שרשור "חיות על הכביש"
-
@א.ב. אני חושב שלא כדאי לעלות סרטונים מהאינטרנט כי שם יש אלפים ולא בשביל זה נפתח השרשור כאן.
וכמו שכתב פותח השרשור וז"ל:@מיישה כתב בשרשור "חיות על הכביש":
ואני בטוח שרבים ישמחו לשתף ג"כ סרטונים מכמעט תאונה שהייתה להם בגלל איזה סכל בכביש…
-
@לוחצגז המראה לא נראית שבורה…
גם לא היתה עוזרת לו כי הוא נסע בזמן שהבחור הסתיר לו את המראה.אבל איזה איכות של מצלמה… וואו
@משתמש-מתחיל כתב בשרשור "חיות על הכביש":
גם לא היתה עוזרת לו כי הוא נסע בזמן שהבחור הסתיר לו את המראה.
הבחור לא הסתיר לו את המראה. ולא רק זה, אלא שהוא גם לא ראה את הבחור שבא לעבור.
-
נהג ולוסטר הביט על הרמזור הלא נכון ועבר באדום. כתוצאה מכך גרם לתאונה רבת נפגעים.
q16018.mp4@א.ב. כתב בשרשור "חיות על הכביש":
נהג ולוסטר הביט על הרמזור הלא נכון ועבר באדום. כתוצאה מכך גרם לתאונה רבת נפגעים.
q16018.mp4האם לא הגיע הזמן למצוא פתרון לטעות הנפוץ הזה ? אולי לסמן את הרמזור עם שלט ענק ?
אני גר בסביבת צומות רבות כאלו, ואין שבוע שאני לא מזהה רכב בנתיב השמאלי מתקדם ומיד בולם, כי הנתיבים לסניעה ישירה הפכו לירוק…
אני לא מגזים, ורק בחודש האחרון, קרה פעמיים שרכב (אשה) חתכה באדום, באותו כביש, ואילצה אותי לבצע בלימת חירום…
-
@א.ב. כתב בשרשור "חיות על הכביש":
q16018.mp4האם לא הגיע הזמן למצוא פתרון לטעות הנפוץ הזה ? אולי לסמן את הרמזור עם שלט ענק ?
אני גר בסביבת צומות רבות כאלו, ואין שבוע שאני לא מזהה רכב בנתיב השמאלי מתקדם ומיד בולם, כי הנתיבים לסניעה ישירה הפכו לירוק…
אני לא מגזים, ורק בחודש האחרון, קרה פעמיים שרכב (אשה) חתכה באדום, באותו כביש, ואילצה אותי לבצע בלימת חירום…
@פיג-ו5008 כתב בשרשור "חיות על הכביש":
האם לא הגיע הזמן למצוא פתרון לטעות הנפוץ הזה ? אולי לסמן את הרמזור עם שלט ענק ?
הפתרון הפשוט הוא שהאור ברמזור יהיה בצורה של חץ
-
אני חייב לומר שלדעתי על כל נהג חדש יש חובת צפיה בכל האשכול הזה מתחילתו ועד סופו.
אני אגם שאינני נהג חדש אבל כמה שהייתי זהיר עד עכשיו - עכישיו אני זהיר ועירני שבעתיים
אתה פשוט קולט שאי אפשר לסמוך על אף אחד ואתה צריך להיות עירני וחיוני כל הזמן
מסכימים איתי? -
אני חייב לומר שלדעתי על כל נהג חדש יש חובת צפיה בכל האשכול הזה מתחילתו ועד סופו.
אני אגם שאינני נהג חדש אבל כמה שהייתי זהיר עד עכשיו - עכישיו אני זהיר ועירני שבעתיים
מסכימים איתי?@טייס-קרבי כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מסכימים איתי?דגש שאני נותן לכל התלמידים היותר מבוגרים שלי, ותנסו גם אתם להשפיע על חברים שלכם
נהג חדש, גם מי שמעל גיל 24 שאז כבר אין חובת ליווי בחוק. שיעשה מה שיותר נסיעות עם מלווה, עוד מישהו שישב איתך וישים עין
בעיניי זה קריטי!!!
(נכון גם לבחורים שברור לנו שפעם הבאה שהם ינהגו תהייה עוד כמה שנים כשהם ישכרו סיטי קאר)
-
@טייס-קרבי כתב בשרשור "חיות על הכביש":
מסכימים איתי?דגש שאני נותן לכל התלמידים היותר מבוגרים שלי, ותנסו גם אתם להשפיע על חברים שלכם
נהג חדש, גם מי שמעל גיל 24 שאז כבר אין חובת ליווי בחוק. שיעשה מה שיותר נסיעות עם מלווה, עוד מישהו שישב איתך וישים עין
בעיניי זה קריטי!!!
(נכון גם לבחורים שברור לנו שפעם הבאה שהם ינהגו תהייה עוד כמה שנים כשהם ישכרו סיטי קאר)
-
ב"ה אף אחד לא נפגע ברכוש או בנפש…
תזכורת להסתכל במראות!!!.mp4.png?v=489600c1467)
-
@תודה-לבורא-עולם-0 איפה צולם?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 איפה צולם?
@אלוף-העולם-1 בירושלים… למה אתה שואל?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 מה הייתה עוזרת המראה?
צריך תזכורת לרוכבי אופניים להסתכל קדימה -
@תודה-לבורא-עולם-0
הם לא נוסעים נגד כיוון התנועה?