי להחליף.
אם תנקה אותו בלחץ אוויר זה באמת יהיה כמו חדש.@נייטרון-חפשי ניעור חזק על גדר ואין אבק ובקטריות תבדוק אותי
-
@נייטרון-חפשי ניעור חזק על גדר ואין אבק ובקטריות תבדוק אותי
@מאיר-זהו-זה בדקתי, ואני רואה המון בקטריות עם כובעים שחורים על הפילטר שמחזיקות חזק ולא רוצות לצאת, וגם כל מיני אבק שמתחבאים בתוך הרווחים של הנייר…
בהצלחה בדרך, אתה מאוד בטוח בעצמך זה כבר הבנתי, אבל לא הוספת שום ראיה/הוכחה/סברא, גם בעניין השמן האיכותי אתה יודע בוודאות שזה קשקוש, אבל חבל שאתה לא משתף איך הגעת לזה וככה עוד אנשים ישתכנעו, יש כאן אנשים נסיון רב בתחום שעשו כבר עשרות החלפות שמן לפחות ועוד לא הגיעו למסקנות כ"כ ברורות.
אני מפרגן לך מכל הלב על החיסכון ועל זה שעשית לבד אבל נראה שכדאי לך לתפוס קצת פרופורציות בקשר ל’ידיעות’ שלך מול נסיון של אחרים, הלוואי עלי לדעת את האמת על ההבדלים בין סוגי השמן המומלצים ואלו שלא. -
דחף לך משהו יקר יותר התכוונת
דחף לך משהו יקר יותר התכוונת
זה ממש נראה שנעקצת בעבר…
אולי תשתף את הציבור שנדע מי הוא זה ואי זהו…
אבל חבל שבגלל זה אתה כל כך בטוח בעצמך…
יש כאן אנשים עם נסיון פי אלף ממך(כמובן בלי לפגוע),
כמו מרוב החברים כאן.
בהצלחה. -
עם חבטות רציניות יתכן שחלק גדול מהאבק יצא (הבקטריות פחות) רק תשגיח שישאר לך משהו מהפילטר עצמו.
-
עם חבטות רציניות יתכן שחלק גדול מהאבק יצא (הבקטריות פחות) רק תשגיח שישאר לך משהו מהפילטר עצמו.
-
במחילה, זה קצת מזכיר לי את המולוטוב קוקטייל של חילבה וחומץ נגד קורונה…
@Klonimoos כתב בלכל המחפשים "רכב שלא רואה מוסך":
אצלי גנב זה משהו אחר לגמרי. (זו רק הארה.)
@Klonimoos ומהו?
יעויין ברמב"ם (הלכות גניבה, פ"א ה"ג).
יישר כח שאתה מוסיף מניסיונך לפורום,
אשמח אישית שתמשיך לשתף, בתוספת דבריו של @נייטרון-חפשי .
ניכר שידיך רב לך.