מחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה
-
@המפותח כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
@מכון-כתר-תורה
אם אתה צריך עזרה תפנה אליי במייל בפרופיל
ואשמח לעזור לך בשמחהשלחתי.
יישר כח.במקביל אני מחכה לאלה שציטטו כאן.
אם כבר, אשאל כאן את הקהל הקדוש, מה דעתכם על הרכב הזה:
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/6dwwmns4?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=platinum&location=1&pagination=1אומר מראש:
- הדלק יקר, אבל מותקן עליו כבר גז, עם משמנת, בדוק כבר תקופה ארוכה ללא תופעות לואי לדברי המוכר.
- ניתן להשיג אותו זול יותר אבל הוא דגם ספציפי יקר יותר, מחירון לוי יצחק כ-60,000, לפי תת-המפרט שלו, לדברי המוכר.
- הטסט שלו יקר, אבל יש לנו ב"ה ילד מתוק וצדיק עם מדות טובות ומאד משתדל לעבוד את ה’ יתברך בכל כוחו, ובזכותו אנחנו פטורים מאגרה מליאה.
- הרכב מליסינג פרטי, ולכן הוא יד 3 במקום 2, הוא שמור מאד ויש לו קילומטראז’ נמוך יחסית לשנתון.
וכאן הבן שואל:
- האם המחיר לא מופקע?
- האם אין חסרונות נוספים? הבנתי שיש בעיה עם חלקי חילוף, שזה דבר נדיר קצת לחשוש לו, לעומת הנוחות שלו אולי הוא שוה את זה.
יישר כח לכולם!
עריכה:
@שמואל-קליין כתבו לעיל שאתה באשדוד, והרכב שם, אז אולי תוכל לבדוק לי את זה בתשלום כמובן.
ובכלל, מה אתה אומר על המחיר וכל השאלות?
יישר כח.מותקן עליו גז תקופה ארוכה, זה חיסרון לא יתרון.
הגז עושה בלאי במנוע, לכן עדיף בדרך כלל לקנות בלי ולהתקין לבד. זה לא כזה מסובך, טלפון אחד באים לוקחים ומחזירים.אני רצה להסכים עם מה שאמרו קודמי, אם יש לך נסיון של חוסר נסיון, תמצא לך סוכן אמין [סוכן, לא סוחר. אין סוחר מגרשים אמין] מהמומלצים ברשימה, אתה יכול לשלם לו שיחפש לך בנחת, [חשוב בנחת, אם אתה בלחץ לך תשכור אוטו לחודש, הטעויות מהלחץ לקנות יעלו לך יותר].
המסקנה שלך להוסיף כסף לא תעזור כאן לבדה, אלא אם תלך לקנות חדש מהנילונים.
אם אתה רוצה ללמוד מהעבר זה איך לקנות ולא רק כמה לשלם. הרבה קנו לנסר ב10000 ונסעו עליו שנים. -
@המפותח כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
@מכון-כתר-תורה
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/6dwwmns4?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=platinum&location=1&pagination=1אומר מראש:
- הדלק יקר, אבל מותקן עליו כבר גז, עם משמנת, בדוק כבר תקופה ארוכה ללא תופעות לואי לדברי המוכר.
- ניתן להשיג אותו זול יותר אבל הוא דגם ספציפי יקר יותר, מחירון לוי יצחק כ-60,000, לפי תת-המפרט שלו, לדברי המוכר.
- הטסט שלו יקר, אבל יש לנו ב"ה ילד מתוק וצדיק עם מדות טובות ומאד משתדל לעבוד את ה’ יתברך בכל כוחו, ובזכותו אנחנו פטורים מאגרה מליאה.
- הרכב מליסינג פרטי, ולכן הוא יד 3 במקום 2, הוא שמור מאד ויש לו קילומטראז’ נמוך יחסית לשנתון.
וכאן הבן שואל:
- האם המחיר לא מופקע?
- האם אין חסרונות נוספים? הבנתי שיש בעיה עם חלקי חילוף, שזה דבר נדיר קצת לחשוש לו, לעומת הנוחות שלו אולי הוא שוה את זה.
יישר כח לכולם!
עריכה:
@שמואל-קליין כתבו לעיל שאתה באשדוד, והרכב שם, אז אולי תוכל לבדוק לי את זה בתשלום כמובן.
יישר כח.@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
הדלק יקר, אבל מותקן עליו כבר גז, עם משמנת, בדוק כבר תקופה ארוכה ללא תופעות לואי לדברי המוכר.
רכב אירופאי, - אמריקאי, לא עונה על סטטיסטיקה של רכב אמין ללא תקלות. חד משמעית! זה לא הדרך לשקט! אם כי יתכן מאד והשקט ימצא שם ג’'כ.
נקודה למחשבה.גז לא בטוח יתרון כלכלי, מחמת המס נסועה שמדובר עליו. חפש בפורום בעניין.
