סקר תדלוק
-
אני בדרך כלל ממלא 200 כך אני יודע כמה עולה החודש דלק לפי כמות ביקורים בתחנה… (בין שתיים לשלוש ביקורים, בד"כ כשיוצא מן העיר, זה קל לחלוף על פני התחנה ולמלא).
-
כשיורד לרבע מיכל, מתדלק פול, תשלום במזומן.
אגב, למה יש פער כ"כ גדול בין מזומן לבין אשראי ?
בעל התחנה טען היום שיש לו עלויות סליקה וכו’,
אז שיוריד לי 7% גם מהקליק כשאני משלם במזומן,
וסתם, אנחנו ב-2025, לא נוח לו יותר אשראי מאשר עשרות אלפי ש"ח במזומן? -
וסתם, אנחנו ב-2025, לא נוח לו יותר אשראי מאשר עשרות אלפי ש"ח במזומן?@צפוני1000 כתב בסקר תדלוק:
בעל התחנה טען היום שיש לו עלויות סליקה וכו’,חחח, עלות סליקה היא סביבות אחוז אפילו לעסק קטן, שלא לדבר על תחנת דלק שסולקת המון ומקבלת תנאים יותר טובים
לכולם ברור למה מזומן יותר זול לו
הוא לא צריך להתחלק ברווחים עם… וד"ל -
@צפוני1000 כתב בסקר תדלוק:
בעל התחנה טען היום שיש לו עלויות סליקה וכו’,חחח, עלות סליקה היא סביבות אחוז אפילו לעסק קטן, שלא לדבר על תחנת דלק שסולקת המון ומקבלת תנאים יותר טובים
הוא לא צריך להתחלק ברווחים עם… וד"ל@צפוני1000 כתב בסקר תדלוק:
הוא לא צריך להתחלק ברווחים עם… וד"למה שמוזר לי זה מה קורה עם הבלו וכו’?
הוא כאילו מצהיר שהייתה נזילה או שהוא חילק בחינם ואז יש רק בלו ולא מע"מ?? -
וסתם, אנחנו ב-2025, לא נוח לו יותר אשראי מאשר עשרות אלפי ש"ח במזומן?@צפוני1000 הכל תלוי אם תחנת הדלק על הדרך או שאתה צריך לנסוע במיוחד מרחק מה לתחנה, כעיקרון אם יש לך מנוע גדול כמו מנוע 2000, אולי זה פחות משנה בין חצי לטנק מלא, אממה שברכב קטן כמו מנוע 1600, 1400, זה ישנה את צריכת הדלק, וגם את גמישות הרכב בנסיעה, הרכב יאיץ יותר מהר בפחות מאמץ, וכן צריכת הדלק ודאי תהיה פחות, על פי בדיקה שלי מן הניסיון.
-
@צפוני1000 הכל תלוי אם תחנת הדלק על הדרך או שאתה צריך לנסוע במיוחד מרחק מה לתחנה, כעיקרון אם יש לך מנוע גדול כמו מנוע 2000, אולי זה פחות משנה בין חצי לטנק מלא, אממה שברכב קטן כמו מנוע 1600, 1400, זה ישנה את צריכת הדלק, וגם את גמישות הרכב בנסיעה, הרכב יאיץ יותר מהר בפחות מאמץ, וכן צריכת הדלק ודאי תהיה פחות, על פי בדיקה שלי מן הניסיון.
@צפוני1000 הכל תלוי אם תחנת הדלק על הדרך או שאתה צריך לנסוע במיוחד מרחק מה לתחנה, כעיקרון אם יש לך מנוע גדול כמו מנוע 2000, אולי זה פחות משנה בין חצי לטנק מלא, אממה שברכב קטן כמו מנוע 1600, 1400, זה ישנה את צריכת הדלק, וגם את גמישות הרכב בנסיעה, הרכב יאיץ יותר מהר בפחות מאמץ, וכן צריכת הדלק ודאי תהיה פחות, על פי בדיקה שלי מן הניסיון.
