מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
@סים-שלום לגבי היקר מבינהם אני מסכים עם ידידי ר’ @גיל לא יתכן שבוסטר בגודל ובמשקל הזה מכיל קיבולת של 100 אמפר (הבוסטרים הטובים ביותר שעולים פי 3 ממנו מכילים רק 27 אמפר) מה שמוכיח שהנתונים שלו שיקריים
ולגבי הקטן הזול אין לי שום תשובה כי לא מצאתי מה המפרט שלו פרט למה שהם כותבים שהוא מכיל “רק” 20,000 מיליאמפר
אבל המחיר מדבר בעד עצמו -
ה המאעסטר התייחס לנושא זה
-
ג גיל התייחס לנושא זה
-
חידוש אמיתי בעולם הבוסטרים
עד היום מי שרצה לקנות בוסטר חזק ועוצמתי היה חייב להתפשר על משהו לקנות את הjs10 של יוטראי עם קיבולת גדולה וזרם מטורף אבל ללא קומפרסור או את הjs30 עם קומפרסור וזרם חזק מאוד אבל קיבולת קטנה מה שמצריך טעינה לעיתים תכופות למי שמשתמש בבוסטר מידי פעם
אבל עכשיו יש בשורה חדשה זה אמנם לא יוטראי אבל מדובר בBUTURE זו חברה עם מוצרים מצויינים שהוכיחה את עצמה
הם משיקים דגם חדש שנקרא BUTURE Beta09 זה לא רק בוסטר אלא זו ערכת חירום עם כבלי גרירה, משולש אזהרה, ערכת תיקון פנצ’ר, פטיש חירום, כפפות מבודדות חשמל ועוד
אבל החלק הכי מעניין זה הבוסטר עצמו יש בו שילוב של הכל- קיבולת ענקית של 26,800 מיליאמפר
- זרם עוצמתי של 6000 אמפר
- קומפרסור
- פנס
- פרוז’קטור הצפה
- ראש מתכת לניפוץ חלונות
ועכשיו הוא במבצע לרגל ההשקה ב115$ עם הקופון SHAVIM40 ואח"כ ILCD6 בקישור הזה
-
עד היום מי שרצה לקנות בוסטר חזק ועוצמתי היה חייב להתפשר על משהו לקנות את הjs10 של יוטראי עם קיבולת גדולה וזרם מטורף אבל ללא קומפרסור או את הjs30 עם קומפרסור וזרם חזק מאוד אבל קיבולת קטנה מה שמצריך טעינה לעיתים תכופות למי שמשתמש בבוסטר מידי פעם
אבל עכשיו יש בשורה חדשה זה אמנם לא יוטראי אבל מדובר בBUTURE זו חברה עם מוצרים מצויינים שהוכיחה את עצמה
הם משיקים דגם חדש שנקרא BUTURE Beta09 זה לא רק בוסטר אלא זו ערכת חירום עם כבלי גרירה, משולש אזהרה, ערכת תיקון פנצ’ר, פטיש חירום, כפפות מבודדות חשמל ועוד
אבל החלק הכי מעניין זה הבוסטר עצמו יש בו שילוב של הכל- קיבולת ענקית של 26,800 מיליאמפר
- קומפרסור
- פנס
- פרוז’קטור הצפה
- ראש מתכת לניפוץ חלונות
-
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
אני מנסה לבצע רכישה אבל הוא לא נותן לי להשתמש אם הקוד קופון

-
- קומפרסור
- פנס
- פרוז’קטור הצפה
- ראש מתכת לניפוץ חלונות
-
- קומפרסור
- פנס
- פרוז’קטור הצפה
- ראש מתכת לניפוץ חלונות
-
@פתוח-לשמוע זה יורד לי למחיר של 482 ש"ח
-
-
@יצחק-רשטונ אני בדיוק היום עומד להזמין את זה ואני שמח לראות שיש עוד שזה נראה להם כדאי.
ובאותה הזדמנות רציתי לשאול מה אומרים על מותג GOOLOO שהזמנתי היום כזה עם הקופון ILCD4 ואחריו GOOLOOIS001 (שניהם מופיעים בדף המוצר) וזה יוצא ס"ה 195 ש"ח.
בביקורות שמצאתי (לא מצאתי הרבה) יש הרבה תלונות על שירות של החברה אבל לא על איכות המוצר.