@שמואל-קליין לא התחבר לפורום 22 ימים נכון לעכשיו, מתגעגעים אליו, אך יתכן ועמוס הוא. תנסה להתקשר אליו למספר שבפרופיל, שם הוא יותר זמין בסבלנות רבה.
-
@מכון-כתר-תורה
וכאן הבן שואל:
- האם המחיר לא מופקע?
יישר כח לכולם!
עריכה:
יישר כח.@מכון-כתר-תורה
עכשיו אני ראיתי את המודעה שהפנת, ואני ממש מתחנן שתלך למישהו מבין שיחפש לך בנחת.המודעה שהעלית היא ממגרש מכוניות.
אין שום משמעות למה שהמוכר אמר, ואפילו לא למספר הקילומטר. אל תחליף את זה אפילו בחינם על הגרנדיס, אתה עלול להתגעגע אליה. למרות שזה יכול להיות המשך נחמד לפוסט שבפתיחת האשכול… -
כסף לא פותר כל בעיה ואני לא יודע איך הצלחת לשלם כאלו סכומים תוך שנתיים על כזה רכב, מפחיד אותי לחשוב שאולי כמו ששילמת כ"כ הרבה על תיקונים שלא תחזור על זה שוב והפעם בגדול בקניית רכב.
לכן די מסקרן אותי כל הסיפור של הגרנדיס ואני מצרף את ידי לעזרתו של @המפותח אם לזה הייתה כוונתו, (אני כבר אשאל אותו). -
@תלת-גוונא כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אם זה נכבה באמצע הנסיעה וצריך לפתוח את האיך קוראים לזה החלק הקדמי להדליק אותו שוב, ואחרי כל זה, הוא מתנוענע כולו בעיקר בעצירות ברמזור, אבל גם לפעמים בנסיעה עצמה, וזה לא הכל.
בסוף תגלה שזה רק בעיה במגעים של המצבר ושצריך להחליף פלאגים…
ולכן-@פתוח-לשמוע כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אגב הייתי ממליץ לך לפתוח שרשור חדש על התקלות שיש לך כיום
בכללי זה רכב אמין וקצת מוזר שלא עלו על הבעיהאם היית יודע כמה פעמים הייתי במוסך עם הרכב הזה, וכמה כסף שילמתי.
האמת, עוד לא סיימתי לשלם את ההלוואות של התיקונים… לגרנדיס, כן.
ממש אין לי חשק להמשיך את הסרט הבלתי נגמר הזה, החלטתי, אני רוצה להפטר ממנו.@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אם היית יודע כמה פעמים הייתי במוסך עם הרכב הזה, וכמה כסף שילמתי.
ממש אין לי חשק להמשיך את הסרט הבלתי נגמר הזה, החלטתי, אני רוצה להפטר ממנו.ברוך בואך. לסוחרים יש חוש ריח מפותח לקלוט את רמת הידיעה של הלקוח בענייני רכב. צריך למצוא מכונאי אמין לא פחות ממוכר אמין. מכונאי לא בוחרים ממודעה בעיתון.
מה שכתבת זה אכן סיפור עגום! קניית רכב זה כמעט כמו שידוך: צריך לברר הרבה ואם לא, זה עלול להיות מאד כואב…
כדאי לך להתמקד על 7 מקומות מאשר 6 כדי שלא תצטרך להחליף בבוא הבן החמישי.
כאמור אתה יכול לבחור במיצובישי אאוטלנדר שהוא עם טווח מחירים רחב… ואם יש לך רישון ידני תשקול לקנות דאצ’יה לודג’י ידני דיזל. אגב, גם גרנדיס מומלצת אבל גם ברכב הכי אמין שיהיה, חייב לבדוק שהוא מטופל הייטב ולא עבר תאונה וכו’ כדי לקנות שקט מקסימלי.
אגב, במקרה שלך הייתי ממליץ שיתלווה אליך מישהו מבין טוב בתחום ואמין במהלך הבדיקה והקניה ואפילו בתשלום וזה ישתלם לך כדי להמנע ממקרים דומים. כי במחילה מכת"ר כיום אתה משול לאיש גלוי ראש עם קעקועים שמגיע לסוחר (עם כל המשתמע מכך) של ארבעת המינים לקנות לו סט, לא קשה לנחש את רמת ההידור שהוא יקבל, ויתכן ואפשר לדחוף לו לימון צהבהב… ולכן כאמור חשוב שיתלווה אליך מישהו הנמצא עמוק בתחום. בהצלחה.
-
השנקל שלי: אם אתה לא מבין ברכבים, אל תנסה. תפנה אך ורק לסוכנים אמינים והם ידעו להכווין אותך למה שאתה צריך בדיוק, תוכל לראות אותם כאן. ואם אתה רוצה להיות ממש רגוע שלא מנצלים אותך - תעלה את ההצעה שהביאו לך כאן והמומחים יעזרו לך להבין שלא מפילים אותך.
