איך להחליף מיסב
-
שלום לכל חברי הפורום.
אני צריך להחליף מיסב בטיוטה פריוס בגלגלים הקדמיים
מישהו יודע אם ניתן לעשות לבד יש לי אותו רכב מחלקים@ישראליי ניתן לעשות לבד
השאלה מה הידע (ניסיון) והכלים שיש לך -
@ישראליי ניתן לעשות לבד
השאלה מה הידע (ניסיון) והכלים שיש לך@יעקב-מ.-פינס איזה כתיב יש לי סט בוקסות רגיל
ידע אני דיי מבין לעשות דברים כשמסבירים לי -
@יעקב-מ.-פינס איזה כתיב יש לי סט בוקסות רגיל
ידע אני דיי מבין לעשות דברים כשמסבירים לי@ישראליי סט בוקסות לבד לא יספיק לך כי צריך לחלץ את המיסב ממקומו
אני לא יודע איך זה עובד בפריוס @נייטרון-חפשי ידע יותר לומר לךבנוגע לידע כבר החלפת בעבר חלקים ברכב? (ברקסים למשל)
-
@ישראליי סט בוקסות לבד לא יספיק לך כי צריך לחלץ את המיסב ממקומו
אני לא יודע איך זה עובד בפריוס @נייטרון-חפשי ידע יותר לומר לךבנוגע לידע כבר החלפת בעבר חלקים ברכב? (ברקסים למשל)
-
@ישראליי מצויין נמתין ל @נייטרון-חפשי שיגיד לנו כמה זה מסובך בפריוס
-
@ישראליי מצויין נמתין ל @נייטרון-חפשי שיגיד לנו כמה זה מסובך בפריוס
@יעקב-מ.-פינס אם זה מגיע עם כל הנאבה (כך זה בפריוס ורוב הרכבים שפגשתי) זה ס"ה 4 ברגים לשחרר, אום ציריה, וקונקטור חיישן ABS, לפעמים בשביל גישה לברגים תצטרך לשחרר עוד כמה דברים קטנים בדרך.
ברור שבשביל לשחרר אום ציריה תהיה חייב ע"פ רוב כלי חשמלי איכותי. -
@יעקב-מ.-פינס אם זה מגיע עם כל הנאבה (כך זה בפריוס ורוב הרכבים שפגשתי) זה ס"ה 4 ברגים לשחרר, אום ציריה, וקונקטור חיישן ABS, לפעמים בשביל גישה לברגים תצטרך לשחרר עוד כמה דברים קטנים בדרך.
ברור שבשביל לשחרר אום ציריה תהיה חייב ע"פ רוב כלי חשמלי איכותי.@נייטרון-חפשי כתב באיך להחליף מסייב:
ברור שבשביל לשחרר אום ציריה תהיה חייב ע"פ רוב כלי חשמלי איכותי.
מזה זה אומר בשביל ממוט כח ?
-
@נייטרון-חפשי כתב באיך להחליף מסייב:
-
@נייטרון-חפשי כתב באיך להחליף מסייב:
@ישראליי כתב באיך להחליף מיסב:
? לא הבנתי.
מה יותר פשוט האם לקנות חדש או להחליף מרכב דומה ?
ואיך אדע שהחלק טוב ברכב הדומה?תלוי במחיר החלק וחדוות העבודה שלך, זה עבודה כפולה בשביל חלק משומש, אני מאמין שמחיר החלק הוא פחות ממחיר העבודה של הפירוק.
בשביל לבדוק מיסב אתה צריך להרים את הרכב על ניוטראל ולסובב את הגלגל בכח ולהקשיב אם יש רעשי חיכוך., גם אחרי הפירוק אתה יכול לסובב אותו ביד ולהרגיש, זה אמור להיות חלק לגמרי.המלצתי לך לקנות חלק חדש ולבדוק את הפגום לפני הפירוק וכך בפעם הבאה תדע לאבחן.
-
ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-שאר מכלולי הרכב
-
? לא הבנתי.
מה יותר פשוט האם לקנות חדש או להחליף מרכב דומה ?
ואיך אדע שהחלק טוב ברכב הדומה?תלוי במחיר החלק וחדוות העבודה שלך, זה עבודה כפולה בשביל חלק משומש, אני מאמין שמחיר החלק הוא פחות ממחיר העבודה של הפירוק.
בשביל לבדוק מיסב אתה צריך להרים את הרכב על ניוטראל ולסובב את הגלגל בכח ולהקשיב אם יש רעשי חיכוך., גם אחרי הפירוק אתה יכול לסובב אותו ביד ולהרגיש, זה אמור להיות חלק לגמרי.המלצתי לך לקנות חלק חדש ולבדוק את הפגום לפני הפירוק וכך בפעם הבאה תדע לאבחן.
@נייטרון-חפשי כתב באיך להחליף מיסב:
קצת סדר.
יש מברגת אימפקט חזקות.
ויש מפתח רטיטה.
יכול להיות אולי שיספיק גם ‘‘ידית’’ כח ארוכה כמו 60 ס’'מלגבי המיסב עצמו יש לי ערכה בגמ’'ח להחלפה, לא ניסיתי, איך שזה נראה בסרטונים, די פשוט לעשות איתו.
-
קצת סדר.
יש מברגת אימפקט חזקות.
ויש מפתח רטיטה.
יכול להיות אולי שיספיק גם ‘‘ידית’’ כח ארוכה כמו 60 ס’'מלגבי המיסב עצמו יש לי ערכה בגמ’'ח להחלפה, לא ניסיתי, איך שזה נראה בסרטונים, די פשוט לעשות איתו.
-
קצת סדר.
יש מברגת אימפקט חזקות.
ויש מפתח רטיטה.
-