איפה להתקין מערכת גז?
-
נראה לי הכי פשוט לעשות אצל גיי גז ואם יש בעיה תמיד אפשר ללכת לערן, וזה הרבה יותר הגיוני ככה, כי ליסוע פעמים לבאר שבע בלי רכב, זה הזוי בשבילי ובזבוז שני ימי עבודה
ואם יהיה בעיה אסע לבאר שבע עם הרכב
מה דעתכם?@יענקלה-הכונס כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
נראה לי הכי פשוט לעשות אצל גיי גז ואם יש בעיה תמיד אפשר ללכת לערן
היו שהמליצו פה בעבר (למי שרוצה לחסוך ולא להתקין מראש אצל ערן) להתקין בג’י גז ומיד ללכת לבדיקה וכיוונים של המערכת אצל ערן.
-
@יענקלה-הכונס כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
נראה לי הכי פשוט לעשות אצל גיי גז ואם יש בעיה תמיד אפשר ללכת לערן
היו שהמליצו פה בעבר (למי שרוצה לחסוך ולא להתקין מראש אצל ערן) להתקין בג’י גז ומיד ללכת לבדיקה וכיוונים של המערכת אצל ערן.
אז מה הרווח?!
כמה כבר האבדל בין התקנה אצל ערן לבין להתקין במקום אחר ולחכות לצרות או שמייד לשרוף עוד יום להכנס לערן ואז הוא יחליף את החלקים שלא מדוייקים ויכוון מדוייק יותר
הוא גם לוקח כסף על העבודה אז כמה החיסכון?
אולי את הרכב חלופי
שכמה כבר זה יכול לצאת 400 שח?
למה לתת את הרכב מלכתחילה למצב לא ברור של איכות
בפרט במערכת שהיא מאוד רגישה וקריטית אם משהו לא הכי בסדראני מבין למה כ’'כ הרבה אנשים שונאים את המערכות וטענים שזה דופק מנועים ועוד
אם לא משקיעים בהתקנה הנכונה… -
נראה לי הכי פשוט לעשות אצל גיי גז ואם יש בעיה תמיד אפשר ללכת לערן, וזה הרבה יותר הגיוני ככה, כי ליסוע פעמים לבאר שבע בלי רכב, זה הזוי בשבילי ובזבוז שני ימי עבודה
ואם יהיה בעיה אסע לבאר שבע עם הרכב
מה דעתכם?זה תלוי איפה אתה גר. בכ"א לפי הסיפורים לדעתי שווה לשלם יותר ואף לשכור רכב בבאר שבע ליום למטרה זו. שקט נפשי שווה הרבה כסף.
חבר שלי עשה בג’י גז והוא מספר שמאז נדלקב לו נורת תקלה ברכב. הגיע אליהם - הם כיבו לו עם מחשב וזהו. בחזור זה נדלק לו שוב… בטלפון הם אומרים לו - תבוא נדבר.
גם כשאני התקנתי אצלם ערן טען לי ששמו פיות (לא זיכר איך קוראים לזה) של 1.6 והייתי צריך 2.0. כשהייתי מעלה טורים הרכב היה עובר לבנזין ובסטאר-סטופ היה לוקח לרכב כמה שניות להניע. היו צופרים לי מאחורה…
אני אישית לא אוהב צ’לה בלה ומעדיף להשקיע יותר כדי לא ליצור נזקים שאני לא יודע בדיוק איך אני יוצא מזה
@מאיר מה שייך לשכור רכב, אני צריך להביא לשם את הרכב ולחזור ברגל
או ברכבת -
או ברכבת@יענקלה-הכונס כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
או ברכבתלשכור רכב בבאר שבע. איתו אתה חוזר לבית. כשערן מסיים אתה בא עם הרכב השכור, מחזיר אותו לחברה ולוקח את הרכב שלך כשהוא מוכן ומגוזז
-
או ברכבתלשכור רכב בבאר שבע. איתו אתה חוזר לבית. כשערן מסיים אתה בא עם הרכב השכור, מחזיר אותו לחברה ולוקח את הרכב שלך כשהוא מוכן ומגוזז
-
@מאיר אבל צריך לקחת בחשבון שזה מייקר את כל הסיפור של הגז בעוד כמה מאות שקלים שזה עלות השכרה כולל הדלק וזה חוץ מעלות ההתקנה לא בטוח כבר שכדאי לעשות דבר כזה כל מקרה צריך לבדוק לגופו מבחינת עלות כלכלית
@דוד-100 כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
@מאיר אבל צריך לקחת בחשבון שזה מייקר את כל הסיפור של הגז בעוד כמה מאות שקלים שזה עלות השכרה כולל הדלק וזה חוץ מעלות ההתקנה לא בטוח כבר שכדאי לעשות דבר כזה כל מקרה צריך לבדוק לגופו מבחינת עלות כלכלית
זה מייקר להערכתי בכ-1000 שקל את הסיפור. זה אכן הרבה כסף וזה שיקול של הקונה. לדעתי האישית זה שווה את המאמץ. בין כה תהיה נסיעה לבאר שבע לכיוונים שתעלה כ-400 שקל
-
@דוד-100 כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
זה מייקר להערכתי בכ-1000 שקל את הסיפור. זה אכן הרבה כסף וזה שיקול של הקונה. לדעתי האישית זה שווה את המאמץ. בין כה תהיה נסיעה לבאר שבע לכיוונים שתעלה כ-400 שקל
-
@מאיר כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
שתעלה כ-400 שקל
350 ש"ח לייתר דיוק (אלא אם עלו מחירים)
וכן צודק לגמרי לכן אמרתי כל מקרה לגופו תלוי כמה ק"מ נוסעים בשנה ועוד ועוד משתנים שצריך להכניס למשוואה הזאת -
אני קניתי טיוטה פריוס שעשו לה הסבה לגז (הבעלים הקודם) בג’י גז והכל עובד מעולה בלי שום כיוונים !
-
@chaum כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
האוטו 5 שנים בלי שום כיוונים
@אנדרואיד-20 כתב באיפה להתקין מערכת גז?:
טיוטה פריוס שעשו לה הסבה לגז (הבעלים הקודם) בג’י גז והכל עובד מעולה בלי שום כיוונים !
אנחנו לא מדברים על נוסע ולא נוסע אלא על יעילות ושמירה מקסימלית על המנוע. בסוף המטרה היא להקטין את הסיכויים לנזק