ובכל מקרה צריך לדעת שכל אחזקת רכב תלויה בעיקר בסייעתא דשמיא וכל התלאות נגזרות בר"ה, וכל ה"אמינות" המדוברת על רכבים היא רק ע"פ דרך הטבע בדרך כלל. בכל דגם של רכב מגולם סיכונים, והגזירה אמת והחריצות שקר.
[הכיוון כמובן זה אאוטלנדר או פריוס פלוס, אבל לדעתי חבל לך על הזמן לנסות לחפש לבד ולהבין איזה מוכר נצלן, איזה גזלן, ואיזה סתם לא מבין ברכבים ואפילו לא יודע שהוא מפיל אותך] -
@מכון-כתר-תורה כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
אם היית יודע כמה פעמים הייתי במוסך עם הרכב הזה, וכמה כסף שילמתי.
ממש אין לי חשק להמשיך את הסרט הבלתי נגמר הזה, החלטתי, אני רוצה להפטר ממנו.ברוך בואך. לסוחרים יש חוש ריח מפותח לקלוט את רמת הידיעה של הלקוח בענייני רכב. צריך למצוא מכונאי אמין לא פחות ממוכר אמין. מכונאי לא בוחרים ממודעה בעיתון.
מה שכתבת זה אכן סיפור עגום! קניית רכב זה כמעט כמו שידוך: צריך לברר הרבה ואם לא, זה עלול להיות מאד כואב…
כאמור אתה יכול לבחור במיצובישי אאוטלנדר שהוא עם טווח מחירים רחב… ואם יש לך רישון ידני תשקול לקנות דאצ’יה לודג’י ידני דיזל. אגב, גם גרנדיס מומלצת אבל גם ברכב הכי אמין שיהיה, חייב לבדוק שהוא מטופל הייטב ולא עבר תאונה וכו’ כדי לקנות שקט מקסימלי.
אגב, במקרה שלך הייתי ממליץ שיתלווה אליך מישהו מבין טוב בתחום ואמין במהלך הבדיקה והקניה ואפילו בתשלום וזה ישתלם לך כדי להמנע ממקרים דומים. כי במחילה מכת"ר כיום אתה משול לאיש גלוי ראש עם קעקועים שמגיע לסוחר (עם כל המשתמע מכך) של ארבעת המינים לקנות לו סט, לא קשה לנחש את רמת ההידור שהוא יקבל, ויתכן ואפשר לדחוף לו לימון צהבהב… ולכן כאמור חשוב שיתלווה אליך מישהו הנמצא עמוק בתחום. בהצלחה.
@מאיר כתב במחפש עזרה דחופה לרכב 7 מקומות ומעלה, הסכום פחות חשוב ותיכף תבינו למה:
בסוף לא יכולתי להשתמש ברכב יותר, כי אשתי ילדה עוד ילד, ושנים מעל המותר כבר לא רציתי לקחת
-
לא מנסיון. אבל נראה לי שווה לבדוק
https://rechavimzelaze.ovh/topic/6363/יד-שניה-מסוכנות-רשמית/3 -
מהתגובות כאן, ומכמה שיחות טלפון, הבנתי שכנראה הכי מומלץ הוא האאוטלנדר.
מישהו כאן מכיר מישהו או משהו עם כזו מציאה?
שוחחתי כבר עם @שמואל-קליין היום, הוא גם המליץ על האאוטלנדר, אבל לא היה לו מבחירה מספקת, היה לו בינתים רק דגם אחד קצת ישן, ואופציה למשהו אחר לאחר בירור.
@הכל-בעזרת-השם @יצחק-רשטונ , ואגב, מה הטלפונים שלהם יש למישהו?
תודה לכולם
-
מהתגובות כאן, ומכמה שיחות טלפון, הבנתי שכנראה הכי מומלץ הוא האאוטלנדר.
מישהו כאן מכיר מישהו או משהו עם כזו מציאה?
שוחחתי כבר עם @שמואל-קליין היום, הוא גם המליץ על האאוטלנדר, אבל לא היה לו מבחירה מספקת, היה לו בינתים רק דגם אחד קצת ישן, ואופציה למשהו אחר לאחר בירור.
@הכל-בעזרת-השם @יצחק-רשטונ , ואגב, מה הטלפונים שלהם יש למישהו?
תודה לכולם
שוחחתי כבר עם @שמואל-קליין היום, הוא גם המליץ על האאוטלנדר, אבל לא היה לו מבחירה מספקת, היה לו בינתים רק דגם אחד קצת ישן, ואופציה למשה ואחר לאחר בירור.
אז מחכים. [כאן גם ההבדל בין הסוכנים. סוחר או סוכן פחות אמין כבר היה מוכר לך את מה שיש ומסביר למה הכל בסדר]. אתה יכול לבקש ממנו או ממישהו אחר שיעקוב בשבילך, אפשר לקצוץ תשלום למישהו שאתה סומך עליו תמורת זה שיחפש, אבל לא להבהל שהרגע אין. כמו בעוד תחומים, כסף ליעוץ למישהו שמחויב לך, זה חסכון. בע"ה זה יגיע בעיתו ובזמנו ובפינוק.