אתה טוען שרכב עם טנק ריק צורך יותר?
בדקת רק במד או בליטרים וכו’
כי טוענים שזה קשור למבנה של המיכל והמצוף וכו’ ובאמת ההבדל רק במסך [אפשר לבדוק פשוט בחישוב תדלוקים בליטרים]. -
אתה טוען שרכב עם טנק ריק צורך יותר?
בדקת רק במד או בליטרים וכו’
כי טוענים שזה קשור למבנה של המיכל והמצוף וכו’ ובאמת ההבדל רק במסך [אפשר לבדוק פשוט בחישוב תדלוקים בליטרים]. -
@MEM כוונתי שתדלוק חצי מיכל קרי - אתה סוחב פחות משקל ברכב, התוצאה שהרכב יצרוך לך פחות דלק.
-
-
@MEM לכן ציינתי לעיל שהמדובר הוא שהתדלוק הבא הוא על הדרך, והוא לא נוסע במיוחד לזה, אני בעיקר אוחז מזה מחמת שהרכב מאיץ יותר בקלילות.
-
אממה שברכב קטן כמו מנוע 1600, 1400, זה ישנה את צריכת הדלק, וגם את גמישות הרכב בנסיעה, הרכב יאיץ יותר מהר בפחות מאמץ, וכן צריכת הדלק ודאי תהיה פחות,
3/4 טנק זה כ-40 ליטר = 40 קילו.
אתה בעצם אומר שרכב של טון וחצי מושפע מזה, האם יש בתוכו נהג השוקל 70 קילו, או נהג 90 קילו פלוס ילד 20 קילו ???
-
יש לי עוד כמה רעיונות על זו הדרך…
- תמלא רק קצת בנוזל ניקוי שמשות. זה חוסך כ-3 קילו באופן קבוע.
- שהשמן לא יגיע לסימון העליון, אלא באמצע, זה חצי ליטר פחות, רק לא במינימום כדי שלא יזיק…
- אם אתה לא משתמש במושב האחורי בשבוע הקרוב, תוציא אותו מהרכב, הוא גם שוקל… אחרי כמה פעמים של פירוק והרכבה אתה תהיה ממש מנוסה, וזה יקח כלום זמן.
נראה לי שהרעיון הובן.
-
חברים יש לי סקר מעניין[אני מקווה]
(הילד לא רוצה לישון 1 בלילה)
בכמה כסף אתם מתדלקים ביום יום
1 פול
2 בין 50 ל150
3 בין 150 ל250
בהצלחה@אלי-ב אני ממלא פול
אבל לדעתי כשרואים רבע טנק אז פחות לוחצים כך נראה לי
למרות שזה דקדוקי עניות -
אממה שברכב קטן כמו מנוע 1600, 1400, זה ישנה את צריכת הדלק, וגם את גמישות הרכב בנסיעה, הרכב יאיץ יותר מהר בפחות מאמץ, וכן צריכת הדלק ודאי תהיה פחות,
3/4 טנק זה כ-40 ליטר = 40 קילו.
אתה בעצם אומר שרכב של טון וחצי מושפע מזה, האם יש בתוכו נהג השוקל 70 קילו, או נהג 90 קילו פלוס ילד 20 קילו ???
וודאי שיש הבדל
אני בדרך כלל נוסע עם 2 הורים ו3 ילדים, לפעמים אני לוקח את הגיסים או ההורים ואני מרגיש משמעותית את ההבדל בסחיבה של האוטו
לא בגלל זה אני לא יתדלק אבל אני מבין את מי שמרגיש הבדל -
וודאי שיש הבדל
אני בדרך כלל נוסע עם 2 הורים ו3 ילדים, לפעמים אני לוקח את הגיסים או ההורים ואני מרגיש משמעותית את ההבדל בסחיבה של האוטו
לא בגלל זה אני לא יתדלק אבל אני מבין את מי שמרגיש הבדל