מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
@יאריס המהירות טעינה המקסימלית לבוסטר הנ"ל היא 65 וואט (רוב המטענים גם אלו שנקראים מהירים מגיעים ל5-18 וואט) אני ממליץ על זה מניסיון ארוך זה מטען מהיר מאוד ומטעין גם מחשבים ניידים (הדגם של ה65w) אבל כרגע ראיתי שיש יש את זה במארזים ב8$ מדובר בחברה טובה יש לי המון מוצרים שלהם אבל לא התנסיתי עם המטען הזה ממש
מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב7.99$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB)@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ב8$ מדובר בחברה טובה יש לי המון מוצרים שלהם אבל לא התנסיתי עם המטען הזה ממש
בשקלים יותר זול 8.67
-
@קיה-ריו כן זה קורה המון תפתח בדפדפן חלון אנונימי ומשם תכנס לחשבון שלך בעלי אקספרס אח"כ תכנס לקישור ותנסה לבצע את ההזמנה לפעמים זה עוזר
-
@יאריס המהירות טעינה המקסימלית לבוסטר הנ"ל היא 65 וואט (רוב המטענים גם אלו שנקראים מהירים מגיעים ל5-18 וואט) אני ממליץ על זה מניסיון ארוך זה מטען מהיר מאוד ומטעין גם מחשבים ניידים (הדגם של ה65w) אבל כרגע ראיתי שיש יש את זה במארזים ב8$ מדובר בחברה טובה יש לי המון מוצרים שלהם אבל לא התנסיתי עם המטען הזה ממש
מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב7.99$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB) -
@טכנולוג למי שקונה מטען מהיר בשביל הבוסטר הייתי מציע לקנות מטען מהיר לרכב בחיבור למצת, הרבה יותר נוח להטעין ברכב לאחר השימוש ולא לקחת כל פעם הביתה
את הקישורים אני ישאיר לך לתת
@יוסי-לוי צודק.
אז הנה מטען איכותי מהיר מאוד לרכב (עד 100 וואט ליציאה אחת או 130 לכמה ביחד) או כאן עם כבל
במארזים ניתן למצוא את זה זול יותר מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב13.79$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB) -
@יוסי-לוי צודק.
אז הנה מטען איכותי מהיר מאוד לרכב (עד 100 וואט ליציאה אחת או 130 לכמה ביחד) או כאן עם כבל
במארזים ניתן למצוא את זה זול יותר מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב13.79$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB) -
@טכנולוג זו התשובה של עלי
מצטערים, קוד הקופון שהזנתם מבוסס על עיקרון “כל הקודם זוכה” וקונים אחרים כבר השתמשו בו. נא להזין קוד קופון אחר או לבדוק הנחות אחרות ב-AliExpress.@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ILCD5
על הקופון הזה
-
@טכנולוג זו התשובה של עלי
מצטערים, קוד הקופון שהזנתם מבוסס על עיקרון “כל הקודם זוכה” וקונים אחרים כבר השתמשו בו. נא להזין קוד קופון אחר או לבדוק הנחות אחרות ב-AliExpress.@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ILCD5
על הקופון הזה
-
@שלמה היקר כרגע אזל המלאי של הקופונים בערך הזה (הנחה של 13$ בקניה מעל 99$) זה מתחדש כל יום ב10 בבוקר (יתכן שגם לפני)