העיצוב שלו קצת נראה כמו צעצוע.
-
@יוסי-לוי כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
@טכנולוג במושגים שלך חסר לזה רק הטענה בוואט גבוה כדי שהוא יהיה מושלם
נכון מאוד רציתי לכתוב את זה, זה לא נפק"מ רק למחשבים ניידים אלא גם למהירות הטעינה של הבוסטר עצמו מ0 ל100 (אבל לעת עתה רק לjs10 יש טעינה מהירה ממש כך שזה עדיין טכנולגיה שפחות הוטמעה בבוסטרים)
@פתוח-לשמוע כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
עם הקופון SHAVIM40
הוספתי והקופון הזה לא עובד
זו נוכלות מוכרת של עלי אקספרס בזמן הכתיבה המחיר האמיתי היה 175$ ואז שני הקופונים הורידו יחד 60$ אבל עכשיו הם “הורידו” את המחיר ל159$ ואז שני הקופונים לא עובדים כי הם פעילים רק מעל 160$ (תנסה להכניס שניים לקופה ותגלה שהקופון עובד) בוא נקווה שמחר במהלך היום הם יעלו שוב את המחיר ואז הקופונים יעבדו
-
@יצחק-רשטונ כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
אם כבר בBUTURE עסקינן נראה לי המוצר הזה נותן הרבה במחיר סביר של בערך 200 ש"ח אחרי קופונים , אומנם הוא לא מספר 1 בהכל אבל עוצמת התנעה של 5500A ,משאבה של 150 PSI ,קיבולת של 17,000 MHA ופנס 500 לומן, בקיצור מספק כל צורך בסיסי ומעלה במחיר לגמרי שפוי …
@טכנולוג מה דעת המרא דשמעתא ?@יצחק-רשטונ זה יותר באזור ה250 אחרי קופונים אני אכן מסכים איתך שהוא מצויין רק שמהניסיון שלי 17 מיליאמפר זה לא מספיק כי כשיש לך בוסטר אתה בערך פעם בשבוע מניע למישהו את הרכב ובקיבולת כזאת אתה מגלה שלפעמים אחרי פעמיים שלוש (תלוי כמה המצבר של ההוא היה גמור) הסוללה ריקה ואז אתה כל הזמן ב"חרדת סוללה"
לדעתי שווה להשקיע עוד 30-50 ש"ח ולקנות משהו עם סוללה גדולה (ובד"כ לוותר על הקומפרסור חוץ מהבוסטר הזה)@נייטרון-חפשי כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ובאותה הזדמנות רציתי לשאול מה אומרים על מותג GOOLOO שהזמנתי היום כזה עם הקופון ILCD4 ואחריו GOOLOOIS001 (שניהם מופיעים בדף המוצר) וזה יוצא ס"ה 195 ש"ח.
בביקורות שמצאתי (לא מצאתי הרבה) יש הרבה תלונות על שירות של החברה אבל לא על איכות המוצר.

לגבי החברה זו בהחלט חברה מצויינת עם מוצרים מעולים (המלצתי בעבר על בוסטר אחר שלהם רק שמשום מה בד"כ אין אותו במלאי)
בקשר למוצר עצמו הם מידי מנפנפים ביכולות הקומפרסור בלי לכתוב כלום על הנתונים של הבוסטר - זרם, קיבולת ולכן נראה לי ש"כאן טמון הכלב" רק באחת התמונות כתוב זרם 3000 אמפר שזה נחמד מאוד אם כי נחשב לקצת ביחס לבוסטרים החדשים המשולבים אבל מה שאמור לשחק לך הוא שוב הקיבולת בפרט אם אתה מתכנן להסתמך עליו גם כקומפרסור שאז הסוללה שלו נגמרת הרבה יותר מהר -
אם כבר בBUTURE עסקינן נראה לי המוצר הזה נותן הרבה במחיר סביר של בערך 200 ש"ח אחרי קופונים , אומנם הוא לא מספר 1 בהכל אבל עוצמת התנעה של 5500A ,משאבה של 150 PSI ,קיבולת של 17,000 MHA ופנס 500 לומן, בקיצור מספק כל צורך בסיסי ומעלה במחיר לגמרי שפוי …
@טכנולוג מה דעת המרא דשמעתא ?@יצחק-רשטונ זה יותר באזור ה250 אחרי קופונים אני אכן מסכים איתך שהוא מצויין רק שמהניסיון שלי 17 מיליאמפר זה לא מספיק כי כשיש לך בוסטר אתה בערך פעם בשבוע מניע למישהו את הרכב ובקיבולת כזאת אתה מגלה שלפעמים אחרי פעמיים שלוש (תלוי כמה המצבר של ההוא היה גמור) הסוללה ריקה ואז אתה כל הזמן ב"חרדת סוללה"
לדעתי שווה להשקיע עוד 30-50 ש"ח ולקנות משהו עם סוללה גדולה (ובד"כ לוותר על הקומפרסור חוץ מהבוסטר הזה)@נייטרון-חפשי כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:

לגבי החברה זו בהחלט חברה מצויינת עם מוצרים מעולים (המלצתי בעבר על בוסטר אחר שלהם רק שמשום מה בד"כ אין אותו במלאי)
בקשר למוצר עצמו הם מידי מנפנפים ביכולות הקומפרסור בלי לכתוב כלום על הנתונים של הבוסטר - זרם, קיבולת ולכן נראה לי ש"כאן טמון הכלב" רק באחת התמונות כתוב זרם 3000 אמפר שזה נחמד מאוד אם כי נחשב לקצת ביחס לבוסטרים החדשים המשולבים אבל מה שאמור לשחק לך הוא שוב הקיבולת בפרט אם אתה מתכנן להסתמך עליו גם כקומפרסור שאז הסוללה שלו נגמרת הרבה יותר מהר@טכנולוג בפרטי המוצר הם נותנים כמעט את אותם נתונים כמו של הBUTURE שהביא @יצחק-רשטונ ולכן התלבטתי ביניהם, בסביבות 12,000 mAh קיבולת ושיא זרם של 1200A, או שאני טועה בקריאת הנתונים. ומה זה ה3,000A וה5,500A שמצוינים? אני לא יודע איך זה נמדד.
ואגב, לא מצאתי בעלי עוד מוצרים שלהם. -

בקשר למוצר עצמו הם מידי מנפנפים ביכולות הקומפרסור בלי לכתוב כלום על הנתונים של הבוסטר - זרם, קיבולת ולכן נראה לי ש"כאן טמון הכלב" רק באחת התמונות כתוב זרם 3000 אמפר שזה נחמד מאוד אם כי נחשב לקצת ביחס לבוסטרים החדשים המשולבים אבל מה שאמור לשחק לך הוא שוב הקיבולת בפרט אם אתה מתכנן להסתמך עליו גם כקומפרסור שאז הסוללה שלו נגמרת הרבה יותר מהר@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
@יצחק-רשטונ זה יותר באזור ה250 אחרי קופונים
לא נכון! יש קופונים בדף המוצר והמחיר הוא בערך 210 ש"ח אחרי הקופונים (קניתי).