מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
-
@יצחק-רשטונ תותח!
מסכים עם כל מילה@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
מסכים עם כל מילה
לפחות הפעם אתה כותב שאתה מסכים עם כל מילה וגם עם זה

@יצחק-רשטונ כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
מה יש לי לומר? כבר מרא דשמעתא-טכנולוג כתב הכל.
-
@יחצ-המקצוען לא מכיר (אין לי אפשרות לנסות את כל הבוסטרים הקיימים אבל ניסיתי המון ולדעתי יוטראי מובילים באיכות ואמינות)
אם הנתונים שכתובים שם אמיתיים (קצת קשה לי להאמין שזה אמיתי) אז זה פצצה קיבולת של 32,000 מיליאמפר, זרם הנעה של 8000 אמפר ומהירות טעינה של 100 וואט זה פשוט פנטסטי אבל זה טוב מידי בשביל להיות אמיתי (במיוחד שהוא נראה לי די קטן וקיבולת משפיעה באופן ישיר על הגודל הפיזי)
ועדיין קח בחשבון שהמחיר לא זול בכלל
בכל מצב כאן זה במחיר הרבה יותר זול (כ90$ אחרי קופונים) -
-
-
-
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ZUZU15
הקופון השני לא עובד
מה המחיר הרגיל בלי כל המבצעים? -
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ZUZU15
תודה!!!
קניתי.
רק עדכון קטן ירד ל87.66%
אבל החלטתי לתפוס מהרררררררר
-
@קיה-ריו
כמו שכתבתי למעלה
אחרי העזרה הרבה וההשקעה הבלתי נגמרת של טכנולוג!יצא לי 87.66$.
שמתי את שתי הקופונים שנתן כאן.
בהזדמנות אשמח לקבל קישור לשקע הטענה מהיר
פעם טכולוג נתן ל65W האם יש ענין להשקיע ביותר מזה לבוסטר?
וגם נשמח לקבל כאן קופונים שווים.תודה רבה
ובהצלחה -
@קיה-ריו
כמו שכתבתי למעלה
אחרי העזרה הרבה וההשקעה הבלתי נגמרת של טכנולוג!יצא לי 87.66$.
שמתי את שתי הקופונים שנתן כאן.
בהזדמנות אשמח לקבל קישור לשקע הטענה מהיר
פעם טכולוג נתן ל65W האם יש ענין להשקיע ביותר מזה לבוסטר?
וגם נשמח לקבל כאן קופונים שווים.תודה רבה
ובהצלחה@יאריס המהירות טעינה המקסימלית לבוסטר הנ"ל היא 65 וואט (רוב המטענים גם אלו שנקראים מהירים מגיעים ל5-18 וואט) אני ממליץ על זה מניסיון ארוך זה מטען מהיר מאוד ומטעין גם מחשבים ניידים (הדגם של ה65w) אבל כרגע ראיתי שיש יש את זה במארזים ב8$ מדובר בחברה טובה יש לי המון מוצרים שלהם אבל לא התנסיתי עם המטען הזה ממש
מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב7.99$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB) -
@יאריס המהירות טעינה המקסימלית לבוסטר הנ"ל היא 65 וואט (רוב המטענים גם אלו שנקראים מהירים מגיעים ל5-18 וואט) אני ממליץ על זה מניסיון ארוך זה מטען מהיר מאוד ומטעין גם מחשבים ניידים (הדגם של ה65w) אבל כרגע ראיתי שיש יש את זה במארזים ב8$ מדובר בחברה טובה יש לי המון מוצרים שלהם אבל לא התנסיתי עם המטען הזה ממש
מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב7.99$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB)@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
ב8$ מדובר בחברה טובה יש לי המון מוצרים שלהם אבל לא התנסיתי עם המטען הזה ממש
בשקלים יותר זול 8.67
-
@קיה-ריו כן זה קורה המון תפתח בדפדפן חלון אנונימי ומשם תכנס לחשבון שלך בעלי אקספרס אח"כ תכנס לקישור ותנסה לבצע את ההזמנה לפעמים זה עוזר
-
@יאריס המהירות טעינה המקסימלית לבוסטר הנ"ל היא 65 וואט (רוב המטענים גם אלו שנקראים מהירים מגיעים ל5-18 וואט) אני ממליץ על זה מניסיון ארוך זה מטען מהיר מאוד ומטעין גם מחשבים ניידים (הדגם של ה65w) אבל כרגע ראיתי שיש יש את זה במארזים ב8$ מדובר בחברה טובה יש לי המון מוצרים שלהם אבל לא התנסיתי עם המטען הזה ממש
מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב7.99$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB) -
@טכנולוג למי שקונה מטען מהיר בשביל הבוסטר הייתי מציע לקנות מטען מהיר לרכב בחיבור למצת, הרבה יותר נוח להטעין ברכב לאחר השימוש ולא לקחת כל פעם הביתה
את הקישורים אני ישאיר לך לתת
@יוסי-לוי צודק.
אז הנה מטען איכותי מהיר מאוד לרכב (עד 100 וואט ליציאה אחת או 130 לכמה ביחד) או כאן עם כבל
במארזים ניתן למצוא את זה זול יותר מכניסים את המוצר לעגלה ואז הולכים לדף של המארזים בקישור הזה ורואים אותו ב13.79$ (אם קונים במארזים בסכום מעל 18$ מקבלים עוד 3$ הנחה עם הקופון הזה NNCODEFEB)